هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

اقا واسه من یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه رو روشن میکنم بعد از 1ثانیه چراغ سبز به زرد و تبدیل میشه و بعد از اون چراغ قرمز به صورت چشمک زن در می یاد و هیچ کاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تروخدا بگید درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دستگاهم 40 گیگ فت هست!!!

اقا واسه من یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه رو روشن میکنم بعد از 1ثانیه چراغ سبز به زرد و تبدیل میشه و بعد از اون چراغ قرمز به صورت چشمک زن در می یاد و هیچ کاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تروخدا بگید درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دستگاهم 40 گیگ فت هست!!!
دستگات برحمت خدا رفته و *YLOD شده .
البته تعمیر میشه ها ولی خوب ممکنه دوباره خراب بشه ! ممکنه یک ساعت کار کنه ممکنه تا چند سال دیگه هم کار کنه !
Yellow Light of Death*

آخرین ویرایش:
دوستان من وقتی دکمه ی پاور رو زدم، دستم رو گذاشتم روی دکمه ی Eject که فن ها رفت روی دور آخر ولی بعد از چند ثانیه که خاموش شد چراغ قرمر به صورت چشمک زن در اومد. می خواستم بدونم که آیا این کار مفیده که با فن های خود پی اس 3 خودشو تمیز کنیم یا باید برای تمیز کردنش با اسفاده از پمپ باد، بادش بگیرم ؟

دوستان من وقتی دکمه ی پاور رو زدم، دستم رو گذاشتم روی دکمه ی Eject که فن ها رفت
روی دور آخر ولی بعد از چند ثانیه که خاموش شد چراغ قرمر به صورت چشمک زن در اومد.
می خواستم بدونم که آیا این کار مفیده که با فن های خود پی اس 3 خودشو تمیز کنیم یا
باید برای تمیز کردنش با اسفاده از پمپ باد، بادش بگیرم
؟
بهتره از بلورور یا پمپ باد استفاده کنی ولی خوب این کار رو هر 2 3 ماه یکبار انجام بدی مشکلی پیش نمیاد !

یک سوال کاملا ابتدائی دارم
من یک کسنول 250 گیگ دارم و فعلا براش هزینه نکردم که بازی بگییرم
آیا میتونم با اضافه کردن دوستان در psn network از بازی هایی که اونها دارند استفاده کنم و انلاین بازی کنم
یا حتما خودم هم باید بازی اورجینال بخرم؟؟

یک سوال کاملا ابتدائی دارم
من یک کسنول 250 گیگ دارم و فعلا براش هزینه نکردم که بازی بگییرم
آیا میتونم با اضافه کردن دوستان در psn network از بازی هایی که اونها دارند استفاده کنم و انلاین بازی کنم
یا حتما خودم هم باید بازی اورجینال بخرم؟؟

دوست عزیز اگه اینجوری بود که الان کسی آرشیو بازی نداشت :d
برای بازی کردن هم شما و هم طرف مقابل باید اون بازی رو داشته باشین ;)

کار خاصی نداره که شما انقد حساسیت نشون میدی .
یه نگاه کن دستگاه نو داخل درز هاش خاک نداره و کاملا مشخص هست رو دسته هم اگه نگاه کنی درزهاش چرک نبسته و کاملا تمیز و مات هست .

خب واسه شما که پول دارید اگه خراب شد همون موقع میرید یکی دیگه میخرید که اره حساسیت نداره ولی واسه من که باید خودم جمع کنم و از بابام خواهش کنم معلومه حساسیت داره . که نرم 400 و خورده ای پول دستگاه بدم و 200 و خورده ای پول مانیتور و خدا تومن پول بازی هاش رو بدم که بد خراب بشه ؟

خب واسه شما که پول دارید اگه خراب شد همون موقع میرید یکی دیگه میخرید که اره حساسیت نداره ولی واسه من که باید خودم جمع کنم و از بابام خواهش کنم معلومه حساسیت داره . که نرم 400 و خورده ای پول دستگاه بدم و 200 و خورده ای پول مانیتور و خدا تومن پول بازی هاش رو بدم که بد خراب بشه ؟
دوست عزیز مگه کشکه که بخری بعدش خراب بشه. پک های کنسول تو ایران پلمپ خاصی نداره تا اونجایی که من می دونم فقط یه تیکه چسبی چیزی می زنن رودرب جعبه. شما موقع خرید دقت کن دستگاه بدون کوچکترین خش باشه و دسته هم همین طور که دوستمون توضیح داد نباید چرکی لایه درز هاش باشه و نباید براق باشه ( چون دسته های دسته دوم رو این کارو می کنن )

سلام
من برنامه شو تایمو ریختم ....باهاش mkv هم نگاه کردم .....بغد فیلمو کپی کردم ...نمیدونم کجا کپی کرده؟!! نمیشه کپی کرد تو قسمت ویدئو؟!!
بگید خوب

دوست عزیز مگه کشکه که بخری بعدش خراب بشه. پک های کنسول تو ایران پلمپ خاصی نداره تا اونجایی که من می دونم فقط یه تیکه چسبی چیزی می زنن رودرب جعبه. شما موقع خرید دقت کن دستگاه بدون کوچکترین خش باشه و دسته هم همین طور که دوستمون توضیح داد نباید چرکی لایه درز هاش باشه و نباید براق باشه ( چون دسته های دسته دوم رو این کارو می کنن )

والا از بس من بد شانسم میترسم خراب شه:-s

اول بگم اگه جای سوال درست نیست عذر میخوام.ولی میخواستم بدونم دسته غیر رسمی برای ps3 هست که شبیه دسته 360 باشه؟یا حداقل جای آنالوگش مثل 360 باشه؟اگه هست تو ایران هم گیر میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or