هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
وقتی میخوام یه فیلم از استور بگیرم میره توی استور بعد این پیغامو میده
This content is not available for use with your account (C2-14298-4)4
دلیلش چیه؟ اکانت منم us هستش

میخوام بازی resident evil 3 که برای ps1 بود رو بگیرم ولی قبلش میخوام مطمئن شم که مشکل کنترل و کیفیت تصویر تو ویتا نداشته باشه.لطفا از دوستان کسی این بازیو تو ویتا بازی کرده راهنمایی کنه

میخوام بازی resident evil 3 که برای ps1 بود رو بگیرم ولی قبلش میخوام مطمئن شم که مشکل کنترل و کیفیت تصویر تو ویتا نداشته باشه.لطفا از دوستان کسی این بازیو تو ویتا بازی کرده راهنمایی کنه

مشکل که بالاخره L2 , R2 نداری و اونا رو باید با تاچ پشت بزنی. در ضمن 4 طرف تاچ جلو رو میتونی به هر دکمه ای که دوست داری اختصاص بدی.

من دینو کرایسیس که کنترلش مثل رزیدنت میمونه رو بازی کردم ... کنترلش هیچ فرقی نکرده ... فقط برای برگشت سریع به جای دسته عقب مربع باید رو تاچ پشتی بکشی

من دینو کرایسیس که کنترلش مثل رزیدنت میمونه رو بازی کردم ... کنترلش هیچ فرقی نکرده ... فقط برای برگشت سریع به جای دسته عقب مربع باید رو تاچ پشتی بکشی
البته نبایدم فرقی کنه ؟
من RE3 رو باز کردم مثل قدیم بود کنترلش D:
چون اینا Emulator هست دیگه ×_×

اقا من ویتام الان به دستم رسید چه صفحه نمایششی داره...ورژنشم 1.6 هست :dدازه اپدیت میشه ....میخواستم بدونم اون بلوتوسش چطوری خاموش میشه؟؟؟
من یه اکنت داشتم خیلی وقت پیش ماله استور.....هنوزم هستش اکانت؟؟

اقا من ویتام الان به دستم رسید چه صفحه نمایششی داره...ورژنشم 1.6 هست :dدازه اپدیت میشه ....میخواستم بدونم اون بلوتوسش چطوری خاموش میشه؟؟؟
من یه اکنت داشتم خیلی وقت پیش ماله استور.....هنوزم هستش اکانت؟؟
مبارک باشه عرفان
توی setting هست بخشه مربوطه به Bluetooth
اره باید باشه . اکانتها از بین نمیره.

شوخی میکنی؟ من توی 6 دقیقه اپدیتش کردم :D البته تو از 1.6 داری میری 3.12 :D
به گیگ نمیرسه نهایت 200-300 تا بیشتر نیست.
فرقی نداره . همه اپدیتها روی هم دانلود نمیشه. فقط اپدیت اخری دانلود میشه .
احتمالا سرعته نتت پایین هست.

سلام دوستان من نمیدونم چرا اپدتم 184 دقیقه طول میکشه؟؟؟؟الان 20 % پر شده اولش خیلی خوب تا 25% رفت اما من اومدم بیروون ازش دوباره داره از اول دانلودمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or