هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من کنسول رو به خاطر بلوری دی وی دیش خریدم(که فیلم بلوری 3 بعدی ببینم) یعنی اشتباه کردم:(

من نمیدونم چرا دوستان انقدر حساس هستن و میگن که دستگاه خراب میشه من خودم با دستگاه فیلم زیادی دیدم و حتی اکثرشون خش هم داشته و بعد از حدود 2 یا 3 سال به مشکلی بر نخوردم باخیال راحت بازی کن

من نمیدونم چرا دوستان انقدر حساس هستن و میگن که دستگاه خراب میشه من خودم با دستگاه فیلم زیادی دیدم و حتی اکثرشون خش هم داشته و بعد از حدود 2 یا 3 سال به مشکلی بر نخوردم باخیال راحت بازی کن
شما FAT داری یا Slim ?!؟
بیشتر کسای که FAT دارن حساسیت بیشتری روی DVD و CD گذاشتن دارن چون لنز های FAT نسبت به Slim ضعیف تره !
من فکر کنم PS3 قبلیم بخاطر همین DVD های خش دار لنزش ترکید ! برا همین الان سعی میکنم که فیلم ها یا DVD ,CD هایی که خش زیاد دارن رو توش نذارم !

شما FAT داری یا Slim ?!؟
بیشتر کسای که FAT دارن حساسیت بیشتری روی DVD و CD گذاشتن دارن چون لنز های FAT نسبت به Slim ضعیف تره !
من فکر کنم PS3 قبلیم بخاطر همین DVD های خش دار لنزش ترکید ! برا همین الان سعی میکنم که فیلم ها یا DVD ,CD هایی که خش زیاد دارن رو توش نذارم !

من fat دارم به جر فیلم یهMotorStorm هم داشتم که خش های نسبتا زیاد داشت حتی من اونم بازی میکردم:d

دست 2 خریده بودم. فک کنم طرف با سیم ظرف شویی شسته بودش :dبه خاطر همین که خش داشت ارزون تر گرفتم
دیسک رو نگاه میکردی مثل دفتر نقاشی میموندش:d
من پيشنهاد ميکنم اين کار را اصلا نکنيد من خودم الان سه ساله دارمش اولا مثله شما دوستان هي ميگذاشتم ولي بعد که دو تا بازي که امد يکي grand theft auto iv و اون يکي هم resident evil5 و تازگي ها هم توي فوتبال 10 هم گير کرد
حالا ميل با خودتان هست که ريسکسشه بپذيريد :|

دوستان لطفا جواب بدىد خىلى گىرم کدوم يکي از motorstorm ها واسه فرمون از sixaxis استفاده مى کنه؟ اگه بازى دىگه اى رو هم مىشناسىد بگىد مرسى

دوستان لطفا جواب بدىد خىلى گىرم کدوم يکي از motorstorm ها واسه فرمون از sixaxis استفاده مى کنه؟ اگه بازى دىگه اى رو هم مىشناسىد بگىد مرسى

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or