هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

درود . دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید . من شدیدا از بازی Killzone Mercenary خوشم اومده و از طرفی اصلا اهل بازی های ژاپنی که برای ویتا پره نیستم . روی هم رفته 2 تا بازی Tearaway و Mercenary رو میپسندم . با این وضعیت به نظر شما ویتا بگیرم یا نه ؟

منم مثل خودت نگاهم به صورت کلی به 2 تا بازی بود ... گراویتی راش و فریدوم وارز /// ولی نیم نگاهی هم به گیلزون و lbp و انچارتد و تیراوی و غیره هم بود ... به باقی بازی های خوبش یه دقتی بکن شاید بیشتر خوشت اومد از بازی هاش ...

بعدم باید دقت کنی که ویتا کنسول همراهه ... باید به این فکر کنی یه شوتر با کیفیت مثل کیلزون رو هرجا که دوست داری میتونی بازی کنی ... همین ذهنیت کافیه که راحت یه ویتا بخری

ولی کلا به خاطر 2 تا بازی کنسول نگیر ... چون سریع ازش زده میشی

من jrpg تا حالا بازی نکردم
با این حال برای lbp و uncharted و kilzone و tearaway و borderlands 2 و لذت بازی با هاش همجا...لزت که کنسول قدرتمند خریدم ولی تو راه :d

ممنون از راهنمایی های شما دوستان . رفتم باز تریلر دیدم و تحقیق کردم این سه تا اضافه شدن : Uncharted:Golden Abyss , Unit 13 , Street fighter X Tekken که هرسه رو با عضویت در پلاس به همراه Killzone میگیرم ( مفت بودن بازی ها دلیل اصلیه :D ) در آِینده هم فیزیکی های MGS Collection , Tearaway , Little Big Planet , Borderlands 2

خرید ویتا قطعی شد :D

ممنون از راهنمایی های شما دوستان . رفتم باز تریلر دیدم و تحقیق کردم این سه تا اضافه شدن : Uncharted:Golden Abyss , Unit 13 , Street fighter X Tekken که هرسه رو با عضویت در پلاس به همراه Killzone میگیرم ( مفت بودن بازی ها دلیل اصلیه :D ) در آِینده هم فیزیکی های MGS Collection , Tearaway , Little Big Planet , Borderlands 2

uncharted رو نخر . چون پلاس بگیری میتونی مجانی دانلود کنی
اما Unit و Street Fighter که از پلاس در اومدن... باید بخریشون ...
باشه
پس مبارک باشه :)

ببین بستگی به خودت داره بعضی ها هستن یه بازی رو یکسال هم استفاده میکنن باز سیر نمیشن الان من مدتها میشه که کیلزون رو انلاین بازی میکنم هم mercenery هم killzone3 وهر بارهم ازش لذت میبرم و سرگرم میشم
اما بعضی ها فقط بازی رو زخمی میکنن دو مرحله میرن بعد میندازنش کنار از دومی هاشی اصلا ویتا نگیر که پولتو حروم کردی

یه سوال فنی!!!!! این app ای که اسمش foursquare بود که به نظرم خیلی هم برنامه ی خوبی بود،چرا دیگه از استور برداشته شد و از طریق ایمیل اطلاع دادن که دیگه از روز 1 april ساپورت نمیکنیم؟؟؟؟!!!!! چرا سونی بعضی چیزا رو راحت دایورت میکنه؟؟؟ بعد سوال بعدی اینه که من چون قبلا دانلودش کرده بودم الان که april 1 هست رفتم تو برنامه دیدم کار میکنه. یعنی منی که قبلا دانلودش کرده بودم میتونم ازش استفاده کنم دیگه؟؟!!!!

یه سوال فنی!!!!! این app ای که اسمش foursquare بود که به نظرم خیلی هم برنامه ی خوبی بود،چرا دیگه از استور برداشته شد و از طریق ایمیل اطلاع دادن که دیگه از روز 1 april ساپورت نمیکنیم؟؟؟؟!!!!! چرا سونی بعضی چیزا رو راحت دایورت میکنه؟؟؟ بعد سوال بعدی اینه که من چون قبلا دانلودش کرده بودم الان که april 1 هست رفتم تو برنامه دیدم کار میکنه. یعنی منی که قبلا دانلودش کرده بودم میتونم ازش استفاده کنم دیگه؟؟!!!!
بستگی داره این 1 اپریل به چه زمانی از منطقه جهانی اشاره کنه. اما احتمال داره به زودی ساپورتش رو دیگه برداره
خبر بعد از این اومد که Micro ظاهرا یه سری قردادها با این foresquare بسته . دقیق نیمدونم ....

بستگی داره این 1 اپریل به چه زمانی از منطقه جهانی اشاره کنه. اما احتمال داره به زودی ساپورتش رو دیگه برداره
خبر بعد از این اومد که Micro ظاهرا یه سری قردادها با این foresquare بسته . دقیق نیمدونم ....

انصافا برنامه ی خوبی بود. یعنی منم دیگه شاید نتونم استفاده کنم!!!! :( قضیه ی micro چیه؟؟ همون trend micro منظورته؟؟؟ در رابطه با ویتاس قرارداد؟؟
راستی یه مورد که یادم رفت هم برنامه nico nico بود. این چه مرگش شده هی میزنه undergoing maintenance ؟؟؟؟؟ :|

انصافا برنامه ی خوبی بود. یعنی منم دیگه شاید نتونم استفاده کنم!!!! :( قضیه ی micro چیه؟؟ همون trend micro منظورته؟؟؟ در رابطه با ویتاس قرارداد؟؟
راستی یه مورد که یادم رفت هم برنامه nico nico بود. این چه مرگش شده هی میزنه undergoing maintenance ؟؟؟؟؟ :|
نه فکر نکنم زیاد ربطی به قرداد های مایکرو داشته باشه ... اپش هنوز روی android - ios - WP هست :\
یعنی در دسته تعمییر دیگه D:

سلام دوستان.من یه ماهی دور از ویتا بودم.الان که رفتم تو ps store چنتا برنامه و بازی free گذاشته.کدومشون به درد میخوره؟؟این اپدیت 3.12 ویتا غیر از اون تقویمه چیز دیگه ای اضافه نکرده؟؟انگار سرعت ویتا تو منو بیشتر شده یا من توهم زدم؟؟!
خلاصه اینکه یکی از دوستای گل لطف کنه انچه در این سه هفته گذشت رو بگه.بازی جونداری تو این یه ماه برای ویتا معرفی نشده؟؟

سلام دوستان.من یه ماهی دور از ویتا بودم.الان که رفتم تو ps store چنتا برنامه و بازی free گذاشته.کدومشون به درد میخوره؟؟این اپدیت 3.12 ویتا غیر از اون تقویمه چیز دیگه ای اضافه نکرده؟؟انگار سرعت ویتا تو منو بیشتر شده یا من توهم زدم؟؟!
خلاصه اینکه یکی از دوستای گل لطف کنه انچه در این سه هفته گذشت رو بگه.بازی جونداری تو این یه ماه برای ویتا معرفی نشده؟؟

آپدیت چیز دیگه ای اضافه نکرده:d
سرعت هم تو منو بیشتر شده توهم نزدی :d
بازی ها هم میتونی سبک ایندی fez رو بگیری البته free نیست.
سبک JRPG دوست داری FF X و FF X2 عالیه
همینطور ragnarok odysse ace اینم بدک نیست ولی محیط و گیم پلی بازی یه جورایی تکراریه
deception IV هم خیلی عالیه من روی PS3 یکم بازی کردم سبک جالبی داره
تو بازی با گذاشتن تله باید دشمن رو از بین ببری .نحو جای گذاری تله ها خیلی جالبه و برای کشتن دشمن نیاز به خلاقیت داری
در مورد بازی های free:
از پلاس میتونی بازی اکشن unite 13 رو بگیری و همینطور lone survivor که ترسناکه :-s
monster hunter هم free شده ولی برای psp هست من که خوشم نیومد

آپدیت چیز دیگه ای اضافه نکرده:d
سرعت هم تو منو بیشتر شده توهم نزدی :d
بازی ها هم میتونی سبک ایندی fez رو بگیری البته free نیست.
سبک JRPG دوست داری FF X و FF X2 عالیه
همینطور ragnarok odysse ace اینم بدک نیست ولی محیط و گیم پلی بازی یه جورایی تکراریه
deception IV هم خیلی عالیه من روی PS3 یکم بازی کردم سبک جالبی داره
تو بازی با گذاشتن تله باید دشمن رو از بین ببری .نحو جای گذاری تله ها خیلی جالبه و برای کشتن دشمن نیاز به خلاقیت داری
در مورد بازی های free:
از پلاس میتونی بازی اکشن unite 13 رو بگیری و همینطور lone survivor که ترسناکه :-s
monster hunter هم free شده ولی برای psp هست من که خوشم نیومد

unit 13 رو که حتما میگیرم.قضیه این gta:ifruit چیه؟!deception هم خیلی خوشم اومده ولی گرونه باید منتظر تخفیف پلاس بمونم.ممنون

unit 13 رو که حتما میگیرم.قضیه این gta:ifruit چیه؟!deception هم خیلی خوشم اومده ولی گرونه باید منتظر تخفیف پلاس بمونم.ممنون
GTA ifruit یه app که باید خوده بازی GTA V هم روی 3 داشته باشی تا به درد بخوره . قبلا اپش روی IOS و Android هم اومده بود.

plus من Sly Cooper و MotoGP و Hotline miami هست ! احیانا اگر sly شما هم نداشتین بگیرید بازیش خیلی خوب بود !
راستی این Fez هم شاهکار هست ! اگر تحویل میگیرفتین تاپیک هم میزدم !

GTA ifruit یه app که باید خوده بازی GTA V هم روی 3 داشته باشی تا به درد بخوره . قبلا اپش روی IOS و Android هم اومده بود.

plus من Sly Cooper و MotoGP و Hotline miami هست ! احیانا اگر sly شما هم نداشتین بگیرید بازیش خیلی خوب بود !
راستی این Fez هم شاهکار هست ! اگر تحویل میگیرفتین تاپیک هم میزدم !
fez رو پارسال با pc بازی کردم و میتونم بگم فوق العاده بود.هر کسی بازی نکرده من تضمین میکنم خوشش میاد چون تا حالا ندیدم کسی از fez بد بگه ولی انصافا حیف شد fez 2 رو کنسل کردن.
و اما hotline miami بهترین بازی مستقل عمرم! من لذتی که ازین بازی بردم تو هیچ بازی مستقلی تجربه نکرده بودم.
تاریخ دقیق انتشار borderlands2 اعلام شده؟؟

fez رو پارسال با pc بازی کردم و میتونم بگم فوق العاده بود.هر کسی بازی نکرده من تضمین میکنم خوشش میاد چون تا حالا ندیدم کسی از fez بد بگه ولی انصافا حیف شد fez 2 رو کنسل کردن.
و اما hotline miami بهترین بازی مستقل عمرم! من لذتی که ازین بازی بردم تو هیچ بازی مستقلی تجربه نکرده بودم.
تاریخ دقیق انتشار borderlands2 اعلام شده؟؟

6 may میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or