هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

چرا وقتی ویتا رو با usb به کامپیوتر وصل میکنم رم که بالا میاد محتویاتی نشون نمیده؟و رم رو خالی نشون میده؟برای انتقال داده به ویتا از طریق usb چه باید کرد؟

به خاطر امنیت خیلی بالا این جوری هست.
باید آخرین نسخه برنامه content manager رو دانلود کنی و با اون بریزی.

ببخشید چرا سرعت وایرلس ویتا اینقدر پایینه؟من اینترنت 1024 مخابرات دارم که تو طول روز با کامپیوتر 100kbs
دانلود میکنم البته با وایرلسم قبلن برای دانلود امتحان نکرده بودم اما الان که خواستم با وایرلس ویتا یه بازیو دانلود کنم تو هر دقیقه نهایتا یه مگابایت بیشتر نمیگیره؟کلا ویتا سرعتش اینجوریه؟

ببخشید چرا سرعت وایرلس ویتا اینقدر پایینه؟من اینترنت 1024 مخابرات دارم که تو طول روز با کامپیوتر 100kbs
دانلود میکنم البته با وایرلسم قبلن برای دانلود امتحان نکرده بودم اما الان که خواستم با وایرلس ویتا یه بازیو دانلود کنم تو هر دقیقه نهایتا یه مگابایت بیشتر نمیگیره؟کلا ویتا سرعتش اینجوریه؟

واسه آپدیت روی مال من هم سرعتش پایین بود ولی واسه دانلود بازی نه.سرعتش خیلی خوب بود.

اگه بخوایم یه بازی رو که بصورت دیجیتالی تو اکانتمون هستش به کسی بفروشیم بدون اینکه ویتامون رو بفروشیم چیکار باید کنیم؟اگه کد آنلاین رو گم کرده باشیم؟

اگه بخوایم یه بازی رو که بصورت دیجیتالی تو اکانتمون هستش به کسی بفروشیم بدون اینکه ویتامون رو بفروشیم چیکار باید کنیم؟اگه کد آنلاین رو گم کرده باشیم؟
بازی که به صورت دیجیتالی خریداری شده به اکانتت برای همیشه رجیستر میشه . کد و ... هم نداره. برای فروش چنین چیزی باید اکانتت رو بفروشی.

من هم 3تا بازی واسه فروش دارم.حالا باید بیام اعلام کنم؟
عزیز توی امضا بزن.بالآخره یکی میاد.

دوست عزیز
من چون تاپیکی برای این موضوع پیدا نکردم اینجا پست گذاشتم
اگر باعث ناراحتیتون شدم که ببخشید
اگر هم خواستید که بگید 3 تا بازی دارید که خب همه فهمیدند

------------------------------------------------------------------------

چون اینجا تاپیک سوالات ویتا هست میپرسم دوباره
کسی هست که بخواد شریکی پلاس بگیریم ؟؟؟ ایشون برای ویتا و من هم برای ps3

بازی که به صورت دیجیتالی خریداری شده به اکانتت برای همیشه رجیستر میشه . کد و ... هم نداره. برای فروش چنین چیزی باید اکانتت رو بفروشی.
آخه بازی فیفا 13 به این روش روی این دستگاه خریداری شده چون من دستگاهو دست دوم خریدم این بازی قبلا روی پروفایل صاحب قبلیش روش خریداری شده بوده الانم من با اکانت اون به psstore وصلم بعد یوزر و پس اکانت صاحب قبلیش رو ندارم اگه بخوام احیانا این بازی رو بفروشم چیکار باید کنم؟

آخه بازی فیفا 13 به این روش روی این دستگاه خریداری شده چون من دستگاهو دست دوم خریدم این بازی قبلا روی پروفایل صاحب قبلیش روش خریداری شده بوده الانم من با اکانت اون به psstore وصلم بعد یوزر و پس اکانت صاحب قبلیش رو ندارم اگه بخوام احیانا این بازی رو بفروشم چیکار باید کنم؟
دوست عزیز جوابتون رو دادم
1. بازیهای دیجیتالی به صورت جداگانه نه قابل فروش هستند نه قابل انتقال به اکانت دیگه ای.

*:کلا هیچ بازی انلاین خریداری شده ای رو نمیشه فروخت به صورت جداگانه. در صورتی که نمیخوایش کلا باید اکانت رو بفروشی و ویتا رو فرمت کنی و یک اکانت دیگه برای خودت از نو بسازی.
دوستان که بازی میفروشن به صورت نسخه های فیزیکی هست.

2.در مورده اینکه یوز و پس هم نداره بازی اون مشکل خودت هست بیشتر اما بد نیست داشته باشی . اگر بخوای از همین اکانت استفاده کنی در اینده ممکنه در بعضی جاها ازت پس رو بپرسه ...
اگر نمیخوای بایستی ویتا رو فرمت و فکتوری ریست کنی و اون اکانت هم میره. بعد میتونی اکانت خودت رو بسازی. البته در این صورت نمیتونی Fifa 13 رو بازی کنی چون ماله اون اکانت هست. اگر بخوای Fifa 13 رو دوباره بعد از این عمل بازی کنی بایستی به اکانت قبلی سوییچ کنی که نیاز یوزر و پس رو بدونی .

دوست عزیز
من چون تاپیکی برای این موضوع پیدا نکردم اینجا پست گذاشتم
اگر باعث ناراحتیتون شدم که ببخشید
اگر هم خواستید که بگید 3 تا بازی دارید که خب همه فهمیدند

------------------------------------------------------------------------

چون اینجا تاپیک سوالات ویتا هست میپرسم دوباره
کسی هست که بخواد شریکی پلاس بگیریم ؟؟؟ ایشون برای ویتا و من هم برای ps3

نه دادا مگه من صاحب تاپیک هستم که بخوام ناراحت بشم.;)
در مورد بازی هم همه می دونن چون امضام رو می بینن و براش تاپیک زدم.

از دوستان کسی میدونه از save های بازی چجوری میشه backup گرفت ?
با backup از کل بازی فقط نصف save ها ذخیره میشن:-/ نصف دیگش نمیدونم چرا کپی نمیشه؟

از دوستان کسی میدونه از save های بازی چجوری میشه backup گرفت ?
با backup از کل بازی فقط نصف save ها ذخیره میشن:-/ نصف دیگش نمیدونم چرا کپی نمیشه؟
نصف ؟ جدی ؟ برای من که یک بار backup کلی گرفته بودم و Restore کردم همه چی سره جاش بود !
به نظرم به جای Backup جداگانه یک Backup کلی بگیر نگه دار...
چه بازی امتحان کردی نصفه backup گرفته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or