اتفاقا بریک بالای 90 درصدش به کپی خور ربط داره اگه من منظورتون رو درست فهمیده بودم و یکم شک میکردم به هک مربوط هست میفرستادمتون به بخش PS3 JAILBREAKدیسک رو که گذاشتی توی دستگاه بازی هایی که لازم باشه خودش برات یه گزینه میاره تو اوکی رو می زنی خودش کپی می کنه و لازم نیست هیچ کاری انجام بدی و هیچ بازی هم بدون دیسک اورجینال بالا نمیاد.
---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 AM ارسال شده بود ----------
فکر نمی کردم بریک هم ربطی به کپی خور داشته باشه والا حالا قضیه چیه به پایینی خودت گیر نمیدی اونم مثل من راهنمایی کرده؟؟؟؟
دقیقا این کاری که میگم رو بگو انجام بدهدوستان این رفیق من 250 گیگ اسلیم داره ولی میگه هاردش پر شده و واسه خرید بازی های psn دیگه جا نداره و خیلی اذیته ... باید چیکار کنه؟ شنیدم میشه هارد لپتاپی انداخت روش ... میشه توضیح بدین چطوری و چه هاردی و .... در ضمن چطوری باید اطلاعات هارد اصلی دستگاه رو به هارد جدیدی که میخره انتقال بده؟
اول از همه یا هارد اکسترنال 500 گیگ تهیه کنه که فرمت هارد FAT32 باش
بعد بره تو قسمت تنظیمات سیستمی کنسول و از اطلاعات BACKUP بگیره چون 250 گیگ پره ممکنه چند ساعتی طول بکشه من 33 گیگ بود بکاپم نزدیک 1 ساعت شد
بعد از بکاپ هارد رو عوض کنه
بعد تو یه فلش آخرین آپدیت رو بگره بریزه و وصل کنه به کنسول
بعد از روشن کردن کنسول خودش یه سری توضیحات میده که میگه آخرین آپدیت رو وصل کن و دسته رو هم با سیم وصل کن به کنسول و ادامه کار رو خودش بهت میگه چیکار کنی
بعد از اینکه کنسول با هارد جدید آماده شد میتونی اون هارد اکسترنال رو وصل کنی و باز تو قسمت تنظیمات سیستم از قسمت BACKUP/RESTORE بهش بگی که اطلاعات رو از رو هارد اکسترنال ریستور کنه رو سیستم کنسول و در نهایت کنسول رو خاموش روشن کن درست میشه
فقط به 3 نکته توجه کن
1. تروفی ها رو سینک کن با سرور قبل از عمل بکاپ گیری
2. اگه INSTALL DATA های بازی ها رو پاک کنی زمان بکاپ گرفتنش کم میشه
3. کنسولتون رو بعد از اتمام کار ACTIVATE کن تا بتونی بری تو اکانت های PSN
شما اگه امکانش هست برو تو قسمت JAILBREAK بهتر کمکت میکنندوستان سلام...
قبل از پرسیدن سوال باید بگم که من دستگاهم کپی هست ولی اصل سوالم مربوط به سوکت شبکه ی کنسول هست...
من دیروز داشتم تو ps3 بازی میریختم (از طریق کامپیوتر) که یهو ارتباط قطع شد و دیگه ps3 تو کامپیوتر شناسایی نشد... چند بار روشن و خاموش کردم و کابل عوض کردم ولی درست نشد... به مودم هم وصل کردم بازم تغییری نکرد و وقتی تست اینترنت کانکشن میزنم ارور DNS میده...
پشت ps3 هم اون قسمتی که کابل شبکه وصل میکنم هیچ چراغی روشن نمیشه (البته قبلا دقت نکرده بودم که اصلا چراغی داره یا نه ولی روی حساب پنل مادربورد میگم که وقتی کابل وصل میشه چراغ روشن میشه)
مشکل از کجاست...؟
اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم...
موفق باشید...
پ.ن. راستی دستگاه اسلیم هست... اگه تو قضیه تاثیر داره...
ولی من نظرم اینه که اینترنت دستگاهت از منو نتورک DISABLE شده یا اگه میتونی از طریق وایرلس تست کن ببین جواب میده یا نه
آخرین ویرایش: