هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان ديروز يه آپديت براي Killzone اومد و يه بخش جديد به قسمت مولتي پليرش اضافه شد.براي استفاده ازش بايد playstation plus داشته باشيم؟
D:
قسمت Multi که از ابتدای کارم داشت عزیز !
نه عزیز . مسعله داشتن plus برای انلاین بازی کردن فقط مربوط به PS4 میشه .
PS3 و ویتا نیازی به plus برای انلاین بازی کردن ندارن

D: قسمت Multi که از ابتدای کارم داشت عزیز ! نه عزیز . مسعله داشتن plus برای انلاین بازی کردن فقط مربوط به PS4 میشه . PS3 و ویتا نیازی به plus برای انلاین بازی کردن ندارن
خودم هم ميدونم که از اول داشت من ميگم يه قسمت جديد تو بخش Multi به نام Botzone اضافه شده اون چي هست و چه طوري بايد ازش استفاده کرد؟شما خودت آپديت بگير متوجه ميشي من چي ميگم.

با سلام
من از کرج هستم
جایی هست که بازی psvita بیفروشن
من rage racer دارم میخوام need for speed بگیرم
از جایی که گرفتم برام نمیاره
بعد
از جایی دیگه گرفتم با جای دیگه می تونم عوض کنم؟؟؟
ممنون

خودم هم ميدونم که از اول داشت من ميگم يه قسمت جديد تو بخش Multi به نام Botzone اضافه شده اون چي هست و چه طوري بايد ازش استفاده کرد؟شما خودت آپديت بگير متوجه ميشي من چي ميگم.
یکی از بهتری بخشهای killzone 3 همین قسمت botzone بود که میتونستی افلاین بازی مولتی رو با bot ها(دشمنان مجازی) بازی کنی
حیف دستگاه هک شده و گرنه اپدیتش میکرم:(

یکی از بهتری بخشهای killzone 3 همین قسمت botzone بود که میتونستی افلاین بازی مولتی رو با bot ها(دشمنان مجازی) بازی کنی حیف دستگاه هک شده و گرنه اپدیتش میکرم:(
الآن من آپديت Killzone mercenary گرفتم و بخش Botzone اضافه شده ولي نميتونم ازش استفاده کنم کسي از دوستان تا حالا تونسته از اين بخش استفاده کنه؟

الآن من آپديت Killzone mercenary گرفتم و بخش Botzone اضافه شده ولي نميتونم ازش استفاده کنم کسي از دوستان تا حالا تونسته از اين بخش استفاده کنه؟
BotZone که offline mode هست . چرا نمیتونی استفاده کنی ؟ یعنی اروره خاصی میده ؟

ادیت :

الان نگاه کردن دیدم این قسمت به عنوانه یه DLC عرضه شده و باید از استور بخریش تا این قسمت مربوطه رو باز کنه.

آخرین ویرایش:
BotZone که offline mode هست . چرا نمیتونی استفاده کنی ؟ یعنی اروره خاصی میده ؟ادیت : الان نگاه کردن دیدم این قسمت به عنوانه یه DLC عرضه شده و باید از استور بخریش تا این قسمت مربوطه رو باز کنه.
آره خودم هم ديروز رفتم تو استور ديدم dlc خواستم بيام اينجا بگم که اينترنتم قطع شد.

سلام
ميخوام psvita بگيرم....چند تا سوال.
1.هك شده؟
2.مثل psp حالت AD HOC داره؟ اگه داره ميشه با يه PSP بازي كرد يا حتما بايد هر دو دستگاه يكي باشن؟
3.قيمت آكش چنده؟

سلام
ميخوام psvita بگيرم....چند تا سوال.
1.هك شده؟
2.مثل psp حالت AD HOC داره؟ اگه داره ميشه با يه PSP بازي كرد يا حتما بايد هر دو دستگاه يكي باشن؟
3.قيمت آكش چنده؟
سلام عزیز
خوبی ؟
1. خیر متاسفانه هک نشده . فعلا 2 سال و چند ماهی هست که گذشته و فقط قابلیت هک برای اجرای بازیهای psp روش هست . هنوز معلوم نیست هک بشه و کی پس بهتره با ذهنیت اینکه میخوای ارویج بزنی بخری دستگاه رو !
2. داره . با Psp که وصل نمیشه .... فقط با Ps vita .
3. تاپیک قیمت رو ببین :)

سلام عزیز
خوبی ؟
1. خیر متاسفانه هک نشده . فعلا 2 سال و چند ماهی هست که گذشته و فقط قابلیت هک برای اجرای بازیهای psp روش هست . هنوز معلوم نیست هک بشه و کی پس بهتره با ذهنیت اینکه میخوای ارویج بزنی بخری دستگاه رو !
2. داره . با Psp که وصل نمیشه .... فقط با Ps vita .
3. تاپیک قیمت رو ببین :)

چاكريم ....
چون يكي از دوستان بالاتر در مورد هك گفت گفتم شايد شده و توي بازار سنتر هم قسمت بازي هاي psvita هم يه همچين چيزي هست .... وگرنه خودم اوريج بازم اما چون زياد بازي نميكنم كپي بيشتر به كارم مياد
سوال 2 هم بخاطر اينكه يكي از دوستام psp داره ميخواستم باهاش فيفا بازي كنم.

با سلام
من از کرج هستم
جایی هست که بازی psvita بیفروشن
من rage racer دارم میخوام need for speed بگیرم
از جایی که گرفتم برام نمیاره
بعد
از جایی دیگه گرفتم با جای دیگه می تونم عوض کنم؟؟؟
چرا جدیدن به اینترنت وصل نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل ps store ولی مثلا google میره
ممنون

دوستان ميگم جريان اين بازي هاي تخفيف هفتگي ريجن Us چي هست واقعا بازي هاش کار ميکنه؟مثلا بازي Urban trial freestyle حافظه بازي اصليش 639mg ولي اونيکه تخفيف خورده 165mg است بعدم آخرش نوشته از تمام بازي نميتوني استفاده کني بعضي از بازي هاي ديگش هم همينظوره.کسي دانلود کرده ببينه چه فرقي داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or