اکانتی که برای رفتن به store اینا ساختی ...سلام psnidچیه
اون اکانت رو میگن PlayStation ID ...
اکانتی که برای رفتن به store اینا ساختی ...سلام psnidچیه
سلام psnidچیه
یعنی دو دستگاه که با یک اکانت فعال شده باشند ... بیشتر از دو دستگاه نمیشه ....دوستان بازی های ویتا زیرش نوشته دو دستگاه میتونن از این بازی استفاده کنن "One-time license fee for downloads to up to 2 portable systems that are associated with the purchasing account"
چجوری دقیقا؟ توضیح بدین فرایندشو ممنون میشم
نه نمیشه.سلام دوستان خواستم بپرسم که آیا راهی هست که online id یا همون اسمی که باهاش تو psn شناخته میشیم رو تغییر داد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
آخه من ویتامو دست دوم خریدم بعد online id اش رو خودم درست نکرده بودم از قبل روش بود.نه نمیشه.
اولش که ثبت نام میکنی مینویسه هیچوقت نمیتونی تغییرش بدی
آخه من ویتامو دست دوم خریدم بعد online id اش رو خودم درست نکرده بودم از قبل روش بود.
یه دونه جدید بساز
وقتی چشمک میزنه یعنی اینکه هنوز شارج کافی نداره که خودش رو روشن کنهسلام دوستان من ویتام شارژ نداشت اومدم شارژش کنم بعد یه دفعه از برق کندمش بعد دوباره وصلش کردم الان دارم شارژ میکنم و اون دکمه که زیر آنالوگ چپ هست رنگش زرده و چشمک میزنه و ویتام هم روشن نمیشه چکار کنم؟
لام .دوستان یه سوال داشتم
اگه در حال دانلود یه بازی باشی و به هر دلیلی وسطش قطع بشه دانلود از اول شروع میشه یا از همون جایی که قطع شده؟
البته برا من یه بار قطع شده بود و بعد یه جا که اینترنت بود resume کردم بعد دوباره نوشت که نمیتونه دان کنه...بعد که رفتم خونه خواستم ادامه بازی رو بگیرم دیدم از اول اومد...حدود 500 مگ هم دانلود کرده بودم که فنا رفت...از همون جایی که قطع شده 20 بارم که قطع بشه resume داره مشکلی پیش نمیاد
البته برا من یه بار قطع شده بود و بعد یه جا که اینترنت بود resume کردم بعد دوباره نوشت که نمیتونه دان کنه...بعد که رفتم خونه خواستم ادامه بازی رو بگیرم دیدم از اول اومد...حدود 500 مگ هم دانلود کرده بودم که فنا رفت...