هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان چند تا سوال درباره ی پلاس:
1-هر ماه چند تا بازی رایگان(تخفیف) میده؟
2-بازی هایی رو که رایگان می کنه(یا تخفیف میده)،ماه بعدش دوباره پولی میشه(یا تخفیفش برداشته می شه)؟
3-اگه یک بازی رایگانش رو دانلود کنیم(مثلاً Gravity Rush)،بعد تا ماه بعد بازی نکنیم و اون موقع دیگه رایگان نباشه،دیگه Gravity Rush اجرا نمیشه؟

دوستان چند تا سوال درباره ی پلاس:
1-هر ماه چند تا بازی رایگان(تخفیف) میده؟
2-بازی هایی رو که رایگان می کنه(یا تخفیف میده)،ماه بعدش دوباره پولی میشه(یا تخفیفش برداشته می شه)؟
3-اگه یک بازی رایگانش رو دانلود کنیم(مثلاً Gravity Rush)،بعد تا ماه بعد بازی نکنیم و اون موقع دیگه رایگان نباشه،دیگه Gravity Rush اجرا نمیشه؟

1- تعداد و زمان مشخصی نداره
2- بازی ها واسه مدت محدودی تو پلاس قرار میگیرن چه اونا که مجانی اند چه تخفیفیا
3- شما اگه بازی دانلود کنی تا زمانی که پلاس داری بازی واست اجرا میشه ( بازیایی که تخفیف میخورن اینجوری نیستن و بعد از خریدشون واسه همیشه رو اکانتت هستن )

سلام بچه ها من الان به مشکل بر خردم لطفا سریع جواب بدید
میخوام Back Up بگیرم این ارور رو میده لطفا بگید چیکار کنم
Could not back up the data (C0-14258-0)s

سلام من با near مشکل دارم
رفتم تو اون سایته آدرس مک رو زدم یه دو هفته ای میشه که زدم ایمیلش هم واسم اومد
ولی هنوز دستگاه نمیتونه پیدا کنه....مدل دستگاه من وای فای هست
فقط یه نکته من مودم adsl وایرلس نداره با برنامه connectify me وصل میشم این باعث نشده مک من عوض بشه؟؟؟؟
در کل یه راهنمایی بکنید چجوری این near رو رو مدل وای فای درست کنیم
متشکر

سلام بچه ها من الان به مشکل بر خردم لطفا سریع جواب بدید
میخوام Back Up بگیرم این ارور رو میده لطفا بگید چیکار کنم
Could not back up the data (C0-14258-0)s
سلام فریمورت و خوده content manager رو اپدیت کردی ؟
بهتره یک بار دستگاه رو ریست کنی و دوباره امتحان کنی ....

من خودم کشتم بازم نتونستم ویتام با wi fi به pc وصل کنم!!!! راستی ارمان عکس تو همون قبلی بزااااااااااار:d
خوب یعنی چی خودت رو کشتی،نشد.مشکل چی بود،چه اروری می داد؟من یه موقع واسم ارور می داد ولی خود به خود درست شد!!!!
اگر چه کلاً(حداقل واصه من)بعضی موقع ها الکی اذیت می کنه.

man zamani ke mikham ba vita be pc vasl sham aslan chizi peida nemikone !!!!
darzamn arman age axeto avaz nakoni khodam pa misham miam oon vare ab dakhleto miaram:d
اولاً لطفاً طبق قوانین فارسی بنویس.
دوماً باید توجه داشته باشی که 1-گزینه Connect to ps vita using wifi رو در CMA بزنی 2-هر دو(ویتا و کامپیوتر) باید به یک روتر وصل باشند.

اولاً لطفاً طبق قوانین فارسی بنویس.
دوماً باید توجه داشته باشی که 1-گزینه Connect to ps vita using wifi رو در CMA بزنی 2-هر دو(ویتا و کامپیوتر) باید به یک روتر وصل باشند.

زبان پارسی دوست من این پیام رو با ویتام زدم :d
من فکر کنم ای cma من قدیمی باشه میشه یه لینک انلود cma جدید بزارید

زبان پارسی دوست من این پیام رو با ویتام زدم :d
من فکر کنم ای cma من قدیمی باشه میشه یه لینک انلود cma جدید بزارید
Content Manager Assistant for PlayStation®
اینجا !
بعد چند صفحه بری عقب راه نمایی هم نوشتم چطور وصل کنی
اواتار هم که عمرا ! سال دیگه عوض میکنم

ارمان من وقتی که با ویتا می رم تو cma این رو می زنم pc بعد wifi بعدشم add device رو می زنم این سوال رو می پرسه:
is content manager assistant already installed on the pc you want to connect?
بعدش میگه yes یا no منم yes رو زدم بعدشم کلی چیز میز اورد دو تا گزینه هم داره ok و back اینجا هم ok رو زدم بعد دوباره برگشت تو register device که add device توش بود که هیچی هم پیدا نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی ارمان تو چرا منم تو psn add نمی کنی ؟ همون parsa_1999)x

آخرین ویرایش:
ارمان من وقتی که با ویتا می رم تو cma این رو می زنم pc بعد wifi بعدشم add device رو می زنم این سوال رو می پرسه:
is content manager assistant already installed on the pc you want to connect?
بعدش میگه yes یا no منم yes رو زدم بعدشم کلی چیز میز اورد دو تا گزینه هم داره ok و back اینجا هم ok رو زدم بعد دوباره برگشت تو register device که add device توش بود که هیچی هم پیدا نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی ارمان تو چرا منم تو psn add نمی کنی ؟ همون parsa_1999)x
قبلاش باید روی CMA راست کلیک کنی بزنی Setting بعدش توی Tab که نوشته Wifi Connection Setting ... او گزینه اولی رو تیک بزنی !
باشه اددت میکنم ... :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or