Ἁlireza
کاربر سایت
اینجا تاپیک PS3 هست ماله لایو تو قسمت خودشه !سلام یه سوال داشتم با gprs میشه از لایو استفاده کرد فقط میخوام ببینم میشه یا نه اگه میشه توضیحاتشم برام بزارید
اینجا تاپیک PS3 هست ماله لایو تو قسمت خودشه !سلام یه سوال داشتم با gprs میشه از لایو استفاده کرد فقط میخوام ببینم میشه یا نه اگه میشه توضیحاتشم برام بزارید
به نظر من که ارزش دارهسلام. دوستم چند وقته که میخواد به خاطر بازی های انحصاری پلی 3 بخره.
به نظر من ارزش داره به نظر شما هم ارزش داره X360 اشو بفروشه ps3 بگیره؟
یعنی هنوز گرافیک و بازی MGS 4 به آدم حال میده؟به نظر من که ارزش داره
البته بايد بدونه که بايد پول زياد خرج کنه چون ميدوني که بازي هاي پلي 3 از 100 تومان شروع ميشه تا 15 تومان تازه اين به کنار بايد يک lcd هم بگيره که با کيفيت بازي کنه و از اون هم که بگذريم بايد يک اينترنت پروسرعت هم بگيره براي انلاين البته اين هم ضروي نيست b-)
صددرصد اگر بخواهي گرافيگ عاليه بازي متال گير4 را ببيني پس يک lcd عالي بگير که واقعا بازيش حرف ندارهیعنی هنوز گرافیک و بازی MGS 4 به آدم حال میده؟
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمندهسلام دوستان من یه اسلیم 120 دارم که بعد از حدود دو ساعت فنش خیلی کار میکنه ! و راحت صداش رو میشنوم و دستگاه هم داغ شده ! تو چند تا سایت خارجی دیدم زده بودند به خاطر جنس پلاستیک اسلیم شما هم همچین مشکلی رو دارید ؟؟؟
هيچ راهي نداره که فارسي يا عربي را نشان بده بايد صبر کني تا ابديت بيا و اگر شانس داشته باشيم توي ابديت بعدي نشان ميدهb-)با سلام و خسته نباشید
سوال اینکه هیچ راهی هست که مرورگر دستگاه سایت های فارسی رو درست نشون بده؟
setting -> encoding --->utf-8
بازم درست نمیشه راه حلی هست؟ شماها چه میکنین؟
با تشکر فراوان
ببخشد من یه سوال خیلی چرت دارم اونم اینه که منظورتون از موقع دان لود .دان لود چی هست ؟؟؟ یعنی شما چی دان میکنید ؟؟؟ چون من یه مدته دنبال اینم که بفهمم با ps3 چه کارایی میشه کرد به خاطر همین اینو پرسیدمبله میشه !
شما موقعی که داره دانلود میشه برو Turn Off بزن بعد یه پیغام میاد که بعد از دانلود خاموش شه یا الان ؟!...
با پی اس3 بیشتر میشه بازی کرد اما میشه روی هاردش فیلم ریخت و نگاه کرد توی اپدیت جدید هم که میشه ویدیو ادیت کنی باهاش اینترت رفت و پیج باز کرد منظور ایشون از موقع دانلود فک کنم موقع دانلود اپدیت هست که همون اول یه تیک داره میزنی وقتی دانلود اپدیت تموم شد خودش خاموش بشهببخشد من یه سوال خیلی چرت دارم اونم اینه که منظورتون از موقع دان لود .دان لود چی هست ؟؟؟ یعنی شما چی دان میکنید ؟؟؟ چون من یه مدته دنبال اینم که بفهمم با ps3 چه کارایی میشه کرد به خاطر همین اینو پرسیدم