DoppelGang3rX1
کاربر سایت
salam
kesi adress jayi ro ke cooler ps3 mifroshan to tehran balade/?
lotfan
دوست عزيز فارسي تايپ كن ...اخطار ميگيري...كمي به قوانين سايت احترام بذار
salam
kesi adress jayi ro ke cooler ps3 mifroshan to tehran balade/?
lotfan
دوستان در كل نظرتون در مورد تعويض ps3 با xbox چيه ؟ از يه نظر ميترسم xbox بخرم سه لامپي بشه:biggrin1: دوباره از اين طرف هر چي فكر ميكنم 1 سال ps3 خريدم فقط 8 عنوان بازي تونستم بازي كنم و مشكل لنز ps3 هم هست كه حتما بايد ديسك مثل آيينه باشه و كوچكترين خش هم روش نباشه كه لنز نسوزه
ميخواستم يه راهنمايي كنين با چندتا استدلال توپ كه منو ار اين سر در گمي نجات بدين
من حدود 3 ساله که ps3 دارم و باهاش خیلی وقتا فیلم میبینم یا موزیک گوش میکنم. وcd های که استفاده میکنم خش هم دارن . اون طوری که شما فکر میکنی نیست اونقدر مهم نیست . بهتره که cd خش نداشته باشه اون خش های که شما میگی خیلی جزئی هستشدوستان ديسك بازي حتما بايد صاف صاف و بدون حتي كوچيكترين خش باشه تا به لنز آسيب نزنه يا نه تا اين حد نميخواد حساسيت نشون داد؟
وفتي ديسك رو ميگيرم زير نور لامپ خط و خش هايي خيلي كوچيك ديده ميشه ولي نه اونجوري كه دست بكشي خط و خشها رو احساس كني در كل تا چه اندازه مشكلي پيش نمياد؟
به نظر شما ps3 افقی بزاریم یا عمودی؟
اونی که پولداره نگه میداره اونی که وضعش متوسطه میبره با یه بازی دیگه تعویض میکنه تا تجربه بازی های بیشتری رو داشته باشه!سلام دوستان ببخشید که ربطی به تایپیک نداره ولی یه سوالی برام پیش اومده
دوستانی که بازی های پلی 3 رو میخرن ایا اونا رو میفروشن یا نه نگه میدارن؟؟؟؟
ممنون شرمنده که ربطی به تایپیک نداشت
بازم شرمنده
یعنی چی از کجا پیدا کنم ؟!تم مشکیه اصلیه ps3 رو چه جوری میتونم پیدا کنم
راهنمای استفاده از بخش PlayStation 3حالا یه سوال داشتم تاپیک کپی خور کردن PS3 برای اجرای بازی های کپی PS1 و PS2 کجا هست؟؟؟