هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من قبلا یه ps3 40 ریجن2 داشتم که دو روز پیش خراب شد . و اکانت و بازیایم ریجن 2 هست . الان میخوام یه 320 بگیرم از همه جا پرسیدم 320 ریجن 2 نداشتن فقط یکجا که اونم هک شده ست الان بهتره یه ps3 320 ریجن 1 یا 3 بگیرم یا یه ps3 هک شده ریجن 2 و بعد هکشو حذف کنم ؟ اگه ریجن دستگاه برای بازی ها و psn اصلا فرقی نداره ؟بهتره یه ps3 ریجن 3 بگیرم ولی اگر ممکنه هنگام خرید map و ... بازی ها مشکل پیش بیاد همون ریجن 2 رو میگیرم آپدیت میکنم
میخواستم بدونم ps store مربوط با اکانتمه یعنی اگر اکانتم مال هرجا باشه store همونجارو میاره یا مربوط به ps3 ؟؟؟

ریجن کنسول هیچ ربطی به بازی ها و psn نداره
توی خرید از psn و دانلود map و dlc و .... تنها چیزی که اهمیت داره یکی بودن
ریجن بازی و اکانت psn هستش
پس هیچ فرقی نداره که ریجن کنسولتون چی باشه!
ریجن کنسول تنها وقتی اهمیت داره که بخواین باهاش فیلم بلوری نگاه کنین
که در این صورت باید ریجن فیلم و کنسول یکی باشه

عزیز ما PS3 پلم نداریم البته شاید من ندیدم از یه فروشنده پرسیدم گفت داخل گمرک اینا باز میشن !
اگه بخوای اریج بازی کنی نه مشکلی نداری راحت و بی درد سر در مورد کپی هم راهی هست ولی بهتره یا اصل بازی کنی یا کپی
در مورد بقیش هم اینجا جاش نیست به تاپیک زیر برید
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

عزیزم منظور از پلم ، پلم پیچ بالای هارده که اگر پلمپ نداشته باشه یعنی قبلا کنسول باز شده
خود کارتن کنسول اساسا پلمپی نداره

من میخوام ps3 بخرم خواستم بدونم دو تا مدلهاش با هم چه فرقی داره من دو ست دارم stok بگیرم خواستم ببینم دستگاه خوبی هست با ps3 slim فرق زیادی داره

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه قیمت هم بدین عالی میشه

سلام دوستان ممنون میشم کسانیکه slim دارند راهنمایی فوری کنن.3روز پیش یه اسلیم گرفتم الان دقت کردم کلید on/off روی دستگاه که دستگاهو روشن خاموش میکنه.اون خطه و ممیز وسط پر رنگ نورش اما دایره بغلش انگار لامپ نیمسوز شدس کدر و سیاهه.فک نمیکنم همشون اینجوری باشن نه؟واسه همین شک کردم :(

سلام اینی که شما میگید تو ی اسلیم من نیست اما یه جورایی برعکسه شماست:)) با این تفاوت که خطه و دایرهه پررنگند اما این ممیزه نمیگم نیمسوزشده ولی یه ذره کم رنگ تره
مثلا اگر خطه ودایره نورشون 100 درصد باشه نوره ممیزه 98 درصده!!!!!!!!!!!!!
در کل اینی که شما میگید روی اسلیمه من پدیدار نشده و نمیتونم اظهار نظر کنم که ایا چراغه شما نیم سوز شده یا طبیعیه/؟؟؟؟؟ با توجه به اسلیمه من فکر نکنم طبیعی باشه !!!!ولی فکر بد نکن از یه نفر که تخصص داره (که همه ماشاالله در این سایت استادند) بپرس.فکر نکنم زیاد مهم باشه ;)

دوستان موقع بازی کردن با Start بازی رو نگه داریم و اونجا کنسول رو خاموش کنیم خطر نداره که ؟ :d یا حتما باید Quit Game کنم و بعد کنسول رو خاموش کنم ؟ :d
خوب دوست عزیز ببین خطر نداره اما شما مثلا میخوای کامپیوتر رو خاموش کنی وپنجره ها وبرنامه ها در اجرا باشند خودش میاد پنجره ها رو میبنده ولی خودت اونا رو ببندی و خاموش کنی هم زود تر خاموش میشه وهم کاره کامپیوتر راحت تره . پس کنسول به نظره من خیلی بهتره که اول از بازی بیای بیرون بعد خاموش کنی چون به نظرم فایل های سیستمی یه کاره غیر منتظره ای رو انجام میدهند و غافلگیر میشوند پس اول بیرون بعد خاموش;)
خطر نداره ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

• Like
Reactions: Infected Area
آقایون سلام
چندتا سوال:
1-الان بازیهای اورجینالps3 پیدا میشه؟ مخصوصابازیهای جدید قیمت چند است؟(آدرس؟)
2-اسلیم یا فت کدوم بهتره؟
3-PS3 BUNDLE GRAN TURISMO5 موجود است؟(قیمت و آدرس؟)
4-بازیهای قدیمی(GOD OF WAR 3&UNCHARTED2&METALGEAR4)موجوده در بازار یا نه؟ قیمتشون چند است؟
ممنون اگر جواب بدین

آخرین ویرایش:
آقایون سلام
چندتا سوال:
4-بازیهای قدیمی(GOD OF WAR 3&UNCHARTED2&METALGEAR4)موجوده در بازار یا نه؟ قیمتشون چند است؟
ممنون اگر جواب بدین

1- آره عزیز پیدا میشه . بازی های جدید هفته اول و دوم قیمتشون بیشتره و بعدش کم کم کاهش پیدا میکنه . مثلا inFamous 2 که بیاد هفته ی اول یه 20-30 تومن گرونتره اما طی 1 ماه قیمتش به حالت سبز برمیگرده :d فروشنده هم زیاد هست اما اگر خواستی پ.خ بده تا بگم از کجا تهیه کنی .

2 - اسلیم بگیری خیلی بهتره . این روزا فت آکبند هست تو بازار اما اطمینانی بهشون نیست . اسلیم بگیر تا خیالت از جهت سلامت کنسول راحت شه . با اسلیم شب و روز بازی کنی هیچ بهونه ای نمیگیره اما در مورد فت یه خطراتی وجود داره و یکم سنش بره بالا اذیتت میکنه :d

3 - آره باندل این بازی موجوده اما قیمتش نسبت به کنسول خالی خیلی بالاتره . به نظرم اگه میخوای کنسول باندل بگیری , باندل کیلزون 3 رو بگیر خیلی بهتره چون هم از بازیش بیشتر خوشت میاد هم یکم ارزونتر در میاد ;) آدرس هم ندارم اما واسه باندل قیمتای بالایی میدن . بهتره بگی از خارج از کشور برات تهیه کنن چون خیلی به صرفه تره :)

4 - هست چرا نباشه :) قیمتشونم زیاد بالا نیست . معمولا 35-20 تومن متغیر ـه و بستگی به انصاف فروشنده داره :d

آقایون سلام
چندتا سوال:
ممنون اگر جواب بدین
1- مثله اب خوردن پشت شهرداری یا پایتخت(میرداماد) روز اول بازار سیاه هست ولی یکی دو هفته بگزره 60-70 تومن.
2-اسلیم
3-هست ولی کمتر کسی داره باید بگردی
4-اگر دست 2 بخوای بخری ممکنه باید صبر کنی و مشکلات خاص خودش رو داره اگر اکبند بخری که نه خیلی راحت تر هستی

Dostan Lotfan Raveshe Rikhtane THEM bar roye Ps3 ro begid

لطف کنین فارسی تایپ کنین, قانونه
theme رو دانلود که کردید
انتقال میدین به فلش یا هارد یا هر storage دیگه ای
با این فولدربندی :
ROOT>PS3>THEME
منظور از root هم همون شاخه اصلی فلش هستش
بعد از ps3 میرین به منوی settings و بعد theme
بعدش هم storage رو انتخاب میکنین

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.. من یه فلش دارم فرمتش هم fat32 هست ولی میزنم به ps3 اصلا نمیشناسه !
اطلاعاتم رو هم جای درستی تو فلش قرار دادم (root>ps3>savedata ) حالا نمیدونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم بیاد یا هیچی نمیخواد ..؟! وقتی میزنم چراغ فلش روشن میشه ولی اصلا چیزی نمیاره :-/

سلام دوستان من تازه واردم و و نمیدونستم کجا مشکلمو مطرح کنم ولی خواهشن کمکم کنید
من دکمه تایید3 پلی استیشنمبا دایره هستش و تو بعظی با زیها با مشکل بر میخورم
و از هر جا که پرسیدم دکمه تایید کنسولشون با ضربدر هستش
خواستم بدونم دستگاه من چه فرقی با بقیه پلی استیشنها داره مال شما هم بادایره تایید میکنه؟؟

چون یا توی بازیها جای کلیداش عوض میشه یا اینکه اصلا کلیداشتو بعضی از بازیها عمل نمیکنه
چیکار کنم؟؟؟؟
واینکه میتونم از توی ستینگه خود دستگاه کلید اوکی یا تایدشو از دایره به ضربدر منتقل کنم؟؟؟
اینم مشخصات دستگاهم:
PS3
SLIM
120 GIG

سلام دوستان من تازه واردم و و نمیدونستم کجا مشکلمو مطرح کنم ولی خواهشن کمکم کنید
من دکمه تایید3 پلی استیشنمبا دایره هستش و تو بعظی با زیها با مشکل بر میخورم
و از هر جا که پرسیدم دکمه تایید کنسولشون با ضربدر هستش
خواستم بدونم دستگاه من چه فرقی با بقیه پلی استیشنها داره مال شما هم بادایره تایید میکنه؟؟

چون یا توی بازیها جای کلیداش عوض میشه یا اینکه اصلا کلیداشتو بعضی از بازیها عمل نمیکنه
چیکار کنم؟؟؟؟
واینکه میتونم از توی ستینگه خود دستگاه کلید اوکی یا تایدشو از دایره به ضربدر منتقل کنم؟؟؟
اینم مشخصات دستگاهم:
PS3
SLIM
120 GIG
دوست عزیز ریجن دستگاه شما 3 هستش و کلید تاییدش دایرست . منم ریجن 3 دارم اما توی بازیها هیچ فرقی نمیکنه و هیچ مشکلی برام پیش نیومده تا الان :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or