Niko Bellic
کاربر سایت
اول بگم اگه جای سوال درست نیست عذر میخوام.ولی میخواستم بدونم دسته غیر رسمی برای ps3 هست که شبیه دسته 360 باشه؟یا حداقل جای آنالوگش مثل 360 باشه؟اگه هست تو ایران هم گیر میاد؟
تا اونجایی میدونم PS3 فقط هدست هایی که بلوتوث رو میشناسه حالا مال هر شرکتی که میخواد باشه باشه !ميگم من با بلوتوث دستگاه كه سرچ ميكنم موبايلم رو كه بلوثوسشم روشنه پيدا نميكنه جريان چيه؟فقط وسايل خود سوني رو شناسايي ميكنه؟
دوستان من هارد ps3 پر پر هستش یعنی 2 GB خالی هستش روش کلی بازی هستش که خودم خریدم و از چند نفر دیگه گرفتم الان میخوام باز بازی بخرم و بازی های PSN رو دانلود کنم . باید چی کار کنم ؟؟ هاردم هیچی جا نداره
سلام من امروز دستگاه را با کابل HDMI وصل کردم به TV یکی از دوستام ولی الان که میخوام به TV خودم با کابلهای معمولی سه فیشه وصل کنم صدا و تصویر ندارم ولی کنسول کاملا روشنه و کار میکنه چیکارش کنم درست شه؟
وقتی PS3 رو روشن میکنی باید دستت رو بزاری رو دکمه پاور همینطوری نگه داری تا چند ثانیه بعد از اینکه 2 3 تا بوق شنیدی دستت رو از رو دکمه پاور بردار .هر دفعه که میخوای بین HDMI و AV جابه جا کنی باید همین کار رو انجام بدی .یعنی یک بار دیگه باید با HDMI وصل کنم بعد چیکارش کنم؟
با یک سیم ه دیگه امتحان کن ببین کار میکنه یا نه اگر کرد که سیم خرابه اگر هم نکرد که دسته مورد دارهیکی از دوستام وقتی سیم شارژ رو میزنه شارژ نمیشه دسته . مشکل از سیمه یا از دسته ؟
برای برطرف کردن مشکل چی کار کنه ؟
شما دکمه پاور رو نگه دار تا بوق بزنه اونموقع خودش درست میشهیعنی یک بار دیگه باید با HDMI وصل کنم بعد چیکارش کنم؟
با Keyboard , Mouse معمولی نمیتونی بازی کنی مگر موس مخصوص خود PS3 رو بخری که بدرد نمیخوره حس حالی که با PC بازی میکنی رو بهت نمیده .دوستان می خوام Keyboard +Mouse به Ps3 وصل کنم :
1. وقتی به Ps3 وصلشون می کنم نمیشناسه، چی کار کنم ؟
2. میشه در حالی که Keyboard +Mouse به کنسول وصل بازی کرد باهاشون ؟ اگه نمیشه بازی کرد پس چه کاربردی داره ؟