هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

بچه من قبلا يه تيكن ٦ ريجن ٣ داشتم تا آخراش رفتم بعد دادم رفت ، حالا از دوستم يه ريجن ٢ش رو گرفتم الان رفتم تو بازي ميبينم از اول شروع شده! سيواي قبلي هم پاك نشده!
چيكار كنم ؟!:(
به ريجن ربط كه نداره ؟!
سیو بازی هم به ریجن ربط داره هم به پروفایل . شما نمیتونی سیو ریجن 3 رو روی بازی ریجن 2 sync کنی .

با سلام
سوالی برام پیش اومده شاید خیلی ابتدایی باشه
با توجه به کپی خور شدن ps3 و کاستوم فریمورهای مخصوص کپی خور که رو دستگاه ها هست آیا میشه بازی های کپی رو روی هارد داخلی یعنی هارد اصلی دستگاه ریخت و بازی کرد؟ یا فقط باید کپی هارو از رو هارد اکسترنال اجرا کرد؟
آخه تو یه فروشگاه آنلاین معروف برای بازی های ps3 دیدم DVD کپی های ps3 رو که برای فروش گذاشته تو توضیحات بازی ها نوشته که روی external & internal HDD تست شده، حتی یه سریو نوشته که فقط internal تست شده و جواب میده، لطفا راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
با سلام
با توجه به کپی خور شدن ps3 و کاستوم فریمورهای مخصوص کپی خور که رو دستگاه ها هست آیا میشه بازی های کپی رو روی هارد داخلی یعنی هارد اصلی دستگاه ریخت و بازی کرد؟ یا فقط باید کپی هارو از رو هارد اکسترنال اجرا کرد؟
آخه تو یه فروشگاه آنلاین معروف برای بازی های ps3 دیدم DVD کپی های ps3 رو که برای فروش گذاشته تو توضیحات بازی ها نوشته که روی external & internal HDD تست شده، حتی یه سریو نوشته که فقط internal تست شده و جواب میده، لطفا راهنمایی کنین

سلام بله میشه بازیها رو به هارد اینترنال ریخت و اجرا کرد وبعضی بازیها هستن که فقط از هارد اینترنال اجرا میشن که اکثرا اونا انحصاریها هستن بقیه مشکلی نیست از اکسترنال هم اجرا میشه

با سلام
دوست گرامی و بقیه دوستان ازتون خواهش میکنم به عنوان تاپیک احترام بزارید بابا زبونمون مو در آورد یه بخش داریم غیر هکه یه بخش هم داریم مخصوص هکه (دیگه فکر نکنم ساده تر از این بشه گفت) اینجا همینطور که از اسمش پیداس *به غیر از مسائل کپی خور*هستش برای مطرح کردن سوالتون برید تو بخش PS3 JAILBREAK

دوست گرامی و بقیه دوستان ازتون خواهش میکنم به عنوان تاپیک احترام بزارید بابا زبونمون مو در آورد یه بخش داریم غیر هکه یه بخش هم داریم مخصوص هکه (دیگه فکر نکنم ساده تر از این بشه گفت) اینجا همینطور که از اسمش پیداس *به غیر از مسائل کپی خور*هستش برای مطرح کردن سوالتون برید تو بخش PS3 JAILBREAK

آقا حامد اول از شما و بقیه دوستان عذر خواهی میکنم، اما منم تاپیکو خوندم بعد سوالو مطرح کردم، سوالم درمورد کپی خور کردن یا آپدیت کاستوم فریم نبود، ریخته شدن یا نشدن رو هارد اینترنال یا اکسترنال بود، باز هم دوستان ببخشید

ما ز یاران (Premium Users) چشم یاری داشتیم.....خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

آقا حامد اول از شما و بقیه دوستان عذر خواهی میکنم، اما منم تاپیکو خوندم بعد سوالو مطرح کردم، سوالم درمورد کپی خور کردن یا آپدیت کاستوم فریم نبود، ریخته شدن یا نشدن رو هارد اینترنال یا اکسترنال بود، باز هم دوستان ببخشید

ما ز یاران (Premium Users) چشم یاری داشتیم.....خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
عزیز من مگه فقط کاستوم فریموره؟ که به کپی خوری مربوط میشه؟
شما (و هر کس دیگه) سوالت به هر نحوی مربوط به هک باشه (پریدن و نپریدن کپیخور، ریختن تو هارد داخلی یا اکسترنال، بازی کپی و ... ) باید تو جای درستش مطرح بشه تا اونایی که تو اون مبحث وارد هستن جواب بدن و شما از سردرگمی در بیایی وگرنه جواب دادن یه سوال نه سخته نه چیزی از کسی که جواب میده کم میکنه فقط به خاطر 1 راهنمایی بهتر 2 نظم فروم میگیم برید اونجا بپرسید. همین

فرق بازي اورجينال پلات با غير پلات چي هست؟
هیچی فقط پکش با هم فرق داره . وقتی یه گیم فروش خوبی میکنه بعد 1 سال مثلا همون بازی رو قیمتش رو کمتر میکنن و تو پک پلاتینیوم میزارن و میفروشن . وقتی یکی میره تو فروشگاه خرید کنه میبینه یه بازی پک پلاتینیوم هست میفهمه که گیم پرفروشی بوده و در ضمن قیمتش 59.99 هم نیست ارزون تره .

• Like
Reactions: hamid1752
سلام دوستان من یدونه ps3 fat 40 gb خریدم به نظرتون برم عوض کنم اسلیم بگیرم من که روزی شاید 2 ساعت بازی کنم گاها اون رو هم بازی نمی کنم به نظرتون چقدر کار میکنه برام؟؟....چقدر امکانش هست چراغ زرد بده؟؟

سلام دوستان من یدونه ps3 fat 40 gb خریدم به نظرتون برم عوض کنم اسلیم بگیرم من که روزی شاید 2 ساعت بازی کنم گاها اون رو هم بازی نمی کنم به نظرتون چقدر کار میکنه برام؟؟....چقدر امکانش هست چراغ زرد بده؟؟
آکبنده؟ ریفرش نیست؟ اگه دسته 2 هست بهت پیشنهاد میکنم برو عوض کن یه اسلیم آکبند بگیر خیالت راحت تره و چون این فت 40 گیگه احتمال خیلی زیاد به مشکل ps3 من دچار بشه پس سری که درد نمیکنه رو الکی دستمال نبند برو عوضش کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or