هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

1 - الان مدل های خوبه Ps 3 چیه ؟ تو سایتا خیلی چیزا خوندم درباره ی Slim و Fat صحبت میکردن . لطفا درباره ی اینا یه توضیحی بدید و همینطور در باره ی تفاوت هاشون و خوبی و بدی هاشون و قیمت هاشون و هاردشون بگید ممنون میشم

Slim 320GB . قیمت حدودا 460

2- یه سوالی که شاید باعث شه Ps 3 نگیرم . میخواستم بدونم Ps 3 رو تلویزیون های قدیمی میاد ؟ کلا رو چه تلوزیون هایی میاد

روی TV های قدیمی هم با کابل VGA ساپورت می شه ولی هیچ لذتی نداره . بهترین کار اینکه یه مانیتور Full HD همراهش بگیری که لذت وقعای رو ببری

3- اگه Ps 3 رو تلویزیون های قدیمی نمیاد یه تلوزیون خوب اما ارزون معرفی کنید که اگه پولم برسه بخرم . صفحه ای زیاد نمیخواد بزرگ باشه . نه کوچیک که ادم خسته شه نه خیلی بزرگ که پولش زیاد شه .

ماینتور 2261VP LG می تونی بگیری 22 اینچ ، FullHD با ورودی HDMI . قیمت حدودا 230 تومن

4 - ایا Ps 3 میتونه بدون مشکل مثلا تا 8 ساعت 9 ساعت کار کنه ؟ چون اول دوستام گفتن Xbox بهتره اکس باکس بگیر بعد که خوندم دیدم این 3 چراغه و این چیزا اگه بیش از 3 4 ساعت باهاش کار کنی دیدم بدرد من نمیخوره . من مثلا میخوام بشینم یه صبحی یه بازی رو تموم کنم تا شب . اینطوری Ps 3 مشکلی پیدا میکنه یا نه ؟

خیر مشکلی پیش نمیاد

5 - مشکل های کلی Ps 3 که ممکنه به وجود بیاد . قضیه این محافظ برق و این چیزا چیه .

در صورتی که JB نکنی خطر چندانی وجود نداره

6 - اگه به امید خدا یکی گرفتم چه وسایلی لازمه همراهش بگیرم ؟

برای تکمیل شدن می تونی یه MOVE + SharpShooter بگیری . البته لزومی نداره صرفا تجهیزات اضافی هست

7 - اگه خدا خواست یه دونه گرفتم چه بازی هایی اولش خوبه بگیرم ؟ بازی های فضایی و تخیلی مسخره نباشه فقط . یه بازی که داستانش قشنگ باشه و ادم ازش خسته نشه و لذت ببره .

بستگی به سلیقت داره ولی باری شروع پیشنهاد می کنم Heavy Rain و Killzone رو بگیری

8- در مورد لنز Ps 3 یه توضیحی بدید که مشکلاتی که داره چیه . ایا مثل Ps 3 اگه دیسک و دی وی دی های خش دار بزاری ضعیف میشه ؟

Ps3 بلوری می خونه که بلوری هم ضد خش هست :d

9 - درباره ی نصب بازی ها روی Ps 3 دیدم قضیه این چیه یعنی بازی رو نصب میکنی بدون DVD بازی میکنی ؟ چگونگی نصبش رو توضیح بدید ممنون میشم

اگه می خوای اریج کار کنی که هیچی اگه می خوای JB کنی به قسمت Jb مراجعه کن

10 - و فعلا اخرین سوالم خودش همراه Ps 3 چند تا دسته هست ؟ من کمه کمش یه دسته اضافی میخوام که فوتبال رو راحت بازی کنیم .
و یه چیزی قیمت های بازی ها و دسته و وسایل جانبی رو هم اگه میدونید بگید .
1 دسته داره . اگه دوئل شوک 3 بخوای بگیری حدودا 60 تومن هر دسته . قیمت بازی ها هم متفاوته . از 50 تا 90 هستش

این منظورت از JB چیه ؟
اریج کار کنی چیه ؟
هر دسته 60 تومن ؟ یا خداااااااااااااااا :d

اینطوری که خیلی گرون در میاد . با بازی های و مانیتوری که شما میگی 700 و خورده ای اب میخوره . دعا کنید معدلم خوب بشه که از مخابرات پول بگیرم :D
خودم 150 تومن دارم مخابرات هم اگه بالای 18 بشم 150 میده . اون ورش رو هم با التماس راضی میکنیم پدرمون رو . :D

حالا 22 اینچ به چه اندازه اس ؟ هر اینچ چقدره ؟

خیلی سادس که رفیق :d
اگه JB کنی می تونی بازی ها رو ارزون قیمت بگیری ولی آنلاین نداری ولی اگه اریج بگیری آنلاین داری ولی قیمتاش یه ذره گرونه

خب به نظر شما کدوم بیشتر میارزه ؟ بازی رو به نظره من میشه از رفیقی کسی گرفت . یا وایسی ارزون تر شه اما انلاین ...

حالا انلاین ارزشش رو داره ؟ در واقع خیلی از جا ها خوندم که سرور های انلاین Ps 3 بدرد نمیخورن و یا مثلا افرادی که هستن یهو از بازی میرن بیرون .

بعد به نظرت فت بهتره یا اسلیم ؟ میگن که اسلیم خیلی داغ میکنه راهی دستگاهی خنک کننده ای داره که مشکل رو حل کنه ؟ چون من فبلا هم گفتم تو تابستون میخوام 10 12 ساعت کمه کمش بازی کنم با دستگاه اگه مشکل پیدا کنه چه فایده داره برام

دوست عزیز بالا جواب دادم !!! نمی دونم این اطلاعات رو هم از کجا میاری ولی جهت اطلاعت اسلیم هم جدید تره هم بهتره . هیچ مشکلی هم از نظره گرما نداره و با خیال راحت می تونی بازی کنی . ولی اینکه هر روز کنترات 12 ساعت از کنسول کار بکشی کار درستی نیست و ممکنه مشکلی پیش بیاد

بعد من اگه اسلیم 160 گیگ بگیرم با مشکل مواجه میشم ؟ یعنی از نظر مقدار حافظه ؟ لازم میشه ؟ اصلا این هارد به چه دردی میخوره ؟ من اصلا فیلم و موزیک نمیخوام فقط بازی . یعنی نمیشه دی وی دی رو بزاری رو دستگاه بازی کنی حتما باید بریزی تو حافظه ؟

بعد من اگه اسلیم 160 گیگ بگیرم با مشکل مواجه میشم ؟ یعنی از نظر مقدار حافظه ؟ لازم میشه ؟ اصلا این هارد به چه دردی میخوره ؟ من اصلا فیلم و موزیک نمیخوام فقط بازی . یعنی نمیشه دی وی دی رو بزاری رو دستگاه بازی کنی حتما باید بریزی تو حافظه ؟
در کنارش باید یه هارد اکسترنال 500 گیگ ( دست کم ) داشته باشی و بازی ها هم حتما از روی هارد باید اجرا بشوند. ( حالا بسته به نوع بازی، بعضی از بازی ها از روی هارد اینترنال داخلی و بیشتر بازی ها هم از روی اکسترنال قابل اجراست )

دوست عزیز اینم به عنوان آخرین سوالجواب می دم . این هم بستگی به خودت داره که چقدر می خوای بازی بریزی . نه به هیچ وجه نمیشه از روی Dvd بازی کنی حتما باید از هارد داخلی باشه . البته این روش برای Jb هست . اگه می خوای اریج کار کنی مشکلی نیست . دیسک می زاری تو دستگاه و بازی می کنی

خب خدا رو شکر . نه من همون اصل و اریجینال میگیرم . وای مسیم 7 8 ماهی تا خوب ارزون بشه خودمم پول جمع میکنم میگیرم . هارد اکسترنال مخصوص Ps3 ? اخه دو تا هارد دارم برای کامپیوتر یه 500 گیگا بایت یه 1 ترا بایت . ( 1000 گیگا بایت )

خب خدا رو شکر . نه من همون اصل و اریجینال میگیرم . وای مسیم 7 8 ماهی تا خوب ارزون بشه خودمم پول جمع میکنم میگیرم . هارد اکسترنال مخصوص Ps3 ? اخه دو تا هارد دارم برای کامپیوتر یه 500 گیگا بایت یه 1 ترا بایت . ( 1000 گیگا بایت )
اگه اورجینال می خوای بازی کنی که دیگه هارد به کارت نمیاد. ( در ضمن مخصوص Ps3 هاردی وجود نداره ) یعنی هارد هاش 2.5 اینچی هستن ( داخلی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or