هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه پرسش:
آیا ریجن 2 آنلاک با سیم کارت رایتل خوب کار می کنه؟
می شه به PSN وصل شد و یا آنلاین بازی کرد؟
به طور کلی یه توضیح در موردش بدید
برای 3G روی رایتل حساب باز نکن ... طبق قوانین ایرانسل و همراه اول از خرداد ماه سال اینده یعنی 5 ماه دیگه می تونند نسل سوم راه اندازی کنند که ایرانسل بهترین گزینست
اما به نظرم از wifi استفاده کنی بهتر باشه

یه پرسش:
آیا ریجن 2 آنلاک با سیم کارت رایتل خوب کار می کنه؟
می شه به PSN وصل شد و یا آنلاین بازی کرد؟
به طور کلی یه توضیح در موردش بدید
بچه ها قبلا گرفته بودن ميگفتن سرعتش كمه دربهترين حالت 32 كيلو بايت هست
الان نميدونم چجورياست

دوستان اگر اکانت پلاس بگیرم زمانش تموم بشه بازیهایی که باهاش دانلود کردم سوخت میشه یا رو مموریم میمونه؟!
دوست من نمیسوزه
ولی غیر فعال میشه
و تا دوباره پلاس نشی نمیتونی ازش استفاده کنی :)

ممنون از جواب.
به نظر شما خریدن آنچارتد به صورت فیزیکی معقولتره یا گرفتن اکانت 3ماهه پلاس ؟!
البته من زیاد از PSN خرید نمیکنم و فقط بابت بازیایه فری دانلود پلاس میخوام پلاس بگیرم

ممنون از جواب.
به نظر شما خریدن آنچارتد به صورت فیزیکی معقولتره یا گرفتن اکانت 3ماهه پلاس ؟!
البته من زیاد از PSN خرید نمیکنم و فقط بابت بازیایه فری دانلود پلاس میخوام پلاس بگیرم

ییین داش شاهین گل
اگه زیاد خرید نداری PLus نگیر
ولی مثلا Uncharted
فیزیکی بهتره
دست 2ش رو بگیر بعد هم بفروش

سلام یه سوال داشتم اگه اکانت پی اس ان رو تغییر بدم بازی های روی رمم پاک میشه و ایا بازی های فری در اکانت های ریجن های متفاوت باهم فرق میکنند ؟ یعنی از اکانت های متفاوت بازی های فریش را دانلود کنم

سلام یه سوال داشتم اگه اکانت پی اس ان رو تغییر بدم بازی های روی رمم پاک میشه و ایا بازی های فری در اکانت های ریجن های متفاوت باهم فرق میکنند ؟ یعنی از اکانت های متفاوت بازی های فریش را دانلود کنم

بله . شما اگه بخوای اکانتت رو عوض کنی رم رو کلا باید ریست کنی . هر بازی هم که روی رم دانلود میکنی فقط روی همون اکانت ثبت میشه و با اکانت دیگه نمیتونی اون بازی رو دانلود کنی.

این رو هم اضافه کنم که بر فرض اگر از بازی ها هم بک آپ بگیری و بخوای دوباره روی اکانت جدید برش گردونی،نمیشه و کلاً هر بازی با همون اکانتی که خریداری شده،قابل اجراست.

سلام دوستان من یه مموری کارت جدید خریدم و پس از انتقال فایل بک اپ رو این مموری جدید همه چیز اومده و مشکلی نیست:dولی تو بخش تروفی افلاین تروفی هایی که گرفم نیستن چیکار باید بکنم؟

سلام دوستان من یه مموری کارت جدید خریدم و پس از انتقال فایل بک اپ رو این مموری جدید همه چیز اومده و مشکلی نیست:dولی تو بخش تروفی افلاین تروفی هایی که گرفم نیستن چیکار باید بکنم؟

خوب یکبار باید وصل شی به psn و sync کنی تروفی هات رو .

درود بر شما
شما برو تو قسمت trophies بعد گزینه sync with server رو بزن.(فکر کنم اینجوری بشه :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or