این اپدیت برای رفع مشکلی هست که برخی کاربران در هنگام استفاده از رم 32 استفاده میکردنه که ارور میداده که احتمال میدن کار هکر ها هست...اینو از متنش متوجه شدم:d
برای ریجن اگر WIFI میخری که مشکلی نیست. اما اگر 3g میخری حواست به unlock بودنش باشهسلام دوستان من میخوام ویتا بخرم....به چه نکته ای هنگام خرید دقت کنم/؟؟چه ریجنی بخرم؟؟بعدش برای اپدیتش خودم باید اپدیتش کنم؟
برای انلاین بازی کردن مجانیه؟؟؟
؟
- - -ویرایش - - -
این اپدیت برای رفع مشکلی هست که برخی کاربران در هنگام استفاده از رم 32 استفاده میکردنه که ارور میداده که احتمال میدن کار هکر ها هست...اینو از متنش متوجه شدم:d
بعد از 2 سال و چند ماهی که خبری نبوده . فکر نمیکنم فعلا خبری بشه.دوستان خبری از کپیخور شدن ویتا نشده؟
ورژن دستگاهم 2.61 هست.به نظرتون آپدیتش کنم؟
آپدیت کنم ممکنه بعدا کپیخور نشه؟
شما موزیکو بدون وا فای نمیشه گوش بدی؟؟؟اگر از طریق Wifi به کامپیوتر وصل بشم و ویدئو یا موزیک گوش بدم، انوقت از اینترنت ترافیک کم میشه؟
:dفک کنم میشه اما کم که همه بر نامه های اینترنتیش وصل میشنریجن 2آقا من دستگاهم ریجن 2 هستش
توش یک کد فعال سازی بازی هم هست
برای وارد کردن کد اکانتم باید مال کجا باشه تا کد فعال بشه؟
wifi رو پاک کن دوباره وصل کناز وقتی اپدیت 3.12 رو کردم هیچ جوره نمیتونم با ویتا وصل شم به استور ... با pc راحت میرم ... ولی با ویتا عمرا ...
يه مدت بود Psn خراب شده بود براي همين با ويتا نميشد بري داخلش ولي الان درست شدهاز وقتی اپدیت 3.12 رو کردم هیچ جوره نمیتونم با ویتا وصل شم به استور ... با pc راحت میرم ... ولی با ویتا عمرا ...
ماله قبلا بود الان نهدوستان این بازی soul sacrifice برای کسانی که اکنت پلاس دارند رایگانه؟(free)
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
این برنامه ps3 proxy server رو که میخوام نصب کنم میگه باید net frame work 1.1.4322 رو نصب کنی ولی هر جا میگردم فقط نسخه 1.1 هست
نسخه 1.1 نصب کردم ولی برنامه ps3 proxy server انگار درست اجرا نمیشه
یه صفحه میاد که ip adress داره و port
قبلا که داشتم عکس ps3 داشت