korosh73
کاربر سایت
وقتی فلاش به ps3 می زنم هیچی رو نمایش نمیده الان تو پست بالا دیدم باید مثلث بزنم و بعد display all ، حالا شما گفتی برای پخش فایل های wmv باید بری داخل تنظیمات و فعال کنی .فایل های تصویری بجز mkv پخش میشه
فایل های صوتی هم همینتور
البته برای پخش فایل های wmv باید بری داخل تنظیمات و فعال کنی.
بله دوست عزيز
PS3 همه اين فرمت ها(بجز MKV) رو براحتي اجرا ميكنه
تازه خيلي از فرمتها رو شما نگفتيد كه توسط PS3 راحت اجرا ميشند
براي پخش فايلها با فرمت Mkv كه خود كنسول اونهارو به صورت مستقيم پخش نميكنه نرم افزار هاي هست كه به راحتي و بدون هيچ گونه افت فريم يا كاهش كيفيت اونها رو با PS3 سازگار ميكنه كه راحت اجرا ميشوند.
MKV يه فرمت تصويري هستش كه خيلي از فيلم هاي كه تو اينترنت موجود هستش از اين نوع هستن
بخصوص فيلم هاي كه با كيفيت HD هستند رو روي اين فرمت كانورت ميكنند
در كل فرمت رايجي هستش كه تقريبا هيچ كدوم از كنسول ها و لوازم صوت تصوير ازش پشتيباني نمي كنند بجز PC
موفق باشيد
دوست عزیز به من گفتن باید پلاگین بگیرم تا mp4 و wmv و ... رو نشون بده آیا درسته یا نه؟
حالا چطوری باید همین mp4 و wmv و ... رو نشون بده ؟
برای mkv چیکار کنم؟
با تشکر از شما ذوست عزیز
بفرمایید اینم از تاپیکدر مورد شرکت هایی که ps3 رو گارانتی می کنن می تونین توضیح بدین؟ کدوم بهتر هست؟
در مورد تشخیص دسته اصلی و تقلبی توضیح بدین چون تقلبی انگار خیلی داره زیاد میشه تو بازار
وای خدای من عجب چیزی خوفی بود وای ویلا حتما باید بخرمش:dاين اينتر كولرا خوبه يا نه؟؟؟ميشه پيدا كرد؟؟؟
دسته رو که وصل کنیم اگه چهار چراغ دسته روشن خاموش بشه یعنی داره شارژ میشه؟
تو اونجای که میدونم آره طبیعی هستشوقتی بلوری رو میزارم تو درایو اول که بازی رو می خواد اجرا کنه یه چند تا صدای تق تق از درایو می یاد آیا این صدا طبیعی هست؟
به نظر من که بگو اگه آپدیت مربوط به خود آپدیت فریمور کنسوله که با PC دانلود کنه و بعد با فلش یا هارد اکسترنال نصبش کنهدوستان اگه میشه سریع راهنمایی کنید.یکی از بچه ها خارج از ایران داشته آنلاین بازی میکرده که دستگاه پرسیده آبدیت بشه ؟اینم یس رو زده بعد از 2 دقیقه گویا دستگاه فریز کرده و بعد از روشن کردن مجدد گویا دستگاه دیسک بازی رو نمیخونه چیکار باید کرد درست میشه؟؟؟متن انگلیسیش:
I bought this PS3 back in 2009. One day while I was playing the Playstation Network asked me to update my system. While playing, about two minutes after the update, the screen froze mid game. When I turned it back on the system it would not read the disk
بچه ها راهی وجود داره که بشه رو تم اصلی PS3رنگاشو افزایش داد؟مثلا زرد کم رنگ ؟دانلود فایل داره؟
تا اونجایی که میدونم نهبچه ها راهی وجود داره که بشه رو تم اصلی PS3رنگاشو افزایش داد؟مثلا زرد کم رنگ ؟دانلود فایل داره؟
تو اونجای که میدونم آره طبیعی هستش
بخصوص وقتی دیسک آنچارتد 2 رو میزارم دقیقا سه بار میگه قیق قیق قیق انگار لنز داره عقب جلو میشه بعد ردیفه و مشکلی نیست
تو بازی های دیگه این طور نیست
شما روی همه دیسک هاتون این طوریه؟؟
به نظر من که بگو اگه آپدیت مربوط به خود آپدیت فریمور کنسوله که با PC دانلود کنه و بعد با فلش یا هارد اکسترنال نصبش کنه
من خودم همیشه همین طوری آپدیت میکنم
اگر آپدیت مربوط به بازیه خاصی هستش بهش بگو از این روش که با PC آپدیت یا پچ مربوط به بازیو با PC دانلود میکنند و سریع نصب میشه مشکلوش حل کنه
این هم آدرس همین نرم افزاره که مال آپدیتو و پچ و غیره هستش
آدرس صفحه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39749&page=5
آدرس پست
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1316225&postcount=64
در کل ایشون دوباره باید آپدیت کنند
موفق باشید