Mr.Ok
کاربر سایت
چطور میشه دسته PS3 رو به پیسی وصل نمایید؟
کاری نداره کابل usb رو به pc وصل کن دیگه همین!
می شه من تو همین تاپیک آموزشش رو قبلا دیدممن تاحالا نشنیدم
مگه میشه PS3 را به PC متصل کرد؟:-o
اونوقت برای چه کاری؟
یعنی وصل کنیم راحت کار می کنه؟:-oکاری نداره کابل usb رو به pc وصل کن دیگه همین!
تمام اطلاعات در این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=9563
من تاحالا نشنیدم
مگه میشه PS3 را به PC متصل کرد؟:-o
اونوقت برای چه کاری؟
کاری نداره کابل usb رو به pc وصل کن دیگه همین!
می شه من تو همین تاپیک آموزشش رو قبلا دیدم
فکر کنم بشه از این طریق فیلم ها و عکس هایی که روی PC هستن تو PS3 دید...
یعنی وصل کنیم راحت کار می کنه؟:-o
تركيه:-o:-o:-o:-oیه سوال از دوستان داشتم کسی میدونه نمایندگی رسمی سونی تو ترکیه کدوم شهر هاست و آدرس دقیق دارین؟
باید خود PS3 ساپورت کنه موس و کیبورد رو !!!
چه موس و کیبردی رو ساپورت میکنه ؟
منظور من وصل کردن دسته های سیم دار PC به PS3 بود نه وصل کردن دسته PS3 به PC
نه فکر نکنم باشه من یکی که هر کاری کردم نتونستم فیلمهای flv رو روی PS3 ببینم...ميگم برنامه اي هست كه تمام Codec رو بخونه.به جز KM Player.
منم همین سوال رو دارم بعلاوه اینکه می خوام بدونم چجوری می شه موس و کیبورد رو به PS3 شناسوند.چه موس و کیبردی رو ساپورت میکنه ؟
برای چیه ؟! خوب بازی کردن دیگه !!!ببخشید ها کیبرد وموس برایه چته؟؟؟
آهان نمیدونم شرمندهمنظور من وصل کردن دسته های سیم دار PC به PS3 بود نه وصل کردن دسته PS3 به PC
منم همین سوال رو دارم بعلاوه اینکه می خوام بدونم چجوری می شه موس و کیبورد رو به PS3 شناسوند.
فکر کنم اگه موس و کیبورد Bluetooth دار باشه راحت تره !چه موس و کیبردی رو ساپورت میکنه ؟
برای چیه ؟! خوب بازی کردن دیگه !!!
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمندهالبته نميدونم درست ميگم يا نه!ولي يه گزينه هست توي منو ps3 كه اسم دقيقشو حفظ نيستم ولي يه 1080 توشه! اگه اونو بزاري روي auto بازيهايي كه ساپورت ميكنه رو اتوماتيك روي 1080 نشون ميده! پ.ن:البته دقيقا نميدونم درست گفتم يا نه!
به نظر من هم موس بدرد نمیخوره- 1چیز شاخ کنسول ها اینه که با دسته براحتی بازی میکنی و پی سی هم بدیش به موس کیبورد هست.خوب با دسته که بهتره ؟؟!!! فقط به دردبازی استراتیژیکی میخوره که خرید این بازیها برایه پلی3 به صرفه نیست مگه نه دوست عزیز
اتفاقا من فکر میکنم برای بازی هایی مثل COD MW , MAG , KZ و اینجور بازی ها بدرد میخوره !خوب با دسته که بهتره ؟؟!!! فقط به دردبازی استراتیژیکی میخوره که خرید این بازیها برایه پلی3 به صرفه نیست مگه نه دوست عزیز