هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

شما بازی جاست کاز جدید رو با کنسولتون بازی کردید؟؟؟
مال من باید کلیدهای دایره .ضربدر رو با هم بگیرم تا اوکی کنه ولی نمیدونم چه کلیدهایی رو بگیرم که عمل بک رو انجام بده!
اگر میشه بفرمایید برای این نوع کنسول بازی های خاصی وجود داره؟؟
اگر نه پس باید چیکار کنم؟؟
ممنون

واینکه میتونم از توی ستینگه خود دستگاه کلید اوکی یا تایدشو از دایره به ضربدر منتقل کنم؟؟؟
اینم مشخصات دستگاهم:
PS3
SLIM
120 GIG

فقط از طریق جیلبریک کردن دستگاه و با نرم افزار مخصوص.

870o6j90yout5kpxpdp.png

ممنون دوستان از راهنماییهاتون:d
اما من تا حالا با دوتا بازی این مشکلو داشتم:
1 جاست کاز (کلا کلیداش تو منو کار نمیکنه)
2 جیمز باند:(بلود استون) که اونم همه چیزش خوب بود تا اینکه رسید اون مرحله ای که باید دوربینهارو با تلفونش اسکن وخنثی میکرد و توی بازی علامت ضربدر داخل 3 تا دایره بود که احتمالا منظورش این بود که باید با زدن ضربدر وقتی که اون دایرهه میچرخه و میاد روی ضربدر ها ،کلید ضربدر رو فشار بدم تا دونه دونه خنثی بشن ولی وقتی کلید ضربدر رو فشار میدم اسکن قطع میشه!!!( در واقع کنسل میشه) هر کلیده دیگه ای رو که فشار میدم فایده ای نداره!!
حالا دوستانی که کنسولشون مثل من رجین 3 هستش لطفا منو راهنمایی کنند که توی این بازی ها یا حداقل بازی جیمز باند باید چیکار کنم؟؟؟
ممنون

ممنون دوستان از راهنماییهاتون:d
اما من تا حالا با دوتا بازی این مشکلو داشتم:
1 جاست کاز (کلا کلیداش تو منو کار نمیکنه)
2 جیمز باند:(بلود استون) که اونم همه چیزش خوب بود تا اینکه رسید اون مرحله ای که باید دوربینهارو با تلفونش اسکن وخنثی میکرد و توی بازی علامت ضربدر داخل 3 تا دایره بود که احتمالا منظورش این بود که باید با زدن ضربدر وقتی که اون دایرهه میچرخه و میاد روی ضربدر ها ،کلید ضربدر رو فشار بدم تا دونه دونه خنثی بشن ولی وقتی کلید ضربدر رو فشار میدم اسکن قطع میشه!!!( در واقع کنسل میشه) هر کلیده دیگه ای رو که فشار میدم فایده ای نداره!!
حالا دوستانی که کنسولشون مثل من رجین 3 هستش لطفا منو راهنمایی کنند که توی این بازی ها یا حداقل بازی جیمز باند باید چیکار کنم؟؟؟
ممنون

خب یه راهش اینی بود که دوستان گفتن ( جیلبریک )
یه راه دیگش هم اینه که بازیای ریجن 3 بگیری که با دستگات همخونی داشته باشه (که سخت هم گیرت میاد )

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.. من یه فلش دارم فرمتش هم fat32 هست ولی میزنم به ps3 اصلا نمیشناسه !
اطلاعاتم رو هم جای درستی تو فلش قرار دادم (root>ps3>savedata ) حالا نمیدونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم بیاد یا هیچی نمیخواد ..؟! وقتی میزنم چراغ فلش روشن میشه ولی اصلا چیزی نمیاره :-/
از دوستان کسی اطلاعی راجع به این قضیه نداره؟ (فریمور 3.60 )

سلام من قبلا ps3 v, با hdmi وصل می کردم حالا الان می خوام وصل کنم تصویر نمی
ده چیکار باید بکنم؟
کنسول رو با دکمه پاور روشن کن دستت رو از روی دکمه پاور برندار تا علاوه بر بوق روشن شدن یه بوق دیگه هم بزنه بعد خودش میره رو HDMI

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.. من یه فلش دارم فرمتش هم fat32 هست ولی میزنم به ps3 اصلا نمیشناسه !
اطلاعاتم رو هم جای درستی تو فلش قرار دادم (root>ps3>savedata ) حالا نمیدونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم بیاد یا هیچی نمیخواد ..؟! وقتی میزنم چراغ فلش روشن میشه ولی اصلا چیزی نمیاره :-/
شما یک بار فلشت رو Format کن بعد سیو هات رو تو این مسیر بریز
x:\PS3\SAVEDATA
توجه : نام پوشه ها باید با حروف بزرگ باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Infected Area
شما یک بار فلشت رو Format کن بعد سیو هات رو تو این مسیر بریز
x:\PS3\SAVEDATA
توجه : نام پوشه ها باید با حروف بزرگ باشه

دمت گرم آقا با یه فلش دیگه امتحان کردم فوری شناخت !! :-?
من فلش خودم رو فرمت هم کردم دیگه نمیدونم چرا نمیشناسه !!

سلام من ps3 دارم ولی توی منو دکمه دایره(o) کار select رو انجام میده به جای (x) آیا میشه جاهاشون رو عوض کرد؟ اگه میشه توضیح بدین

صفحه هات قبل یکی مشکل شما رو داشت
ریجن دستگاه شما ۳ هست
خیر نمیشه مگه اینکه با جیلبریک

دوستان قبلا شنیده بودم که پی اس 3 می تونه با فن هاش خودشو تمیز کنه، آیا حقیقت داره ؟ ( منظورم اینه که یه بنده خدایی می گفت یه دکمه ای می زنی فن هاش مثل هواپیما صدا می ده و گرد و خاک هارو میریزه بیرون )
اگه درسته لطفا روش رو بگید.

دوستان قبلا شنیده بودم که پی اس 3 می تونه با فن هاش خودشو تمیز کنه، آیا حقیقت داره ؟ ( منظورم اینه که یه بنده خدایی می گفت یه دکمه ای می زنی فن هاش مثل هواپیما صدا می ده و گرد و خاک هارو میریزه بیرون )
اگه درسته لطفا روش رو بگید.

:)):)):))
من که نشنیدم تا حالا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or