هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

نه حامد میترسم ! :دی
منم میترسیدم ولی بسم الله گفتم همه چی درست شد :d
کاری نداره بابا هر مرحله پیچ ها رو باز کردی نقشششو تو یه کاغذ a4 بکش بعد جای پیچ ها رو سوراخ کن رو کاغذ بزار که اشتباه نکنی
ولی در مورد باز کردنش جدی گفتم خواستی میام ردیفش میکنیم

سلام عزیزان من یه سوال داشتم میخام ببینم پلی استیشن 3 رو میشه به مانیتو ر پی سی وصل کرد پورت وی جی آی تنها میخوره
مدل مانیتور samsung nx 1743
بله میتونید به اون مانیتور وصل کنید فقط vga box نیاز دارید که باید از بازار تهیش کنی (البته اگه موجود باشه)

عزیزان این برای بار چندم هست سوال میپرسم پاسخ هایی که قبل گرفتم منو قانع نکرد بیبنید:
تمام وسایل برقی از تلوزیون گرفته تایخچال دی وی دی پلیر و... همه داغ میکنند این عادی هست چون دارن کار میکنن یک از این وسایل ps3 هست اونم موقع بازی داغ میکنه یعنی دست رو میزاری روش گرما رو حس میکنی میدونم این عادی ولی :
1-این گرما مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاره؟
2-من یادم می گفتن سیستم حرارتی ps3 اونم اسلیم خیلی عالی؟
3-سیستم حرارتی ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن؟
4-بیبینید یک سوال خیلی مهم ما وقتی دست به پشت کنسول میبریم باد گرم میاد بیرون این یعنی اینکه توش خنکه باد گرمو میده بیرون؟
5-ممنون
راستی از کجا بفهمیم تاریخ ساخت دستگاهمون مال کی؟
1 نه اگه در حد طبیعی باشه یعنی محیطی که دستگاه توش هست هم نباید خیلی گرم باشه
2 بله اسلیم بهتر از فت هستش
3 فرقی ندارن ولی جای سوال اینجا نیست تو این مورد باید بری خودت مقایسشو پیدا کنی
4 بله داره هوای گرمو خارج میکنه
توصیه میشه کنسولتون 20 سانت با دیوار پشتش فاصله داشته باشه ترجیحا اگه فت هست ایستاده بزاریدش و تو جای بسته نزاریدش _هوا جریان داشته باشه

سلام..
من یه Slim250GB دارم که هاردش پر شده و دیروز 50GB از بازی هام رو مجبور شدم پاک کنم (نمیدونید چقدر عذاب آور بود :(().. تازه الانم فقط 8GB جا خالی دارم..
حالا تصمیم گرفتم که هارد رو ارتقا بدم.. توی اینترنت جستجو کردم و دیدم که عوض کردن هارد اسلیم خیلی راحت هستش.. در مورد اینکه از چه هاردهایی با چه مشخصاتی میشه استفاده کرد هم یه سری مطلب دیدم که نوشته بودند که PS3 طوری طراحی شده که هارد با بیشتر از 5400RPM نباید براش گرفت و سبب گرم شدن بیش از اندازه و استفاده از برق بیشتر میشه.. همینطور از نظر ظرفیت هم نوشته بود که هارد 750GB رو PS3 میخوونه ولی فقط از 500GB فضاش استفاده میکنه.. حالا من میخوام از این مورد آخری مطمئن شم که بدونم درسته یا نه؟! حالا که دارم هارد میگیرم 750 بگیرم یا 500؟! از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره یا نه؟! کسی تا حالا هارد 750 انداخته روی PS3ش؟! از همه ی فضاش میشه استفاده کرد یا واقعا فقط 500تاشو میشه استفاده کرد؟!
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره اینجا بیان کنه.. ;)
تا اونجایی که من میدونم و شنیدم از 750 پشتیبانی کامل میکنه ولی شما 500 بگیر چون یکی دو تا از دوستام 750 گزاشتن رو سیستم و بعد از اینکه مقدار قابل توجهی ازش پر شده سرعتش اومده پایین

اساتیدی که وارد هستند :
سلام من دستگاهم کپی خور هست از وقتی چند روز پیش آنچارتد 3 رو ریختم وقتی یه موقع ها تو بازی هستم بازی رو stop میکنم پاز رو میزنم کوییت گیم رو هم میزنم ولی عجیبه ریست میکنه و دیر خاموش میشه و دو تا بوق پیاپی میزنه !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 مشکل چیه و از کجاست ؟
2 اگر دستگاه رو از کپی در بیارم درست میشه ؟
3 تا الان ممکنه به سخت افزار آسیب زده باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید
برو تو بخش jailbreak بپرس بهتره
ولی این آخرین باره سوالای هکو جواب میدم
شما دستگاهت مشکل حرارتی پیدا کرده و کم کم داره غزل خداحافظی رو میخونه بهتره روشنش نکنی تا یه سیستم جدید بگیری
1 گرما و گرمای بیش از حد که باعث شده دماسنج کنسولت (ترموستات) بهم بریزه و کنسولت زیادی داغ کنه و بوق بزنه و ریست بشه
2 فکر نمیکنم فرقی بکنه چون خسارت وارد شده به سیستمت
3 آسیب دیده
توصیه میکنم کم بازی کن باهاش نهایتا روزی 2 ساعت بعد 1 ساعت استراحت بده تا خنک بشه تو روز هم بیشتر از 6 ساعت بازی نکن و به فکر خریدن یه سیستم جدید باشه واسه منم همینجوری شده البته بد تر از شما الان تو منو دور فنش بالا میره

من سونی 3 مو آپدیت کردم الان میشه بازی رو در دستگاه گذاشت وآپدیت کرد
اگه هک شده بوده دستگاهت و آپدیت کردی بهتره قبلش فرمت کنی
ولی بدون فرمت هم میتونی بازی کنی الان هم میتونی بازی کنی

tnx
میشه از hdmi to dvi استفاده کر بعد خود Dvi رو با تبدیل به مانیتور وصل کرد ؟ الان مشکل صدا ندارن. تبدیل اپتیک به جک 3.5 میلیمتری رو دارم.
مانیتور هم Tv نیست. فقط مونده همون اتصالش. این hdmi to vga ها کار نمیکنه ؟
بعید میدونم بشه چون سیگنال ها و بقیه چیزا فرق میکنن، فکر نمیکنم کار کنه تست کن ببین جواب میده خبرشو به من بده
شما باید vga box تهیه کنی از بازار (البته اگه باشه)

=============================================
دوستان صبور باشید من تا برسم پای سیستم به سوالاتون جواب میدم
فقط مسائل هک و مربوط به هک رو ببرید تو تاپیک ps3 jailbreak بپرسید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALit214
دوستان یک سوال فنی داشتم من تو بیشتر بازی ها مثلا همین uncharted 3 سایه ها در روز صاف و یک دست نیست و به صورت اره ای هست ... دستگاه من مشکل داره یا عادی هست ؟ممنون

از رو سریال نامبرش میشه فهمید سریالشو به من بده بگم برای کی هستش
=============
دستگاه هم باز کردنش تو سایت هست یکم بگردید پیدا میشه
=============
در مورد سایه ها هم چون اندازه تصویر 720p به رزولوشن میشه 1280x720 و وقتی رو مانیتوری یا tv ای بازی میکنید که سایزش بالاست باعث میشه سایه ها اونجوری دیده بشن
البته اگه با کابل av وصل کردید به تلویزیون اینجوری میشه و بهتره hdmi بگیرید (تفاوت av و hdmi) خیلی چشمگیره!

• Like
Reactions: u.T.a
دوستان یک سوال من دستگاهم کپی خوره اما بازی های اصلی زیاد دارم می تونم به PSN وصل شم ؟؟!(با بازی اصلیـ ها! )
جای سوالت اینجا نیست برو بخش ps3 jailbreak بپرس
یکم به اون قوانینی که تو امضام لینکشو گزاشتم توجه کنید بد نیست ها و اینکه عنوان تاپیک هم بخونید!!!

دوستان فاینال فانتزی من تو یکی از دموها صفحش سیاه میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیافته(کنسول هنگ نمیکنه) مشکل از بازیه یا دستگاه؟ راهنماییم کنید

دوستان فاینال فانتزی من تو یکی از دموها صفحش سیاه میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیافته(کنسول هنگ نمیکنه) مشکل از بازیه یا دستگاه؟ راهنماییم کنید
دستگاه اگه کپیه؟ برو تو این بخش ps3 jailbreak بپرس
اگه نیست بیشتر توضیح بده ببینم ریست میشه میاد تو منو چه اتفاقی بعدش میوفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or