Monirzadeh
کاربر سایت
بازی هایی که روی Xp ارئه شدند ...روی ویستا اکثرا اجرا نمیشوند...اگر هم اجرا بشن هیچ فرقی ندارن![]()
در مورد اجرای بازیها که فکر نمی کنم مشکل چندانی باشه. حداقل اون چندتایی رو که من تا به حال نصب کردم راحت اجرا شدن. اما مشکل اینجاست که کیفیت اجرای بازیها هنوز در سطح XP نیست چون تقریبا تمام درایورهای موجود هنوز بتا هستند و درایور بتا هم معمولا به طور کلی مثل درایور اصلی کار نمیده. برای همین ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد. اما در کل (در مورد خودم و یکی دوتا سیستم دیگه) مشکلی با سخت افزار (بغیر از قضیه RAID) ندیدم.بالاخره از سخت افزار ها درست حسابی پشتیبانی می کنه یا نه؟
مال من هم U.S. Robotics هست و مشکلی از نظر درایور نداشت.منظورم اینه که واقعا اینکه گفتن 90 در صد سخت افزار ها را پشتیبانی می کنه پشتیبانی می کنه؟
مثلا من مودمم ربتیک هست که خود ایکس پی میشناسه درایوری برای اون در سایتش موجود نیست حالا احتمال داره خود ویستا هم مودم را بشناسه؟
ویندوز مشکلی نداره. به علت تغییراتی که در (فکر می کنم) Kernelش ایجاد شده برنامه های قدیمی باهاش مشکل دارند. و باید منتظر ورژن جدیدشون بمونید. ویندوز نسبتا Stable به نظر میرسه و تا این لحظه مشکلی نداشتم باهاش (البته من بیشتر از XP استفاده می کنم).من واقعا توش موندم چرا مایکروسافت ویندوزی با این همه مشکل بیرون داده؟!!!!!!!!![]()