بله شما میتونید مودم رو به PS3 وصل کنید.ببخشید برای ساختن اکانت در شبکه ی psn و انجام بازی ان لاین هیچ نیازی به کامپیوتر نیست؟
وبا وصل کردن سیم adsl به خود ps3 میشه اکانت ساخت و ان لاین بازی کرد؟
بله شما میتونید مودم رو به PS3 وصل کنید.
بله...وقتی که مودم رو به PS3 وصل کنید و Network Connection Setting رو تنظیم کنید Username & Password رو می خواد که وارد کنید بعدش هم که PS3 کانکت میشه.يه سوال دارم
وقتي كه كانكشن رو با pc شير نمي كنيم و ps3 رو مستقيم به مودم و از اون ور هم به تلفن وصل ميكنيم
چجوري بايد كانكت بشيم مگه از تو ps3 ميشه user name و password شركتي كه ازش اينترنت گرفتيم وارد كنيم؟:confused:
اينكه ميگن gig 60 اسلات مموري داره كجاي ps3 هست?
ميشه يه عكسي ازش بزاريد؟
در بخش تنظیمات شبکه میتونی مشخصات را وارد کنی یا اگر آی پی به صورت اتوماتیک میگیری روی حالت خودکار تنظیم کنی تا تنظیمات را پیدا کند...فقط کافیه مودم رو ببرم بغل ps3 و کابل Lan که خوده ps3 رو داره بهش بزنم میشه به اینترنت وصل شد ؟
در بخش تنظیمات شبکه بخشی برای تست کانکشن اینترنت هست که از اون میتونی استفاده کنیاز کجا باید بفهمم اینترنت ps3 فعاله و میشه تو اینترنت گشت ( منظورم کدوم منو و قسمت هستش)
از مودم کابل اترنت را به کنسول متصل کنمن باید این کابلی رو که قبلا از دیال آپ استفاده میکردم رو و میزدم پشت کیس و در حال حاظر به
پشت adsl نصبه رو هم به مودم زد یا نمیخواد ؟؟؟؟ و فقط همون کابل lan ps3 کافیه ؟؟؟
(منظورم همون کابله تلفنه که یک سرش به صورت دو شاخه و سر بعدیش که بصورت
قبل از هرکاری باید دستگاه را آپدیت کنی ... بعد از اون هم میتونی بعضی فرمت ها و سی دی های موسیقی... دی وی دی را به راحتی ببینی ... قبل از آپدیت هم البته میشهراستی میشه cd تصویری مثلا یک فیلم رو با ps3 دید یا نه؟ چون من امروز گذاشتم اصلا نمیشناخت
سیدی رو ؟
آیا باید دستگاه برای اینکار ها آبدیت بشه یا نه؟
مي خواستم بپرسم آيا composite به پي اس 3 وصل ميشه اگر وصل ميشه چطوري؟
اينكه ميگن gig 60 اسلات مموري داره كجاي ps3 هست?
ميشه يه عكسي ازش بزاريد؟
lمیگم منم تازه ps3 گرفتم ، میخواستم بپرسم این Psn چیه و من الان adsl دارم ،
فقط کافیه مودم رو ببرم بغل ps3 و کابل Lan که خوده ps3 رو داره بهش بزنم میشه به اینترنت وصل شد ؟
از کجا باید بفهمم اینترنت ps3 فعاله و میشه تو اینترنت گشت ( منظورم کدوم منو و قسمت هستش)
من باید این کابلی رو که قبلا از دیال آپ استفاده میکردم رو و میزدم پشت کیس و در حال حاظر به
پشت adsl نصبه رو هم به مودم زد یا نمیخواد ؟؟؟؟ و فقط همون کابل lan ps3 کافیه ؟؟؟
(منظورم همون کابله تلفنه که یک سرش به صورت دو شاخه و سر بعدیش که بصورت
lan هستش و میره داخل پورت برای وصل شدن به اینترنت).
راستی میشه cd تصویری مثلا یک فیلم رو با ps3 دید یا نه؟ چون من امروز گذاشتم اصلا نمیشناخت
سیدی رو ؟
آیا باید دستگاه برای اینکار ها آبدیت بشه یا نه؟
ببخشید که اینقدر سوال کردم ، چون هیچی فعلا از ps3 نمی دونم .
ممنون اگه به سوالاتم جواب بدین.
در بخش تنظیمات شبکه میتونی مشخصات را وارد کنی یا اگر آی پی به صورت اتوماتیک میگیری روی حالت خودکار تنظیم کنی تا تنظیمات را پیدا کند...
در بخش تنظیمات شبکه بخشی برای تست کانکشن اینترنت هست که از اون میتونی استفاده کنی
از مودم کابل اترنت را به کنسول متصل کن
قبل از هرکاری باید دستگاه را آپدیت کنی ... بعد از اون هم میتونی بعضی فرمت ها و سی دی های موسیقی... دی وی دی را به راحتی ببینی ... قبل از آپدیت هم البته میشه
راستی اون فن هم بیخودی گرفتی ... PS3 از لحاظ گرمایی هیچ مشکل نداره دوست من ... به هر حال مبارکت باشه