هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام ریجن چیه من پلی 3 320 گیگ اسلیم دارم الان ریجنش چیه؟ الان از کجا بفهمم دستگام پال یا نه؟
روی جعبه کنسول یه مربع کوچیک هست که توش یه قسمتس از یه دایره رو به صورت شطرنجی کشیده و بالاش یه عددی زده اگه اون عدد 2 باشه کنسولتون ریجن 2 یا همون پاله معمولا هم کنار اون تو یه کادر کوچیک کلمه PAL رو میبینید

• Like
Reactions: 4th
من الان یه فیلم میخوام از یو اس بی کپی کنم تو پی اس 3 چطوری اینکارو کنم ممنون فرمت این فیلم mkv هستش پخش میکنه؟
نه mkv پخش نمیکنه فقط avi و mp4 پخش میکنه تازه برای avi هم باید یه سری کارا انجام بدی وگرنه همینجوری نمیشه پخشش کرد البته بعد از اون کار ها به جز avi فایل های divx رو هم میتونی پخش کنی
تو فلشتون یه فولدر به اسم VIDEO بساز (با حروف بزرگ) بعد فایل ها رو بریز توش بعد برو تو قسمت ویدیو کنسولت اونجا با زدن ضربدر میره تو فولدر ویدیو و میتونی فایلتو تماشا کنی
یه سری فرمت های خاص هم هستش که اونا رو هم پخش میکنه مثل m2ts و ts که اینا برای فایل های HD هستن

نه mkv پخش نمیکنه فقط avi و mp4 پخش میکنه تازه برای avi هم باید یه سری کارا انجام بدی وگرنه همینجوری نمیشه پخشش کرد البته بعد از اون کار ها به جز avi فایل های divx رو هم میتونی پخش کنی
تو فلشتون یه فولدر به اسم VIDEO بساز (با حروف بزرگ) بعد فایل ها رو بریز توش بعد برو تو قسمت ویدیو کنسولت اونجا با زدن ضربدر میره تو فولدر ویدیو و میتونی فایلتو تماشا کنی
یه سری فرمت های خاص هم هستش که اونا رو هم پخش میکنه مثل m2ts و ts که اینا برای فایل های HD هستن

با تشکر که پاسخ دادی بعد بازی های تو هارد و چه جوری کپی کنم داخل هارد پی اس؟

mp3 و عکس و اینا هم باید فولدر درست کنم اسم فولدرو چی بزارم؟

آخرین ویرایش:
آقا من تو شبکه کردن call of duty zombie مشکل دارم!
میخوام 2 تا ps3 رو با هم شبکه کنم و 4 نفره بازی کنم،اما فقط 3 نفره میشه!!! یعنی نفر چهارم X نمیخوره،فرقی نمیکنه کدوم دسته و کدوم کنسول باشه!!!
دسته ها هم اورجیناله وفریمورم rebug.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

آقا من تو شبکه کردن call of duty zombie مشکل دارم!
میخوام 2 تا ps3 رو با هم شبکه کنم و 4 نفره بازی کنم،اما فقط 3 نفره میشه!!! یعنی نفر چهارم X نمیخوره،فرقی نمیکنه کدوم دسته و کدوم کنسول باشه!!!
دسته ها هم اورجیناله وفریمورم rebug.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
مسائلی که توش حرفی از کپی خور بودن یا به هر طریقی به کپی بازی مربوط میشه رو ببرید تو تاپیک ps3 jailbreak اونجا بهتر راهنمایی میکنن
اینجا دوستان با اصلش مشکلی ندارن تونستن 4 نفری بازی کنن شما برو ببین مشکلت از چیه

امروز دوباره از یکی از بچه ها شنیدم که میگه کنسولم 3D نیست!!!! آقا مگه همه کنسولهای ps3 به صورت 3D وارد بازار نشدن؟ آخه دوستم میگه حتما باید رو کارتونش نوشته باشه 3D:(( من رفتم تلویزیون 3D خریدم واسه بازی آنچارتد اونوقت اینجوری بهم زدحال زدن/میشه یکی بگه داستانش چیه؟

اگه جای سوالم اینجا نیست شرمنده:)
من میخوام یه ps3 دست دو بگیرم از کجا بفهمم سالمه و تعمیری نیست؟
پیشاپیش ممنون:)

ببین اول به نظر من که نخری خیلی بهتر
از برجسبش یه برجسبی کنار خوده کنسول هست به رنگ سیاه اگر اون برجسب خراشدگی نداشته باشه و برجسبش نو باشه معلومه که دستگاه باز نشده و سالمه
ولی من باز هم میگم نخر دسته دوم یه نو بخر خودتو راحت کن

امروز دوباره از یکی از بچه ها شنیدم که میگه کنسولم 3D نیست!!!! آقا مگه همه کنسولهای ps3 به صورت 3D وارد بازار نشدن؟ آخه دوستم میگه حتما باید رو کارتونش نوشته باشه 3D:(( من رفتم تلویزیون 3D خریدم واسه بازی آنچارتد اونوقت اینجوری بهم زدحال زدن/میشه یکی بگه داستانش چیه؟
نخر این دوستون داره الکی میگه ببین شما میخواهی یه انچارد3 بخری و باهاش سه بعدی بازی کنی
خیلی راحت میشه با پلی 3 سه بعدی بازی کرد ولی به شرطه اینکه که LCD كه میخری حتما سه بعدی ساپورت کنه
بعد کنسولهای قدیمی با ابدیت کردنشون سه بعدی بهشون اضافه میشدند و کنسولهای جدید هم که کلا سه بعدی روشون هست و خیلی راحت میتوانی بازی کنی و با سه بعدیت حال کنی
موفق باشی

• Like
Reactions: gamer20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or