.:Pouria:.
کاربر سایت
1 - الان مدل های خوبه Ps 3 چیه ؟ تو سایتا خیلی چیزا خوندم درباره ی Slim و Fat صحبت میکردن . لطفا درباره ی اینا یه توضیحی بدید و همینطور در باره ی تفاوت هاشون و خوبی و بدی هاشون و قیمت هاشون و هاردشون بگید ممنون میشم
Slim 320GB . قیمت حدودا 460
2- یه سوالی که شاید باعث شه Ps 3 نگیرم . میخواستم بدونم Ps 3 رو تلویزیون های قدیمی میاد ؟ کلا رو چه تلوزیون هایی میاد
روی TV های قدیمی هم با کابل VGA ساپورت می شه ولی هیچ لذتی نداره . بهترین کار اینکه یه مانیتور Full HD همراهش بگیری که لذت وقعای رو ببری
3- اگه Ps 3 رو تلویزیون های قدیمی نمیاد یه تلوزیون خوب اما ارزون معرفی کنید که اگه پولم برسه بخرم . صفحه ای زیاد نمیخواد بزرگ باشه . نه کوچیک که ادم خسته شه نه خیلی بزرگ که پولش زیاد شه .
ماینتور 2261VP LG می تونی بگیری 22 اینچ ، FullHD با ورودی HDMI . قیمت حدودا 230 تومن
4 - ایا Ps 3 میتونه بدون مشکل مثلا تا 8 ساعت 9 ساعت کار کنه ؟ چون اول دوستام گفتن Xbox بهتره اکس باکس بگیر بعد که خوندم دیدم این 3 چراغه و این چیزا اگه بیش از 3 4 ساعت باهاش کار کنی دیدم بدرد من نمیخوره . من مثلا میخوام بشینم یه صبحی یه بازی رو تموم کنم تا شب . اینطوری Ps 3 مشکلی پیدا میکنه یا نه ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد
5 - مشکل های کلی Ps 3 که ممکنه به وجود بیاد . قضیه این محافظ برق و این چیزا چیه .
در صورتی که JB نکنی خطر چندانی وجود نداره
6 - اگه به امید خدا یکی گرفتم چه وسایلی لازمه همراهش بگیرم ؟
برای تکمیل شدن می تونی یه MOVE + SharpShooter بگیری . البته لزومی نداره صرفا تجهیزات اضافی هست
7 - اگه خدا خواست یه دونه گرفتم چه بازی هایی اولش خوبه بگیرم ؟ بازی های فضایی و تخیلی مسخره نباشه فقط . یه بازی که داستانش قشنگ باشه و ادم ازش خسته نشه و لذت ببره .
بستگی به سلیقت داره ولی باری شروع پیشنهاد می کنم Heavy Rain و Killzone رو بگیری
8- در مورد لنز Ps 3 یه توضیحی بدید که مشکلاتی که داره چیه . ایا مثل Ps 3 اگه دیسک و دی وی دی های خش دار بزاری ضعیف میشه ؟
Ps3 بلوری می خونه که بلوری هم ضد خش هست :d
9 - درباره ی نصب بازی ها روی Ps 3 دیدم قضیه این چیه یعنی بازی رو نصب میکنی بدون DVD بازی میکنی ؟ چگونگی نصبش رو توضیح بدید ممنون میشم
اگه می خوای اریج کار کنی که هیچی اگه می خوای JB کنی به قسمت Jb مراجعه کن
1 دسته داره . اگه دوئل شوک 3 بخوای بگیری حدودا 60 تومن هر دسته . قیمت بازی ها هم متفاوته . از 50 تا 90 هستش10 - و فعلا اخرین سوالم خودش همراه Ps 3 چند تا دسته هست ؟ من کمه کمش یه دسته اضافی میخوام که فوتبال رو راحت بازی کنیم .
و یه چیزی قیمت های بازی ها و دسته و وسایل جانبی رو هم اگه میدونید بگید .