هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

در بازی های PS3 ,پک معمولی(با قاب شفاف) با پک GREATEST HITS (با قاب قرمز) چه تفاوت هایی دارند؟

مرسی
جواب سوال رو پیدا کردم. میزارم اینجا شایید بدرد کسی دیگه بخوره

گاهی اوقات وقتی یکسال از عرضه یک بازی نسبتا پر فروش روی کنسولای سونی میگذزه میان اون بازی رو در قالب پکیجی ارزان به نام Platinum یا Greatest Hits عرضه میکنند که فقط بسته بندی و ... تفاوت داره ولی اصل بازی مثل نسخه اصلیه

)بازیهایی که فروش خوبی میکنند بعد از مدتی به صورت Platinum(برای ریجن 2 و 3)و Greatest Hits (برای ریجن 1) در می آیند که هم قیمتش ارزونتره هم کاورش فرق داره(کاور Platinum ها خاکستری کدر هستش و پلاتینیوم ها قرمز روشن)

3)

آخرین ویرایش:
سالام
لطفا به من کمک کنین 2 روز پیش دستگاه من موقع بازی فریز کرد و حالا موقع بازی و یا حتی موقع روشن شدن فریز میکنه
و حتی وقتی وارد بازی میشه مشکلات گرافیکی به وجود میاد مثلا خطهای سیاه و سفید به وجود میاد و بعضی موقع ابجکتها یا حتی خود شخصیت ناپدید میشه و تصویر هم زود زود مپره و میاد کمک کمک کمک کمک کمک:((
دستگاه من ps3 40 gig کرک شده

آخرین ویرایش:
سالام
لطفا به من کمک کنین 2 روز پیش دستگاه من موقع بازی فریز کرد و حالا موقع بازی و یا حتی موقع روشن شدن فریز میکنه
و حتی وقتی وارد بازی میشه مشکلات گرافیکی به وجود میاد مثلا خطهای سیاه و سفید به وجود میاد و بعضی موقع ابجکتها یا حتی خود شخصیت ناپدید میشه و تصویر هم زود زود مپره و میاد کمک کمک کمک کمک کمک:((
دستگاه من ps3 40 gig کرک شده

دیگه روشنش نکن چون هرچقدر بیشتر روشن کنی امکان تعمیر کردنش کمتر میشه احتمالا مشکل از gpu باشه.

دیگه روشنش نکن چون هرچقدر بیشتر روشن کنی امکان تعمیر کردنش کمتر میشه احتمالا مشکل از gpu باشه.

من به تعمیر کار نشون دادم نفهمید از چی هستش هیچ راهی نیست یه راهنمایی میتونین بکنین
چون وقتی بازی میکنی 4 ساعت هم تو بازی روشن باشه هیچ اتفاقی نمی افته و فقط خطهای سیاه تو بازی میمونن :-s

چند تا سوال داشتم:
1- آیا واسه عمودی گذاشتم PS3 حتماً باید از پایه استفاده کنیم؟
2- عمودی یا افقی بزاریم کدوم بهتر هست که کنسول زیاد گرم نشه؟
3- اگه موردی واسه گرم نشدن دستگاه لازم هست که انجام بشه یا به اون دقت کرد ممنون می شم راهنمایی کنین

یه سوال
من بخوام یه فیلم bluray رو تو ps3 با صدای دالبی ببینم (یعنی وصل کنم به سینما خانگی) باید چیکار کنم؟
با کامپننت وصل کردم ولی فقط استریو شد (باندهای عقبی کار نمیکنه)
مثل اینکه باید با کابل (Digital Audio (Optical وصل کنم درسته؟
از کجا باید گیر بیارم و قیمتش حدودا چنده؟

آقا من یه ps3 خراب داشتم که هاردشو درآوردم یه قاب براش خریدم (از همونا که تو بازار پیدا میشه) و شد هارد اکسترنال. حالا وقتی با usb وصلش میکنم به کامپیوتر عین یه هارد اکسترنال میشناستش ولی وقتی به ps3 وصل میکنم هیچ عکس العملی از ps3 مشاهده نمیشه انگار که هارد اکسترنال رو به دیوار وصل کردی...:)
من تا حالا از هارد اکسترنال رو ps3 استفاده نکردم مشکل از چیه؟ تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟

آقا من یه ps3 خراب داشتم که هاردشو درآوردم یه قاب براش خریدم (از همونا که تو بازار پیدا میشه) و شد هارد اکسترنال. حالا وقتی با usb وصلش میکنم به کامپیوتر عین یه هارد اکسترنال میشناستش ولی وقتی به ps3 وصل میکنم هیچ عکس العملی از ps3 مشاهده نمیشه انگار که هارد اکسترنال رو به دیوار وصل کردی...:)
من تا حالا از هارد اکسترنال رو ps3 استفاده نکردم مشکل از چیه؟ تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟

فرمت هاردتون چیه؟
اگه ntfs هست.... fat32 بشه....شاید درست شد

سلام من میخواستم ps3 بگیرم البته از نوع sports champions ps3 320 GIG move

من خودم تا حالا 3 تا ps3 خریدمو فروختم و همشونم ریجن 2 بودن اما جدیدن میخوام پک موو بخرم سوالی که داشتم اینکه این پک ریجن 1 ایا تفاوتی در داشبورد یا نوشته داره یا به همون زبان انگلیسی مثل ریجن2 و برای وارد شدن به بازی دکمه ضربدر و مثل ریجن 3 دایره نیست ؟در کل کسی که با ریجن 1 کار کرده مثل ریجن 2 و برای وارد شدن به psn باید از بازی ریجن 1 استفاده کرد؟ و سوال اخر ابدیت فیریمور این پک چنده و برای هک مشکلی نداره ؟ ؟ ؟

من به تعمیر کار نشون دادم نفهمید از چی هستش هیچ راهی نیست یه راهنمایی میتونین بکنین
چون وقتی بازی میکنی 4 ساعت هم تو بازی روشن باشه هیچ اتفاقی نمی افته و فقط خطهای سیاه تو بازی میمونن :-s

ببین دوسته عزیز دستگاه من هم این مشکلات را داشت تا یک ماه پیش به کلا خراب شد و چراع زرد داد خوب
از نظره ترجبه که من بهت میگم تا بدتر نشده خودتت باز کن و راهنمایش هم توی یوتویب هست راهنماییی تصویری و کاملا اموزش خوبی هم هست از اون استفاده کن و دستگاهت را درست کن تمام این حرف من بود حالا میل با خودتت هست

چند تا سوال داشتم:
1- آیا واسه عمودی گذاشتم PS3 حتماً باید از پایه استفاده کنیم؟
2- عمودی یا افقی بزاریم کدوم بهتر هست که کنسول زیاد گرم نشه؟
3- اگه موردی واسه گرم نشدن دستگاه لازم هست که انجام بشه یا به اون دقت کرد ممنون می شم راهنمایی کنین

1-برای فت احتیاجی نیست به پایه ولی برای اسلیم چرا احتیاج از پایه استفاده کنی
2-فرقی نمی کنه هر جور خودتت راحت بذارش
3-باید جاش باز باشه و توی جای بسته قرارش نده تا هوا به راحتی رد بشه تا خنک باقی بمونه البته خوده دستگاه فن داره مشکلی نداره:d

چندتا سوال:

1- جریان این کدها که میگن روی بازیها هست چیه ؟ که تا تاریخ فلانه و از این حرفها...
2- چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟
3- برنامه ها و تم ها و... جانبی برای PS3 از کجا میتونم بگیرم ؟

چندتا سوال:

1- جریان این کدها که میگن روی بازیها هست چیه ؟ که تا تاریخ فلانه و از این حرفها...
2- چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟
3- برنامه ها و تم ها و... جانبی برای PS3 از کجا میتونم بگیرم ؟

1-چند نوع کد همراه بازی داریم : کد برای بازی کردن آنلاین مانند بازی هایی که شرکت EA می سازه مثل سری FIFA که یک کد همراهش هست برای آنلاین بازی کردن که از اون میشه فقط روی یک دستگاه استفاده کرد . نوع دوم کد ها با وارد کردن در PSN به شما آیتم های اضافی میدن . مثل تم مخصوص و....

2- برای آنلاین بازی کردن ،اولین حرکت اینه که دستگاهت کپی خور نباشه (البته قبلا میشد ولی الان ریسکش بالاست.) دومین حرکت اینه دستگاهت آخرین آپدیت firmware رو داشته باشه . سومین قدم ایجاد یک اکانت PSN هست . وقدمه آخر هم در حین این که به اینترنت وصل هستی وارد بازی میشی و به قسمت multiplayer میری.

3-یک سری از تم ها و برنامه ها توی psn هست و به صورت مجانی یا پولی قابل استفاده هست و یک سری دیگه هم تو اینترنت ریخته فقط کافیه سرچ کنی ps3 theme. البته ps3 برنامه آنچنانی نداره ، مگر اینکه هکش کنی . یک سری برنامه ها هستند که با حود firmware عرضه میشن . که با دانلود کردن اون ها می تونی ازشون استفاده کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or