هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه PS VITA 3G از امریکا بیارن میشه اینجا انلاک کرد سیم کارت بندازم استفاده کنم؟

خیر راهی برای انلاک کردن ویتا نیستش ....

نه منظورم اون صفحه است که استند بای میکنی بعد روشن میکنی میاد اونو میگم
همچنین از کمکات خیلی ممنونم:">
برای اینکار مستقیم میری توی البوم عکسات و عکس مورده نطر رو باز میکنی و option رو میزنی و بعد میزنی Use As Screen Start

دوستان ویتا زیرنویس میخونه؟
چون مال منو نمیخوند
فایل رو به صورت جدا نمیشه ... اما اگر توی خوده ویدیو باشه میشه subtitle رو اورد .... البته من نمیدونم چطوری multi subtitle میشه convert کرد اما یک subtitle رو میشه با خوده فیلم convert کرد ....
البته خودم امتحان نکردم اما توی بخش setting هنگام پخش video اگر بزنی Language preferences آونجا setting برای subtitle هست ////

یه ps vita از امریکا اوردن من ایدی psn درست کردم رفتم ps store الان میخوام با اون 40 دلار که رو جعبش زده خرید کنم چیکار باید بکنم چون کیف پول خالی میزنه؟
فقط در صورتی می تونی خرید کنی که با سیم کارت خودش (فکر کنم AT&T باشه) اونم از طریق 3g وصل شی.

فایل رو به صورت جدا نمیشه ... اما اگر توی خوده ویدیو باشه میشه subtitle رو اورد .... البته من نمیدونم چطوری multi subtitle میشه convert کرد اما یک subtitle رو میشه با خوده فیلم convert کرد ....
البته خودم امتحان نکردم اما توی بخش setting هنگام پخش video اگر بزنی Language preferences آونجا setting برای subtitle هست ////
با نرم افزار xilisoft فیلم رو همراه با یرنویس کانورت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و زیر نویس اتوماتیک اجرا میشه...
من الان همه فیلمارو با همین کانورت میکنم و با زیرنویس میبینم

کسی PS + واسه ویتا گرفته؟ ارزش داره؟
من گرفتم. بستگی داره چه بازی هایی رو گرفته و بازی کرده باشی. برای من که Gravity Rush و Wipeout 2048 بازی نکرده بودم خوبه . یه خوبیه دیگش تخفیف هاشه.
من که تو این تخفیف Little Big Planet رو 17$ خریدم. خیلی راضیم.

خب روش کليک کن Install ميشه ... اگه نشد restart کن فک کنم درست شه.

من دوباره که 2 تا بازی های Free ویتا رو دانلود کردم دانلودش که تموم میشه وقتی روش کلیک می کنم این Error میاد :
Could Not Find Them Application

ویرایش : Lol ! قهمیدم چه سوتی دادم !

آخرین ویرایش:
یعنی این 40 دلار به درد ما نمیخوره؟
برای شما که ایرانی هیچ ... کلا از 3g هم استفاده نمیشه کرد تا راه حلی برای انلاک بیاد که احتمال نمیدم حالا حالاها خبری بشه

با نرم افزار xilisoft فیلم رو همراه با یرنویس کانورت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و زیر نویس اتوماتیک اجرا میشه...
من الان همه فیلمارو با همین کانورت میکنم و با زیرنویس میبینم
تشکر بابت اطلاعات ... منم خودم حدس میزدم که xilisoft بتونه همه کارا رو بکنه ... البته یک سری movie آوریج bluray دارم که combo هستم و digital هم میشه دانلود کرد ... شاید بشه subttile های چندتایی رو با اون روی ویتا بالا اورد.
من xilisoft داشتم اما از کار افتاد... فکر کنم بهتر گزینه برای ویتا باشه

کسی PS + واسه ویتا گرفته؟ ارزش داره؟
به نظرم با این قیمت دلار توی ایران بگیری بهتره ... هم پول کمتر خرج میشه و هم item های خوبی با قیمتهای پایینتر میشه خرید ... به علاوه تخفیف ها روی بازیهای توی مناسبتهای مثل عید و ... برای plus دارا بیشتر ... الان هم بازیهای plus ویتا خوب هستش .... ! ضرر نمیکنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or