ميگم جايي آماده نيست كه بري و از روش كپي كني؟باید بلد باشید با نرم افزار های گرون قیمت و حرفه ای مثل فتوشاپ کار کنید براش بسازید
اگه میشه تو تاپیک مربوطه سوال فرمایید !ميگم جايي آماده نيست كه بري و از روش كپي كني؟
بعد یعنی هر بازی که 1080 ساپورت نمیکنه باید برم تیک720روبزارم بعد 1بازی که 1080 رو ساپورت میکنه باید برم تیک 720 رو وردارم -هر دفعه؟!
خواهش میکنمممنون از جوابت پس با این تفاسیر یعنی منم میتونم با بازی PAL به سرورای PAL وصل شم و بازی کنم درسته ؟
واسه آپدیت کردن دستگاه توسط بازی اون موقع دیگه باید ریجنش یکی باشه ؟
شرمنده سوالا خیلی نخ نما و مبتدیانس در حد خودم میپرسم :d
دستت را روی دکمه پاورش نگهداره تا یکی یا دو تا بوق بزنه و تصویر میاد همینسلام .
من PS3 رو با کابل AV به پورت Av Multi Out وصل می کنم هر کاری می کنم صدا میاد ولی تصویر اصلا نمی یاد. چکار باید بکنم . ممنون.
نه نمیشه بجای هارد جانبی استفاده کردبا سلام
میخواستم ببینم هیچ راهی هست که بشه از این هارد های کتابی به جای فلش استفاده کرد؟
و اینکه آیا زیرنویس فیلم هم نشون میده؟
و در آخر اینکه راهی هست که بشه گیم های تو psn ( دمو ها ) که free هستن با pc دانلود کرد بعد منتقل کرد به ps3؟
شما هم برو به این تاپیک کمکت میکنهسلام
می خوام یه دسته دوئل شوک 3 بخرم . چه نکاتی رو بررسی کنم که تقلبی بهم نندازن !!؟
میتوانی وصل کنی ولی باید فت 32 باشهسلام..
ps3 من 40 گیگ داره...خواستم بپرسم هارد اکسترنال وصل کنم میشه از اون استفاده کرد؟!
مثلا نصب بازی و سیو و دانلود بازی ها و...؟
ممنان
من خودم 4 ماه پیش خریدم 200 تومان دسته دوم و بدون بازی و بدون دسته اضافیسلام دوستان
الان ps3 دسته دوم قیمت متوسطش چنده؟؟بازی اصلم روش هست؟؟
برای این که بخوام بازی ها رو عویض کنم باید چقدر پول بدم؟؟(تقریبا)
حداکثر 20 تومن باید بدی تا بازیت رو عوض کنی البته اگه بازی شاخی بخوای بخری !سلام دوستان
الان ps3 دسته دوم قیمت متوسطش چنده؟؟بازی اصلم روش هست؟؟
برای این که بخوام بازی ها رو عویض کنم باید چقدر پول بدم؟؟(تقریبا)
اخه شما تازه کاربری و نمیدانی که قبلا چه اتفاقی اینجا افتاده قبلا یک همچنین تاپیکی بودکمک فوری
سلام من چند روزی هست که برای خریدبازی دسته دوم god of war3 وuncharted2 میگردم ولی هیچ کسی جواب درس حسابی نمی ده چرا بچه ها توی فروم ps3 یک تاپیک جدا برای این کار نمی زنند که ادم این قدر دربه در دنبال یک بازی بگرده .
این جوری دیگه دست واسطه ها هم کوتاه می شه
اخه شما تازه کاربری و نمیدانی که قبلا چه اتفاقی اینجا افتاده قبلا یک همچنین تاپیکی بود
ولی دوستان متاسفانه رعایت نکردند و تاپیک به کلا پاک شد
خب بجاي اين تاپيك دوستان زحمت كشيدن يه clubايجاد كردن...اخه داداش گناه ما چی هست .
تمام سایت های بازی همچین تاپیکی ( خرید وفروش بازی ) دارند این جوری که نمی شه .
به نظر من این تاپیک برای ps3باز ها با توجه به کمبود وگران بودن بازی به شدت مورد نیاز هست واز هر تاپیک دیگری مهمتر هست .
از مدیران محترم خواهش مندم با توجه به نیاز بچه ها این تاپیک ایجاد کنند .
تا بدین وسیله بچه ها برای خریدن بازی کمتر دچار مشکل بشوند#