یه سواله دیگه. من یک جایی رو می شناسم که بازی های پی اس ویتا رو کرایه میده . . . به نظر شما من به اون بازی هایی که میده اطمینان کنم ؟ یعنی از نظر ویروسی شدن ویتا یا خراب بودن بازی ها؟
سلام آدرسشو بگو ماهم بریم بگیریم
یه سواله دیگه. من یک جایی رو می شناسم که بازی های پی اس ویتا رو کرایه میده . . . به نظر شما من به اون بازی هایی که میده اطمینان کنم ؟ یعنی از نظر ویروسی شدن ویتا یا خراب بودن بازی ها؟
سلام آدرسشو بگو ماهم بریم بگیریم
دوستان psn چه وقتهای تخفیف میده و سوال دوم من اکانتم50دلاری شارژ داره برای مصرفش مدت معینی داره یا هر وقت خواستی میتونی استفاده کنی ممنون
اکانتهای روی PS3 به اکانتهای روی VITA هیچ ربطی نداره ! فقط در زمانی در یک رابطه هستن که هر دو از Email - pass و ریجن یکی وصل بشن ... شما اگر ویتات ریجن یک هست و بازی LBP رو ریجن 1 بگیری نمیتونی انلاین بازی کنی .... اگر هم توی PS3 با اکانت ریجن 2 رجیستر کنی باید VITA رو Factory reset کنی و به اون اکانتی که رجیستر کردی کد رو سوییچ کنیدوستان اكانته من ريجن يكه ولي احتمالا ليتلي كه ميگيرم ريجنش دو هست و كد لازم داره من اگر اين كد ريجن دو را در يكي از اكانت هاي ريجن دو پي اس تريم اكتيو كنم مي تونم روويتا انلاين بزنم؟
اجرا میشه در صورتی که شما ویتات رو کپی خور کنی بره ... البته ما که امیدواریم تا 2-3 سال مثل PS3 اثلا هک نشه ... احتمالش هم به خاطره حواس و تجربه ای که سونی داره زیاده ... پس به نظره من اگر ویتا میخری کلا حسابه جیبت رو بزار پای بازیهای ارویج نه به امیده کپییه سواله دیگه ببخشید چون من گیمر نیستم این سوالو می پرسم . . .اگه من الان یک پی اس ویتا بگیرم ، اگه بعدا بازی هاش هک بشه این بازی های هک شده روی پی اس ویتام اجرا میشه؟
زمان مشخصی معمولا نداره ... اما خب واضحه بعضی موقعها مثل شروع تعطیلات تابستانی اینا تخفیف میخوره .... الان هم نزدیکترینش احتمالا میره برای سال نو میلادی...دوستان psn چه وقتهای تخفیف میده و سوال دوم من اکانتم50دلاری شارژ داره برای مصرفش مدت معینی داره یا هر وقت خواستی میتونی استفاده کنی ممنون
نه اكانتم ويتام و دستگاهم يكيه!!!!اکانتهای روی PS3 به اکانتهای روی VITA هیچ ربطی نداره ! فقط در زمانی در یک رابطه هستن که هر دو از Email - pass و ریجن یکی وصل بشن ... شما اگر ویتات ریجن یک هست و بازی LBP رو ریجن 1 بگیری نمیتونی انلاین بازی کنی .... اگر هم توی PS3 با اکانت ریجن 2 رجیستر کنی باید VITA رو Factory reset کنی و به اون اکانتی که رجیستر کردی کد رو سوییچ کنی اجرا میشه در صورتی که شما ویتات رو کپی خور کنی بره ... البته ما که امیدواریم تا 2-3 سال مثل PS3 اثلا هک نشه ... احتمالش هم به خاطره حواس و تجربه ای که سونی داره زیاده ... پس به نظره من اگر ویتا میخری کلا حسابه جیبت رو بزار پای بازیهای ارویج نه به امیده کپی زمان مشخصی معمولا نداره ... اما خب واضحه بعضی موقعها مثل شروع تعطیلات تابستانی اینا تخفیف میخوره .... الان هم نزدیکترینش احتمالا میره برای سال نو میلادی...
نه اكانتم ويتام و دستگاهم يكيه!!!!
حيفففففففففففببین محمد وقتی اکانت ویتا ریجن یک هست و اکانتت تو پلی3 هم 1 هست پس اون بازی ریجن 2 ای که بگیری تو هیچکدوم نمیتونی کد بزنی
ولی اینکه یه اکانت دیگه رو پلی3 داری که ریجن 2 هست رو اون میتونی کد رو وارد کنی ولی نمیتونی ازش استفاده کنی:dچون اکانت ویتا و اکانتی که کد بازی رو در اون وارد میکنی باید یکی باشه
فهمیدی به ما هم بگواونوقت چطوری می تونم پی اس ویتا رو کپی خورش کنم؟
فعلا که هیچ اخباری مبنا بر اجرای بازیهای کپی ویتا منتشر نشده .... اگر بشه اونوقت اینجا بخش ویتا خودش منفجر میشه !اونوقت چطوری می تونم پی اس ویتا رو کپی خورش کنم؟
حيففففففففففف
يعني هيچ راهي نيست؟
خیر ...حيففففففففففف
يعني هيچ راهي نيست؟