هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

مثلا GTA IV که از sixaxis استفاده های جالبی کرده مثل ماشین موتورو...
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
تو جی تی ای فقط تو موتور-هلی کوپتر-قایق-ریلود تفنگ میتونی ازش استفاده کنی.ماشین نمیشه

من یه PS3 fat 40gig دارم هر کاری می کنم بازی های Ps2 چه اورجینال و چه غیر اوجینال رو نمی خونه بردم مغازه گفت 40gig fat اصلا بازی Ps2 نمی خونه ،پس واسه چی می تونی مموری کاردشو بسازی؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.*

سلام...
میخوام یا هارد داخلی ps3 رو عوض کنم...چون 40 گیگ کمه...کافی چند تا بازی نصب بشه...جاش تنگ میشه!:دی
هاردم باید چی باشه؟!
مشخصات و اندازه خاصی باید داشته باشه...لطف کنید ممنون میشم...
و چطور بک آپ بگیرم از هارد اصلی کنسول؟اصلا میشه؟!
چون هر کاری کردم نتونستم بک آپ بگیرم از هارد...
یه بار هارد گذاشتم تو کنسول..ولی گفت باید آپدیت و اینا داشته باشه...
ممنون

سلام...
میخوام یا هارد داخلی ps3 رو عوض کنم...چون 40 گیگ کمه...کافی چند تا بازی نصب بشه...جاش تنگ میشه!:دی
هاردم باید چی باشه؟!
مشخصات و اندازه خاصی باید داشته باشه...لطف کنید ممنون میشم...
و چطور بک آپ بگیرم از هارد اصلی کنسول؟اصلا میشه؟!
چون هر کاری کردم نتونستم بک آپ بگیرم از هارد...
یه بار هارد گذاشتم تو کنسول..ولی گفت باید آپدیت و اینا داشته باشه...
ممنون

شما باید هارد 2.5 اینچی (لپ تاپی) ساتا تهیه کنی. سعی کن 7200 بگیری.
بنده تا 650 گیگ هم نصب کردم مشکلی نداشته.

هارد نو که میزاری باید حتمآ فرمتش کنی (با کنسول)

دوستان یه سوالی داشتم
من کنسولم رو دارم میفروشم Save هام رو نمیتونم از روش بردارم ؟ اخه قراره یه Slim برام بفرستن از US .
قضیه Trophy هام چی میشه ؟

دوستان یه سوالی داشتم
من کنسولم رو دارم میفروشم Save هام رو نمیتونم از روش بردارم ؟ اخه قراره یه Slim برام بفرستن از US .

اونا می مونه فقط باید رو کنسول جدید sign in کنی

فکر کنم از اطلاعات هارد بشه backup گرفت

راستی مگه نگفتی از اتریش ؟ :دی

دوستان یه سوالی داشتم

میتونی یک هارد اکسترنال بگیرید و از روی تمامی اطلاعات یک بک اپ بگیرید و همینطور میتونید یک فلش هم به کنسول وصل کنید و سیو هایی که مد نظرتون هست کپی کنید روی مموری . !
trophy هم یک سیستم امتیاز دهی هست که باعث انگیزه بیشتر در بازی ها میشه . !

دوستان یه سوالی داشتم
Trophy ها پاک نمیشن...فقط یه بار دیگه یه سرچ میکنه ببینه چه Trophy هایی رو واسه چه بازی هایی گرفتی...
=============
دوستان هارد نو بگیرم بخوام وصل کنم باید frimware هم رو هارد کپی کنم؟!

ممنون بابت راهنمایی !!!
راستی مگه نگفتی از اتریش ؟ :دی
خوب معلوم نیست من خودم یا از اتریش یا US میگیرم فرقی نمیکنه
ولی اگه از اتریش بگیرم ارزون تر در میاد :d

آخرین ویرایش:
دوستان بین رجین های دستگاه تفاوتی از نظر بهتر یا بدتر بودن هست ؟ به نظر شما کدوم رجین مناسب ترین هست برای خریدن ؟
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
تو بگو 1اپسیلون فرق بین ریجن ها باشه،نیست. احیانا دوستان و برخی علما( :d ) متعقدند که ریجن2 برای دیدن فیلم بلو ری بهتره چون احیانا فیلم ریجن2 بیشتر یافت میشه! -بدلیل همجواری با این ع*ر*ب ها . ولی فیلم ها هم فری ریجن دارن. و تا آخر عمرتم شاید باهاش فیلم نبینی .احیانا خواسی ببینی خوب میری مثل ریجن دستگاتو گیر میاری

من یه PS3 fat 40gig دارم هر کاری می کنم بازی های Ps2 چه اورجینال و چه غیر اوجینال رو نمی خونه بردم مغازه گفت 40gig fat اصلا بازی Ps2 نمی خونه ،پس واسه چی می تونی مموری کاردشو بسازی؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.*
مدل 40 گیگ بخاطر اینکه جیپ مربوط به شبیه سازی بازیهای PS2 رو نداره نمی تونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه.(فرقی نداره بازیهاتون اصل باشن یا کپی)
فقط PS3 های قدیمی مدل 20 گیگ و 60 گیگ هستن که جیپ امولاتور PS2 دارند و می تونن بازیهای PS2 رو اجرا کنند...البته با هزار تا بدبختی و دردسر و به قیمت نابود شدن لنز دستگاه...
برای اجرای بازیهای PS2 بهترین راه اینه که یه PS2 بخرید...(کاری که خودم کردم و دوباره PS2 خریدم)
کلا بهتون توصیه می کنم فقط بلوری توی دستگاهتون بذارید و سی دی و دی وی دی بهیچ وجه توش نذارید چون لنز کنسولتون ضعیف می شه.
دوستان هارد نو بگیرم بخوام وصل کنم باید frimware هم رو هارد کپی کنم؟!
نه فریمور رو هارد نریز بعد تعویض هارد وقتی دستگاه رو روشن کنی پیغام نصب فریمور می ده و انوقت باید فریمور رو بریزی.
==================
دوستان قیمت دسته dual shock3 و sixaxis آکبند الان تو بازار چنده؟
من خودم یه دسته sixaxis دارم که یکم قدیمی شده و چون خیلی وسواس دارم می خوام ردش کنم و کلا مشکل خاصی نداره...کسی خواست بهم پی ام بده.
کسی هم هست که دسته آکبند بفروشه بهم پی ام بده.

آخرین ویرایش:
دوستان قیمت دسته dual shock3 و sixaxis آکبند الان تو بازار چنده؟
من خودم یه دسته sixaxis دارم که یکم قدیمی شده و چون خیلی وسواس دارم می خوام ردش کنم و کلا مشکل خاصی نداره...کسی خواست بهم پی ام بده.
کسی هم هست که دسته آکبند بفروشه بهم پی ام بده.
والا خودم هم خواستم بخرم که قيمت داشتم 56 تومان بود نو و اکبند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or