هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام.بازیایه pspوps1چطور میشه بازی کنم؟توضیح کامل لطفا؟
با وایفای میشه دانلود کرد؟
اکانت PSN نت رو که روی ویتا داری اول شارج کن .... حالا مقدارش بستگی به خودت داره ... بازی های PSP از 8 تا حتی 30 دلار هم داره .... بازیهای PS ONE هم از 7-8 الا 14 اینا هست ...
بعدش بازی که میخوای رو میخری و خودش مستقیم به ویتا دانلود میشه ... همین.

دوستان من 50دلاری تو اکانتم موجود هست و بعد اون یعنی امروز یه اکانت 3ماهه پلاس رو فعال کردم ولی قیمتها هیچ فرقی نکرد اصلا اتفاقی نیفتاده و کد هم درسته و مشکلی هم نداره در ضمن کد رو با ویتا فعال کردم/ وقتی کد رو میزنم وارد صفحه دانلودهای که کردم میشه وقتی از اونجا خارج میشم وارد صفحهPlayStation®store

از کجا معلوم پلاس فعال شده ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان من 50دلاری تو اکانتم موجود هست و بعد اون یعنی امروز یه اکانت 3ماهه پلاس رو فعال کردم ولی قیمتها هیچ فرقی نکرد اصلا اتفاقی نیفتاده و کد هم درسته و مشکلی هم نداره در ضمن کد رو با ویتا فعال کردم/ وقتی کد رو میزنم وارد صفحه دانلودهای که کردم میشه وقتی از اونجا خارج میشم وارد صفحهPlayStation®store

از کجا معلوم پلاس فعال شده ممنون
نبایدم تغییری بکنه....وقتی که سونی اعلام کنه فلان بازی برای کاربران پلاس تخفیف داره شما میتونی با تخفیف خرید کنی نه اینکه با یه اکانت پلاس تمام بازیها تخفیف بخوره !
سلام.بازیایه pspوps1چطور میشه بازی کنم؟توضیح کامل لطفا؟
با وایفای میشه دانلود کرد؟
میری یه اکانت با توجه به نیازت میخری (10-20-50دلاری یا هر واحد پولی که باهاش اکانت ساختی) بعد میری تو playstation story البته قبلش باید ورژن فریمور ویتاتو به اخرین ورژن اپدیت کنی تا بازیهای ps1 رو ساپورت بکنه واسه اینکار برو تو sitting بعد بزن system update بعد از اون گزینه update with wifi بعد خودش اپدیت میشه...تمو که شد میری تو استور بازی مورد نظرتو از طریق wifi دانلود میکنی اونم نصب میشه رو ویتات و مبلغ بازی از اکانتت کم میشه شمام میری تو منو و بازی میکنی به همین راحتی به همین خوشمزگی!! راحتتر از این نتونستم توضیح بدم واقعا!

آخرین ویرایش:
دوستان واسه ساخت اكانت كدوم كشور رو انتخاب كنم-آدرس رو كجا بدم؟
ضمنا ميشه با اتصال ويتا به كامپيوتر به نت وصل شم از طريق كامپىوتر با كابل؟

دوستان واسه ساخت اكانت كدوم كشور رو انتخاب كنم-آدرس رو كجا بدم؟
ضمنا ميشه با اتصال ويتا به كامپيوتر به نت وصل شم از طريق كامپىوتر با كابل؟
فرقی نمیکنه جایی رو انتخاب کن که برات گرفتن credit ش راحت تر باشه(قیمت ارزم در نظر بگیر)
با وصل شدن به کامپیوتر فقط میتونی فریمور رو اپدیت کنی و نمیشه از نت استفاده کرد باید وایرلس وصل باشی...:d

نبایدم تغییری بکنه....وقتی که سونی اعلام کنه فلان بازی برای کاربران پلاس تخفیف داره شما میتونی با تخفیف خرید کنی نه اینکه با یه اکانت پلاس تمام بازیها تخفیف بخوره !

میری یه اکانت با توجه به نیازت میخری (10-20-50دلاری یا هر واحد پولی که باهاش اکانت ساختی) بعد میری تو playstation story البته قبلش باید ورژن فریمور ویتاتو به اخرین ورژن اپدیت کنی تا بازیهای ps1 رو ساپورت بکنه واسه اینکار برو تو sitting بعد بزن system update بعد از اون گزینه update with wifi بعد خودش اپدیت میشه...تمو که شد میری تو استور بازی مورد نظرتو از طریق wifi دانلود میکنی اونم نصب میشه رو ویتات و مبلغ بازی از اکانتت کم میشه شمام میری تو منو و بازی میکنی به همین راحتی به همین خوشمزگی!! راحتتر از این نتونستم توضیح بدم واقعا!

چطور پول بریزم؟مستر کارت که ندارم

چطور پول بریزم؟مستر کارت که ندارم
نیازی به مسترکارت نیست تو گوگل سرچ کن(خرید اکانت psn) خودش یسری میاره...خرید انلاین میکنی کد رو واست sms یا mail میکنن...
میتونی هم بری توپخونه کد رو به صورت پکیج فیزیکی بخری بعد تو اکانتت کد رو وارد کنی
اگه خواستی از سایت بگیری با بچه ها مشورت کن که سایتش مطمئن باشه...من چون از دوبی میارم تا حالا انلاین نخریدم نمیدونم کدوم سایت مطمعنه...
فعلا...

چطور بدون وصل شدن به نت از کامپیوتر چیز روش بریزم؟
یادمه قبلا انجام میدادم-لطفا کمک کنید واجبه=))

هیچ
برنامه Content Manager Assistant رو روی کامپیوترت دانلود و نصب کن و باهاش فایل هایتو Transfer کن

دوستان و یاران باز هم سوال دارم !:d پلاس چه وقتای تخفیف میده /ایا به نظر شما اشتباه کردم که یه شارژ سه ماهه پلاس رو خریداری کردم در ضمن کنسول ps3 ندارم ولی ویتا رو از شرکت سونی دارم

دوستان و یاران باز هم سوال دارم !:d پلاس چه وقتای تخفیف میده /ایا به نظر شما اشتباه کردم که یه شارژ سه ماهه پلاس رو خریداری کردم در ضمن کنسول ps3 ندارم ولی ویتا رو از شرکت سونی دارم
رفيق سوني يك مدت يك بار تخفيفايي رو ميده ولي زمان مشخص ندارد.نه اشتباه نكردي بستكي به شانست تو اين ٣ماه داره:d

سلام ببخشید یک سوال داشتم :

من ویتا رو تازه آپدیت کردمش تا 1.80 و الان هم تازه بازی LBP 2 رو خریدم چطوری میتونم CROSS PLAY بازی کنم باید DLC بخرم ؟ و آیا باید تمام آپدیت های بازی LBP 2 رو روی PS3 انجام بدم ؟ و این آپدیت ها چقدر هستن .
حجمشون و اگر تمام این ها درست شد با کمک شما دوستان چطوری بازی کنم LBP 2 رو روی ویتا {بجای دسته ی عادی ازش استفاده کنم ؟} ؟؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید TnX !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or