با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمندهمزیت اصلی PS3 250 GB به 120 GB چیه ؟ از چه نظر بهتره 250 GB ؟ این ظرفیت بیشتر به چه دردی میخوره ؟
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
دوستان شاید خیلی مرتبط نباشه ولی خوب نمیدونم دیگه کجا بپرسم.!
آیا تو مالزی بازی پی اس3 دسته2 پیدا میشه؟ آخه فامیلمون اونجاست رفته آمار گرفته میگه دسته 2 اونجا نیست!!!!!!!؟!!!!! فامیلمون زیاد از بازی و کنسول و این جور چیزا سر در نمیاره.
میخواسم بدونم امکانش هست اونجا دسته2 گیر نیاد؟!!!!!!
و اینکه دوستان اگه جایی و مکانی تو مالزی میشناسن یا اینکه سایتی برای فروش بازی دسته2 بهم معرفی کنن.ممنون
شیرینی هم به شخص یاری دهنده تعلق میگیرد >:d<
حل شد ولی یه چیز بدتر .داشتم uncharted2 online میزدم یه دفعه کنسول خاموش شد هر کاری می کنم روشن نمیشه روشن میشه بعد چراغش زرد میشه بعد خاموش میشه دارم میمیرم کسی میدونه باید چی کار کنم؟من با یه مشکل خیلی بزرگ مواجه شدم! بازی uncharted 2 رو که می خوام آنلاین بازی کنم ،نوار کانکتینگ تا آخراش که میره یه ارور میره آخرین آپدیت uncharted 2هم دانلود کردم .کسی همچین مشکلی براش پیش اومده؟
Yellow Death Lightحل شد ولی یه چیز بدتر .داشتم uncharted2 online میزدم یه دفعه کنسول خاموش شد هر کاری می کنم روشن نمیشه روشن میشه بعد چراغش زرد میشه بعد خاموش میشه دارم میمیرم کسی میدونه باید چی کار کنم؟
چطوری دستگاهتون با اینکه 40 گیگ بود چراغ زرد شد؟حل شد ولی یه چیز بدتر .داشتم uncharted2 online میزدم یه دفعه کنسول خاموش شد هر کاری می کنم روشن نمیشه روشن میشه بعد چراغش زرد میشه بعد خاموش میشه دارم میمیرم کسی میدونه باید چی کار کنم؟
دستگاه خراب شده! با این آموزش میتونید درستش کنید!حل شد ولی یه چیز بدتر .داشتم uncharted2 online میزدم یه دفعه کنسول خاموش شد هر کاری می کنم روشن نمیشه روشن میشه بعد چراغش زرد میشه بعد خاموش میشه دارم میمیرم کسی میدونه باید چی کار کنم؟
Yellow Light of DeathYellow Death Light
تسلیت میگم !
اصل و غیر اصل نداره...پس الکی بخاطر اسم اصل بودن یا ژاپنی بودن پول به کلاه براران ایرونی ندهمیشه بگید اصل بودن دستگاه از کجا می شه فهمید .
حالا وسط هیروویری تو هم از ما غلط بگیر