هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام
میشه بگید این چیه ؟
همون جایی که فلش قرمز کشیدم
39164767738315183789.jpg

---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

31342025526735187014.jpg
Open Beta یعنی برای استفاده همگان هست البته نسخه کامل نیست و در حال ازمایش هست .... هنوز برای نسخه نهایی نیومده .

Open Beta یعنی برای استفاده همگان هست البته نسخه کامل نیست و در حال ازمایش هست .... هنوز برای نسخه نهایی نیومده .

الان من اینو دانلود کنم چی میشه ؟

---------- نوشته در 07:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

یعنی میشه بازی موبایلو اجرا کرد؟
با این برنامه چیکار کنم؟

الان من اینو دانلود کنم چی میشه ؟

---------- نوشته در 07:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

یعنی میشه بازی موبایلو اجرا کرد؟
با این برنامه چیکار کنم؟
این صرفا برای توضیع و ساخت برنامه برای ویتا هست .... خیر بازی موبایلی روش اجرا نمیشه ... هنوز به اون مرحله نرسیده و البته ممکن هست که بازیهای موبایل اثلا روی ویتا ساپورت نشن ... بسته به سازنده ها دارن ... این PS SUIT در وافغ Development kit هست برای ساخت برنامه ... مثل اونی که Remote بود .

این صرفا برای توضیع و ساخت برنامه برای ویتا هست .... خیر بازی موبایلی روش اجرا نمیشه ... هنوز به اون مرحله نرسیده و البته ممکن هست که بازیهای موبایل اثلا روی ویتا ساپورت نشن ... بسته به سازنده ها دارن ... این PS SUIT در وافغ Development kit هست برای ساخت برنامه ... مثل اونی که Remote بود .

ممنون;)

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

راستی من امروز content manager رو اپدیت کردم بعد بهش ps mobile اضافه شده بود برای چی اخه هنوز که هیچی نیومده برای چی اینو اضافه کرده بود

ممنون;)---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------راستی من امروز content manager رو اپدیت کردم بعد بهش ps mobile اضافه شده بود برای چی اخه هنوز که هیچی نیومده برای چی اینو اضافه کرده بود
بعضیها برنامه هایی برای ویتا درست کردن ... مثل Remote که میشه کامپیوتر رو از بازی کنترل کرد ....

دوستان یه سوال داشتم گرفتن تروفی بازی ها چه کاربردی داره اصلا به چه دردی میخوره//ممنون:)

تقریبا هیچ کاربردی نداره و فقط میتونه برای شما یه انگیزه درست کنه که تمام مراحل یا نکات فرعی یا هر چیزه دیگیری رو که سازنده ساخته رو ببیتید و بتوانید حداکثر لذت و چالش های یه بازی رو مشاهد کنید و ...
یه جور سیستم برای نشان دادن درجه گیمر بودن شما هم میتونه باشه چو ت بعضی از بازی های کارهای فوق العاده سخی از شما میخواد که هر گیمری قادر به انجامش نیست
مثلا : تمام کردن یه بازی روی سخت ترین درجه :)

كلن تصميم گرفتم ليتل رو ريجن يك بگيرم و از استور فقط دوستان اين بازي صدر در صد انلاين داره ديگه؟
انلاين داره كه اونجور كه قبلا گفتن انلاينش با ليتل بيگ 2 ps3 يكيه البته معلوم نيست 100% كد بذارن واسش

انلاين داره كه اونجور كه قبلا گفتن انلاينش با ليتل بيگ 2 ps3 يكيه البته معلوم نيست 100% كد بذارن واسش
کد که داره...تمام انحصاری های سونی اگه اشتباه نکنم کد دارن:(
از اون unit 13 ویتا گرفته تا رسیستنس و ....
اینم کد میزارن 99%

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or