هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

با سلام
من با تلوزیون hd بازی می کنم . اما وقتی وارد بازی میشم همیشه 480p میشه !!!
من قبلا مشکلی نداشتم و همیشه بازی هارو با 720p یا 1080p بازی می کردم (البته بستگی به نوع بازی داشت .
اما الان فقط 480p اجرا میشه !
باید چی کار کنم .
ممنون
برو توی قسمت setting و بعد برو به display و بعدش گزینه اول hdmi رو انتخاب کن بعد بزن که میخوای به صورت دستی انتخاب کنی بعد تیکه همه گزینه ها رو بزن(1080-720و.....).

با سلام
من قبلا مشکلی نداشتم و همیشه بازی هارو با 720p یا 1080p بازی می کردم (البته بستگی به نوع بازی داشت .
باید چی کار کنم .
ممنون
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
سلام.
الان™Alireza بود میگفت موقع روشن کردن دستگاه دکمه پاور رو نگه دار تا بوق بزنه بعد ولش کن تا تنظمیمت ریست بشه:dاینم میشه اما برو تو تنظیمات پی اس3 ستینگ بعد دیسپلی و کابل اچ دی ام آی رو انتخاب کن.بعد کاستمcustem رو انتخاب کن تیک های 720 و 1080 رو باید بزاری.هر چی تیک رو کیفیت پایین تری باشه اونو اجرا میکنه.اگه هم 720 هم 1080 تیک داشته باشن.بازی که 1080 باشه رو با720 میاره و باید فقط 1080 رو تیک بزاری اونجوری.

با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
سلام.
الان™Alireza بود میگفت موقع روشن کردن دستگاه دکمه پاور رو نگه دار تا بوق بزنه بعد ولش کن تا تنظمیمت ریست بشه:dاینم میشه اما برو تو تنظیمات پی اس3 ستینگ بعد دیسپلی و کابل اچ دی ام آی رو انتخاب کن.بعد کاستمcustem رو انتخاب کن تیک های 720 و 1080 رو باید بزاری.هر چی تیک رو کیفیت پایین تری باشه اونو اجرا میکنه.اگه هم 720 هم 1080 تیک داشته باشن.بازی که 1080 باشه رو با720 میاره و باید فقط 1080 رو تیک بزاری اونجوری.
:دی
میگم دیگه شما هم بسه دیگه :دی

ماشالا 100 تا پست زدی :))
رکورد خوبیه تو 1 ماه

ولی درکل
ناراحت نشی !
ما از این شوخی ها زیاد میکنیم !

با سلام
باید چی کار کنم .
ممنون
اگه رو اتوماتیک میذاشتی خودش تنظیم میکرد همه رو !

من می خوام یه سری اطلاعات کامپیوترم رو بریزم رو ps3 ایم ، که شمال فایل های word و اینا هم می شه .

راهی هست که این کارو انجام بدم و ازش به توعی مثل usb استفاده کنم ؟

من می خوام یه سری اطلاعات کامپیوترم رو بریزم رو ps3 ایم ، که شمال فایل های word و اینا هم می شه .

راهی هست که این کارو انجام بدم و ازش به توعی مثل usb استفاده کنم ؟
نه از اين جور فايل ها امکان پذير نيست
مگر انکه ويندوز نصب کني که اونم توي پلي 3 ولي يکسري مشکلات داره

دوستان راهی نیست که بشه Update بازی هارو از طریق PC گرفت؟
بیچاره شدم 90MB رو 2 ساعت میکشه دانلود کنه در صورتی که90MB رو PC کمتر از 30 دقیقه دانلود میشه !!!

دوستان راهی نیست که بشه Update بازی هارو از طریق PC گرفت؟
بیچاره شدم 90MB رو 2 ساعت میکشه دانلود کنه در صورتی که90MB رو PC کمتر از 30 دقیقه دانلود میشه !!!

راه داره دوست عزیز
من همیشه آپدیت هارو به وسیله این دانلود میکنم
بازی ها رو هم با این آپدیت میکنم
مشکلی هم نداره خیلی هم سادس
مشکلی داشتی بگو راهنمایی کنم:

دانلود patch,demo,...بوسیله PC

من همه ی کارها مربوط FIX کردن YLOD انجام دادم اما درست نشد:(( کسی می دونه پول تعمیرش چند میشه و چقدر میتونم آبش کنم؟ *
حالا چجوری Uncharted رو ازش در بیارم؟

درود بر همه
اقا قزیه این که میگن موقع ابدیت کردن ورژن دستگاه نباید خاموش بشه مثلا برق قطع بشه دستگاه میسوزه چی هست راست می گن ؟؟؟؟؟

درود بر همه
اقا قزیه این که میگن موقع ابدیت کردن ورژن دستگاه نباید خاموش بشه مثلا برق قطع بشه دستگاه میسوزه چی هست راست می گن ؟؟؟؟؟

اره حسین جان نباید برق بره و خاموش بشه دستگاه وگرنه دستگاه به*** میره:d
البته از یه ورژنی بالاتر منوی ریکاوری به PS3 اضافه شده که شنیدم برای رفع همین مشکل هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or