هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اخه بازيهاى ٣ گيگى خريدم بايد بچسبم بش تا دانلود بشه وگرنه puased ميشه
فقط نفهميدم همه از اول اينجورى بودند؟ بعدا خودش درست ميشه؟ اخه خود به خود؟ يا منتظر اپديت بايد بمونيم؟ نميدونم به مودم هم ربط داره كه عوض كنم يا نه؟ كلا ويتا را پس بدم و يكى ديگه بگيرم يا همشون اينجوريند؟

سلام اول از اینکه بازی PSN نخرید ! بعدا می فهمید چه اشتباهی کردید ! در صورتی که از بازی خوشتون نیاد یا تمومش کنید دیگه نمی تونید تعویض کنید یا یه موقع مشکلی برای اکانتتون پیش بیاد خیلی بد میشه و پولتون میره
سعی کنید تا می تونید خودداری کنید

بازی رو با PC دانلود کنید و به ویتا انتقال بدید . روشش توی انجمن هست
اسم برنامه هم PSprox هستش

http://forum.bazicenter.com/thread76403/

من به شخصه به عنوان کسی که مدت زیادی هست ویتا داره تا حالا با خود ویتا چیز خاصی دان نکردم حتی آپدیت هاش رو...همه رو با pc وبا برنامه download manager دانلود کردم شما از طریق برنامه ps3prox یا baylife میتونید لینک های درخواستی ویتارو رو pc بیارید بعد خیلی راحت با download manager البته در ساعات رایگان اینترنت;) دانلود کنید دوباره با همون برنامه ها بریزید رو ویتا تاپیک آموزشی اونها هم همینجا هست...

بدبختی PS3Prox هم یکم بگیر نگیر داره.
به نظر من یکم تنظیمات standby رو تغییر بده بعد ببین تغییری توی pause شدن داره. باز فروم های خارجی هم باید کمک کنه

ممنون از جوابتان من اين كار رو هم كردم ولى باز نشد اما يك چيزى فهميدم كلا دستگاه چه روشن چه خاموش اين مشكل رو داره اما اگر روشن باشه خودش پس از ١٥ يا ٢٠ ثانيه شروع به ادامه ميده اما اگر خاموش باشه ان چراغ ابى اطلاع رسانيش خاموش ميشه در نتيجه puased
نميدونم همه اين مشكل رو دارند يا فقط من؟

- - -ویرایش - - -

اميدوارم مشكل رو حل كنند تو اپديت هاي بعدى فرمورهاش

واقعا ازار دهنده است بايد بش بچسبيم تا دانلود كنه

:(
power saving رو بزار روی 10 دقیقه .از بخش تنظیمات نتی که بهش وصل هستی رو پاک و دوباره نصب کن
اصولا به خاطره timed out آینطوری میشه. نباید بشه. ممکنه باگ هم باشهم
دستگاه رو ریست کن ( دستت رو روی پاور به مدت 30 ثانیه نگه داره ) احتمالا کمک میکنه.

دستگاه منم از امروز صبح تصمیم گرفته وصل نشه به psn.
با خطای nw-9738-7 مواجه میشم.از کامپیوتر به sen وصل میشم و مشکلی نداره.تو ict تست هم گرفتم موقع وصل شدن کد c2-13935-1 میده.خیلی قشنگ patch یکی از بازیهارو دانلود کردم و با مرورگر وب دستگاه هم هیچ مشکلی ندارم فقط موقع رفتن به سایت sen باز خطا میده.اینبار c2-14900-4. (طبق عادت اولین کاری که کردم پاک کردن کانکشن و ریست کردن دستگاه بود
biggrin1.gif
)در مورد اینکه مشکل از کیه هم نظری ندارم.
راهی؟چاهی؟

power saving رو بزار روی 10 دقیقه .از بخش تنظیمات نتی که بهش وصل هستی رو پاک و دوباره نصب کن
اصولا به خاطره timed out آینطوری میشه. نباید بشه. ممکنه باگ هم باشهم
دستگاه رو ریست کن ( دستت رو روی پاور به مدت 30 ثانیه نگه داره ) احتمالا کمک میکنه.

ريست اطلاعات و تنظيمات و ممورى كارت رو پاك ميكنه?

دستگاه منم از امروز صبح تصمیم گرفته وصل نشه به psn.
با خطای nw-9738-7 مواجه میشم.از کامپیوتر به sen وصل میشم و مشکلی نداره.تو ict تست هم گرفتم موقع وصل شدن کد c2-13935-1 میده.خیلی قشنگ patch یکی از بازیهارو دانلود کردم و با مرورگر وب دستگاه هم هیچ مشکلی ندارم فقط موقع رفتن به سایت sen باز خطا میده.اینبار c2-14900-4. (طبق عادت اولین کاری که کردم پاک کردن کانکشن و ریست کردن دستگاه بود:biggrin1:)در مورد اینکه مشکل از کیه هم نظری ندارم.
راهی؟چاهی؟
سلام عزیز :

nw-9738-7 مربوطه به در دسترس نبودن سرور هست !
c2-13935-1 عموما مربوط به نت خودت هست :
1) settings
2) network
3) wi-fi settings
4) Access my point آنتخاب کن
5) advavanced settings
6) Set DNS to Manual
a. primary DNS to 4.2.2.2
b. secondary DNS to 4.2.2.
ممکنه درست بشه !
c2-14900-4 باز مربوط به مشکلات کانکشن هست

یک مقدار سرورها روی فشار هم هستن وقتی کنسول لانچ میشه کلا !
میتونی پرتهات رو manual وارد کنی اگه واردی

:)
ريست اطلاعات و تنظيمات و ممورى كارت رو پاك ميكنه?
خیر پاک نمیکنه چیزی رو عزیز.

نگفتيد پس اين مشكل رو همه دارند؟ ميخواستم دستگاه رو تعويض كنم همه اينجوريند?
یک سری از دوستان داشتن حل شده بوده
میگم مشکله کنسول نیست. بیشتر از نت هست که احتمالا timed out داره میتونی ping رو با سونی با cmd تست بگیری ببینی چه طور هست وضعیت
میتونی rebuild database هم بکنی.

یک سری از دوستان داشتن حل شده بوده
میگم مشکله کنسول نیست. بیشتر از نت هست که احتمالا timed out داره میتونی ping رو با سونی با cmd تست بگیری ببینی چه طور هست وضعیت
میتونی rebuild database هم بکنی.

بله ممنون اطلاعات شما خوبه و این تایم اوت به نوعی انگار کیک میکنه منو البته تایم اوت کانکشن اینترنت منظورم نیست یک تایم اوت سروری یا روتری

من کلا وقتی که دانلود میکنم همیشه پینگ میگیرم دقت کردم حتی اگر هم روشن اشه این اتفاق میوفته اما برای زمان کوتاهی و دوباره وصل و...

ولی اگر رو standby بره و چراغ اعلان ابی خاموش بشه یعنی قطع و Resume شده در هر صورت فعلا اینجوری ساختم و دو بازی 3 گیگی دیروز خریدم و دانلود شد....

- - -ویرایش - - -

من به شخصه به عنوان کسی که مدت زیادی هست ویتا داره تا حالا با خود ویتا چیز خاصی دان نکردم حتی آپدیت هاش رو...همه رو با pc وبا برنامه download manager دانلود کردم شما از طریق برنامه ps3prox یا baylife میتونید لینک های درخواستی ویتارو رو pc بیارید بعد خیلی راحت با download manager البته در ساعات رایگان اینترنت;) دانلود کنید دوباره با همون برنامه ها بریزید رو ویتا تاپیک آموزشی اونها هم همینجا هست...

ممنون نه من عادت دارم بخرم واسه کنسول موبایل ایفونم هم میخرم
مشکل سرعت و پهنای باند و حجم ندارم کلا نامحدود دارم و سالی 3.5 ترابایت دانلود میکنم روزانه 9 گیگ :)

آخرین ویرایش:
بله ممنون اطلاعات شما خوبه و این تایم اوت به نوعی انگار کیک میکنه منو البته تایم اوت کانکشن اینترنت منظورم نیست یک تایم اوت سروری یا روتری

من کلا وقتی که دانلود میکنم همیشه پینگ میگیرم دقت کردم حتی اگر هم روشن اشه این اتفاق میوفته اما برای زمان کوتاهی و دوباره وصل و...

ولی اگر رو standby بره و چراغ اعلان ابی خاموش بشه یعنی قطع و Resume شده در هر صورت فعلا اینجوری ساختم و دو بازی 3 گیگی دیروز خریدم و دانلود شد....
اره هم از سرور و هم از روتر .
یک توصیه هم اینکه بهتره موقع دانلود ویتا با device دیگه ای دانلود نکنی. مخوصا با PC برنامه ای مثل Torrent کلا پهنا رو کلا میکشه ...
میتونی پرتها رو عوض کن از تنظمینات روتر ... ممکنه تاثیراتی داشته باشه . من قبلا با ps3 سرعته دانلودم کلا 50 کیلوبایت بر ثاینه بود. پرتها رو که دستی دادم و wifi و کلا manual تنظمیم کردم سرعت دانلود به 5-6 مگ بر ثانیه هم میرسید . البته روی ویتا اصلا تاثیری نداشت. خیلی بره همون 2 مگ بر ثانیه هست اصلا نتونستم کاری کنم بیشتر بره.

سلام دوستان
یک ماه به خاطر این بچه مچه های تاپیک قیمت ps4 بود بلوک شده بودم و نمیتونستم سوالمو مطرح کنم.
دوستان من دوباره دومین ویمتامم از دستم افتاد و صفحه اش ترکید.
حالا سوالم اینه که بدم درست کنن واقعا درست میشه یا به مشکل میخوره و یا برم یک ویتای دیگه بخرم؟

سلام دوستان
یک ماه به خاطر این بچه مچه های تاپیک قیمت ps4 بود بلوک شده بودم و نمیتونستم سوالمو مطرح کنم.
دوستان من دوباره دومین ویمتامم از دستم افتاد و صفحه اش ترکید.
حالا سوالم اینه که بدم درست کنن واقعا درست میشه یا به مشکل میخوره و یا برم یک ویتای دیگه بخرم؟
جایی هست که درست کنه ؟ چون اینجا که درست نمکینن ! فقط یکی نو میدن اگر گارانتی شامل باشه هنوز.
اگر هست بده درست کنن. به هرحال با صحفه خراب شده تجربه بازی رو میریزه بهم. اگر درست میکنن درست کن ! مشکلی بود اونوقت به فکره خریدن دوباره باش

سلام خدمت دوستان دیدم تمام تاپیک های هک ویتا رو قفل کردن گفتم اینجا اعلام کنم...
عزیزانی که قصد دارن ایمولاتور کامل psp (هم منوی پی اس پی هم بازی های کپی و برنامه ها...) رو روی ویتا اجرا کنن این بازی رو باید از استور به قیمت 10 دلار بخرن برای هک tn-v4 این هک برای تمام فریمور ها جواب میده فعلا فایل های هک ریلیز نشده اند و فقط بازی معرفی شده...بازی رو سونی در اسرع وقت از روی سرور برخواهد داشت...

101-in-1 megamix
توی استور سرچ کنید 101- بازی رو میاره
http://wololo.net/wagic/wp-content/uploads/2013/12/101-in-1-Megamix-PSP_cover-595x1024.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or