هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

مرسی wander از اینکه جواب سوالم رو دادی . ولی tv ما 29 با ورودی componet هست ولی من این کابلو تهیه نکردم و از کابل av معمولی خودش استفاده میکنم . اما کیفیت تصویر خیلی پایین و یه جورایی حال نمیکنم . لطفا" راهنمایی کنید .

خوب ديگه يه كابل كاپوننت بگير تصوير hd ميده.

یعنی با کابل componet ردیفه دیگه !

آقا اجازه یه سواله دیگه ، این فرم ویر تاثیری رو تصویر بازی داره ؟ برا من 2.70 هست .... خیلی خیلی ممنون از جواب هاتون .

آقا اجازه یه سواله دیگه ، این فرم ویر تاثیری رو تصویر بازی داره ؟ برا من 2.70 هست .... خیلی خیلی ممنون از جواب هاتون .
كامپوننت تصوير hd ميده.

نه
فريم ور ها كلا يه سري امكانات جديد توش داره كه اضافه ميشه
و لازم براي بازي انلاين.
خواهش...

شما تلویزیونت ازین لامپ تصویری هاست و اصلا اچ دی ساپورت نمیکنه ولی کابل کامپوننت مطمئنا کیفیته بهتری بهت میده

...

با سلام

من چند روز پیش به یه مشکل نادر تو بازی Ratchet & clank برخورده بودم ( مشکل این بود که با وجود این که هارد خالی بود موقع نصب اولیه پیغام میداد که هاردت پره )که اینجا و چند جای دیگه هم از دوستان پرسیدم ‌ ولی کسی نتونست کمک کنه ولی بالاخره بعد از کلی جستجو از اینترنت تونستم مشکلو حل کنم بد ندیدم راه حلشو اینجا مطرح کنم تا اگه دیگران هم به این مشکل بر خوردن مثل من دردسر نکشن .
مشکل از یه باگ عجیب تو بازی ایجاد میشه و اونم اینه که اگه ظرفیت خالی هاردتون یه مقادیر خاصی باشه یعنی به ازای هر 4 گیگ فضای هارد تو یه رنج 540 مگابایتی این مشکل پیش میاد و یه راه حل ساده هم داره و اون اینه که یا 500 مگ از اطلاعات هاردتونو پاک کنید یا 500 مگ توش اطلاعات بریزید تا از این رنج عبور کنید و بعد مشکل حل میشه . البته پیدا کردن این راه حل ساده نزدیک یه هفته وقت من رو گرفت وکلی اعصاب مو خراب کرد .امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم به دوستانی که به این مشکل برخورد کردن .

مشکل از یه باگ عجیب تو بازی ایجاد میشه و اونم اینه که اگه ظرفیت خالی هاردتون یه مقادیر خاصی باشه یعنی به ازای هر 4 گیگ فضای هارد تو یه رنج 540 مگابایتی این مشکل پیش میاد و یه راه حل ساده هم داره و اون اینه که یا 500 مگ از اطلاعات هاردتونو پاک کنید یا 500 مگ توش اطلاعات بریزید تا از این رنج عبور کنید و بعد مشکل حل میشه . البته پیدا کردن این راه حل ساده نزدیک یه هفته وقت من رو گرفت وکلی اعصاب مو خراب کرد .امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم به دوستانی که به این مشکل برخورد کردن .
فکر میکنم این مشکل رو توی PS2 یه بار برام پیش اومد و با وجود خالی بودن 2 مگ از مموری کارت بازم ارور پر بودن می داد که منم با همین کار یعنی خالی کردن بیشتر مموری حلش کردم

سلام اقایون من تازه اومدم.میخواستم بپرسم بهترین جا واس فروش یا تعویض بازیای کجاست؟ جاهایی که خودتونم میرید. یه جا که مثل ادم جواب بدن؟ من هرجا بردم توپخونه 10 تا 15 تومن از بازی کم کردن این طبیعیه یا خواستن مفت ور دارن؟ متشکر اگه جواب بدید.

سلام اقایون من تازه اومدم.میخواستم بپرسم بهترین جا واس فروش یا تعویض بازیای کجاست؟ جاهایی که خودتونم میرید. یه جا که مثل ادم جواب بدن؟ من هرجا بردم توپخونه 10 تا 15 تومن از بازی کم کردن این طبیعیه یا خواستن مفت ور دارن؟ متشکر اگه جواب بدید.

تقریبا میشه گفت عادی هست:-"

تاپیک تبادل بازی PS3 بازی سنتر
هیچ کجا رو بهتر ازین جا پیدا نمی کنی

من میخواستم یه ps3 slim 120 gig بگیرم. میخواستم بدونم توش چه چیزایی هستش که موقع خرید حواسم جمع باشه.
و اینکه من برای وصل کردن ایکس باکس 360 به مانیتور از یه کابل hdmi استفاده میکنم. میخواستم ببینم میشه از اون کابل برای ps3 هم استفاده کرد؟ اونوقت این ps3 مثل x360 کابل صدای جداگانه هم داره؟ من مانیتور من اسپیکر نداره.
و برای وصل شدن به نت و آنلاین بازی کردن دقیقا به چه چیزایی نیاز هست؟ اگه میشه قیمتش رو هم بگید.م
ممنون.:love:

من میخواستم یه ps3 slim 120 gig بگیرم. میخواستم بدونم توش چه چیزایی هستش که موقع خرید حواسم جمع باشه.
و اینکه من برای وصل کردن ایکس باکس 360 به مانیتور از یه کابل hdmi استفاده میکنم. میخواستم ببینم میشه از اون کابل برای ps3 هم استفاده کرد؟ اونوقت این ps3 مثل x360 کابل صدای جداگانه هم داره؟ من مانیتور من اسپیکر نداره.
و برای وصل شدن به نت و آنلاین بازی کردن دقیقا به چه چیزایی نیاز هست؟ اگه میشه قیمتش رو هم بگید.م
ممنون.:love:
رو خور جعبع چیزایی که توش هست رو نوشته. شما با اون تطابق بدید.
بله از هر کابل HDMI میشه استفاده کرد.
برای صدا هم شما میتونید تصویر رو از HDMI بگیرید و صدا رو از طریق کابل AV.
برای وصل شدن به PSN و بازی کردن هم اگه اینترنت پر سرعت داری و مودمت وایرلس هست به چیزی نیاز نداری. اما اگه وایرلس نیست داشتن کابل Ethernet الزامی هست که نمیدونم تو Slim هست یا نه.

سلام . خواهشا جواب بدید ....................

میخواستم بپرسم چرا روی جعبه کنسول کلمه ی Pal رو همراه با یه عدد نوشته ؟!!!
این عدد دیگه چیه ؟!! کنسولی نداریم که روی جعبش فقط Pal خالی بنویسه ؟
مثلا Pal 2 یعنی چی ؟

خواهشا کامل کامل و با حوصله جواب بدید خیلی خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or