هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

چند سوال مهم دارم لطفا جواب بدين،ps3 fat با پلي استيشن اسليم از لحاظ گرافيك بازي و سرعت بازي فرقي داره؟سوال بعدي راجع به حافظه ps3 fat هست،ps3 fat چند گيگش موجود هست؟سوال بعديم در مورد هك شدن ps3 fat هست،هك ps3 fat با اسليم فرقي نداره؟و مثل اسليم راحت هك ميشه؟ مثل GT5 روي پلي استيشن هك شده كار ميكنند؟بازي هاي جديدي كه تازه اومدن چي؟همه هك ميشن؟ میشه هارد ps3 fat رو ارتقا داد مثلا 160gig رو بکنی 320 gig?
ممنون ميشم اگه كامل جواب بدين.

آخرین ویرایش:
چند سوال مهم دارم لطفا جواب بدين،ps3 fat با پلي استيشن اسليم از لحاظ گرافيك بازي و سرعت بازي فرقي داره؟ خیر سوال بعدي راجع به حافظه ps3 fat هست،ps3 fat چند گيگش موجود هست؟ الان دیگه 80 و 120 سوال بعديم در مورد هك شدن ps3 fat هست،هك ps3 fat با اسليم فرقي نداره؟ نه و مثل اسليم راحت هك ميشه؟ بله و سوال آخر،بازيهايي مثل GT5 روي پلي استيشن هك شده كار ميكنند؟ بله بازي هاي جديدي كه تازه اومدن چي؟ همه هك ميشن؟ بعضیا هک شدن و بعضیا هم دار روشون کار میشه اصل کاریا هک شدن ممنون ميشم اگه كامل جواب بدين.

جوابا رو تو پستت زدم عزیز

چند سوال مهم دارم لطفا جواب بدين،ps3 fat با پلي استيشن اسليم از لحاظ گرافيك بازي و سرعت بازي فرقي داره؟سوال بعدي راجع به حافظه ps3 fat هست،ps3 fat چند گيگش موجود هست؟سوال بعديم در مورد هك شدن ps3 fat هست،هك ps3 fat با اسليم فرقي نداره؟و مثل اسليم راحت هك ميشه؟ مثل GT5 روي پلي استيشن هك شده كار ميكنند؟بازي هاي جديدي كه تازه اومدن چي؟همه هك ميشن؟ میشه هارد ps3 fat رو ارتقا داد مثلا 160gig رو بکنی 320 gig?

ممنون ميشم اگه كامل جواب بدين.

دوست عزیز همه ی بازی ها هم روی فت راحت اجرا میشه و هم روی اسلیم و این دو تا از نظر گرافیک هیچ فرقی با هم ندارن.. خیالتون راحت باشه.
بازی GT5 هم روی دستگاه های هک کار میکنه و مشکلی نداره واکثر بازی ها هم تا امروز اجرا شده با کپی
( البته به جزء چند مورد کم )
و هارد دستگاه رو تا 1 ترا هم میتونی ارتقاء بدی.. خیالت راحت........

بعد یه سوال دیگه ، میگم اون رزولوشن رو باس بذاریم رو 720P ؟:-/
برای چه منظوری؟ شما رزولِیشن رو روی اتوماتیک تنظیم کن .
آقا من آخر نفهمیدم پی اس 3 تا یه ترا ساپورت می کنه یا 640 ؟
تا 750 گیگا بایت هارد داخلی 2.5 اینچی رو ساپورت میکنه چون حجمهای بالاتر دیگه 2.5 اینچی نیستند.
برای هاردهای اکسترنال هم که مشکل فضا ندارید بسته به مدلش تا 2 ترابایت رو هم ساپورت میکنه.

آقا کسی در مورد عمر اسلیم چیزی می دونه؟ :d یعنی چند ساعت دوام میاره !!! آخه من کنسولم صبح تا شب روشنه :-s این اسلیمم که قد یه بخاری داغ می کنه !!! اینه که یکم نگران شدم :-s

سلام دوستان
تو بازی Killzone 2 وقتی دود میره هوا تصویر برفکی میشه ولی تو جاهای دیگه مشکلی نداره ولی در کل بیشتر بازی تصویر برفکی داره البته نه اونقدر زیاد ولی واضح هستش
من این مشکل رو تو xbox360همین مشکل ولی با طرح دیگه ایی
تو ps3تصویر دود و غبار و مه و سایه ها (از اینجور چیزها )به صورت برفکی نشون میده xbox360به صورت مربع مربع کوچیک
حالا از دوستان کسی میدونه مشکل از کابل HDMIیا HDTV 720p هست
همین سوال تو ترد مشکلات 360پرسیدم ولی کسی جواب نداد (البته مشکل 360):d
حالا امیدواریم دوستان جواب جامع وکاملی رو بدن :d

آقا کسی در مورد عمر اسلیم چیزی می دونه؟ :d یعنی چند ساعت دوام میاره !!! آخه من کنسولم صبح تا شب روشنه :-s این اسلیمم که قد یه بخاری داغ می کنه !!! اینه که یکم نگران شدم :-s

والله اینجور که شما میگی من بیشتر از کنسولت نگران سلامتی خودت شدم
بابا جان لا اقل این وسط مسطا سه چهار ساعتی به خودت استراحت بده ( حالا کنسول به ...)

ولی کلا باید برای هر 3 ساعت استفاده کنسول رو خاموش کنید به مدت زمانی که وقتی دست میزنی کنسول تقریبا سرد شده باشه
اینو هیچ جا ننوشته خودم اینجوری دارم باهاش کار میکنم و تا حالا آخ هم نگفته هم 360 و هم 3

کلا اسلیم بیشتنر داغ میکنه زیاد روش حساس نشو ( مخصوصا اگه قبلا فت داشتی خیلی این داغ شدن اسلیمها برات ملموسه )

والله اینجور که شما میگی من بیشتر از کنسولت نگران سلامتی خودت شدم
بابا جان لا اقل این وسط مسطا سه چهار ساعتی به خودت استراحت بده ( حالا کنسول به ...)

ولی کلا باید برای هر 3 ساعت استفاده کنسول رو خاموش کنید به مدت زمانی که وقتی دست میزنی کنسول تقریبا سرد شده باشه
اینو هیچ جا ننوشته خودم اینجوری دارم باهاش کار میکنم و تا حالا آخ هم نگفته هم 360 و هم 3

کلا اسلیم بیشتنر داغ میکنه زیاد روش حساس نشو ( مخصوصا اگه قبلا فت داشتی خیلی این داغ شدن اسلیمها برات ملموسه )

اولا که صبح تا شبی که گفتم مسلما اغراق بود !!! :d بعدم من خودم تقریبا همین کاری که گفتی رو می کنم ! اما مشکل اینجاست که من یه داداش کوچولو دارم (البته یه سال از من بزرگتره !!!!! :d ) مگه این ول می کنه کنسول رو :-o همینطور کلیده یه بند !!! منم مثل تو نگران سلامتی اونم !! :d اینه که مصرف کنسولمون رفته بالا ! :d وگرنه من خودم اونقدرا بازی نمی کنم. واس همین نگرانم بدبخت زود بپوکه !! :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or