هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان من نمیدونم چرا اپدتم 184 دقیقه طول میکشه؟؟؟؟الان 20 % پر شده اولش خیلی خوب تا 25% رفت اما من اومدم بیروون ازش دوباره داره از اول دانلودمیکنه
چرا اومدی بیرون حالا ؟
به هر حال به سرعته نتت هم بستگی داری . میتونی از طریقه pc به ویتا هم دانلود کنی . البته باید به هم متصل باشه .

چرا اومدی بیرون حالا ؟
به هر حال به سرعته نتت هم بستگی داری . میتونی از طریقه pc به ویتا هم دانلود کنی . البته باید به هم متصل باشه .
کامپیوترم ویروسی میترسم....راستی توی تنظیماتش اصلا برای برای بلوتوث هیچی نداره حتی وای فای خودش وصل شد .
ممکنه ماله وؤژنش باشه؟؟با ورژن 1.6 حتی نمیتونم کیلزونم بازی کنم نمیزاره.نه میشه اینترنتی رفت هیچی:(
ممکنه وسط اپدیت قطع بشه؟

کامپیوترم ویروسی میترسم....راستی توی تنظیماتش اصلا برای برای بلوتوث هیچی نداره حتی وای فای خودش وصل شد .
ممکنه ماله وؤژنش باشه؟؟با ورژن 1.6 حتی نمیتونم کیلزونم بازی کنم نمیزاره.نه میشه اینترنتی رفت هیچی:(
ممکنه وسط اپدیت قطع بشه؟
یک مقدار با دقت نگاه کنید هست عزیز
Settings > Network > Bluetooth Settings

بله نمیشه. باید فریموره دستگاه اپدیت باشه. بازی Killzone هم اپدیت باشه تا بشه انلاین بازی کرد.
در مورده اپدیت فریمور اگر وسطش قطع بشه باید دوباره از اول دانلود کرد.
اگر اپدیت بازی قطع بشه مشکلی نیست. از همونجا که قطع شده ادامه میدی.

دوستان یه سوال من چطوری میتونم اکانت پلی استیشن بسازم؟؟
من هرچی ایمیل میزنم میگه درست نیست چرا؟؟

کجا ایمیل میزنی
میتونی توی سایت PSN از طریقه web بسازی D:
email معتبر بزن و همه اطلاعاتی هم که میدی مهم هست و نباید فراموشت بشه.

دوستان چند وقت پیش که بازی soul sacrifice برای کسانی که اکانت پلاس دارند بطور رایگان توی شبکه پلاس اومده بود دانلود نکردم ولی الان توی download list هست
دانلودش کنم اجرا میشه؟همون نسخه کامل چند وقت پیشه یا دمو هستش؟

سلام دوستان
پی اس ویتا سرعت وای فای چطوره توش؟ عین پلی 4 سرعتش که پوکیده نیست؟ در حد گوشی های هوشمند هست سرعت وای فای توش؟
بعد میشه باش نت گردی کنی راحت؟

دوستان چند وقت پیش که بازی soul sacrifice برای کسانی که اکانت پلاس دارند بطور رایگان توی شبکه پلاس اومده بود دانلود نکردم ولی الان توی download list هست
دانلودش کنم اجرا میشه؟همون نسخه کامل چند وقت پیشه یا دمو هستش؟
اگر از بازیهای رایگان مربوط به پلاس هست میتونی دانلود کنی و بازی کنی فقط در صورتی که پلاس داری.

سلام دوستان
پی اس ویتا سرعت وای فای چطوره توش؟ عین پلی 4 سرعتش که پوکیده نیست؟ در حد گوشی های هوشمند هست سرعت وای فای توش؟
بعد میشه باش نت گردی کنی راحت؟
سرعتش خوبه . من زیاد مشکلی نداشتم . روی 4 و ویتا سرعته دانلودم خوب بوده . سرعت دانلود به dns و ... هم بستگی داره...یعنی همش مشکل از طرفه سونی نیست .
نت گردی هم میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or