هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

كرش معروف نيست؟ بانديكوت و team racingش

خیر در حال حاظر سری بازی Crash که شامل :
Crash Bandicoot
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
Crash Bandicoot: Warped
و Crash Team Racing میشه قابل اجرا بر روی ویتا نیستند .
البته به زودی این بازیها هم ساپورت میشن توسط ویتا .

سلام. ببخشید می خوام بپرسم خریدن پی اس ویتا به صرفه هست یا نه ؟ یعنی برای 3 ماه صبر کردن به صرفه است؟
دوست عزیز اوضاع مملکت معلوم نیست و ویتا فقط به دلار بستگی داره که فکر نکنم قصد ارزون شدن داشته باشه و برای هک هک فکر نکنم تا 3 ماه دیگه هک بشه.

مرسی . یه سواله دیگه . از تو نرم افزار های پی اس ویتا مثل near میشه در ایران استفاده کرد؟ و آیا در آینده نرم افزار های بهتر و کاربردی تری برای ویتا خواهد آمد؟

مرسی . یه سواله دیگه . از تو نرم افزار های پی اس ویتا مثل near میشه در ایران استفاده کرد؟ و آیا در آینده نرم افزار های بهتر و کاربردی تری برای ویتا خواهد آمد؟
آمکان استفاده هست ... چون Near صرفا از GPS و یا در صورت WIFI بودن از اینترنت استفاده میکنه ..... در اینده معلوم نیست چه مجموعه برنامه هایی برای ویتا منتشر خواهد شد متاسفانه ...

تورو خدا جوابمو بدید. آیا تو دوربین پی اس ویتا گزینه های عکس برداری و فیلم برداری مثل پاناروما و... وجود داره؟!دوربینش چند مگاپیکسله؟

اگه برای دوربینش میخواهی ویتا بخری که اصـــــــــــــــــــــلا حتی فکرشو هم نکن که VGA هستش و تقریبا افتضاح هستش :(
کلا یکی از نقاط ضعف ( بزرگترین نقطه ضعفش ) همین دوربینش هستش
نا بابا پاناروما و غیره کجا بود؟؟؟؟!!!!

تشکر از پاسخ دوستان .
برای استفاده همون اکانت داخل ps3 روی psvita باید کار خاصی انجام داد؟ به عبارتی اون اکانت با تمام اطلاعات مشخصات روی ویتا ایجاد می شه یا به اشترک گذاشته می شه و یا به صورت دیگری هست؟ این کار اصلا توصیه می شه یا ساخت اکانتی دیگر بهتر؟

تشکر از پاسخ دوستان .
برای استفاده همون اکانت داخل ps3 روی psvita باید کار خاصی انجام داد؟ به عبارتی اون اکانت با تمام اطلاعات مشخصات روی ویتا ایجاد می شه یا به اشترک گذاشته می شه و یا به صورت دیگری هست؟ این کار اصلا توصیه می شه یا ساخت اکانتی دیگر بهتر؟

مشکلی نداره و به نظر من بهتره
هیچ کاری نمی خواد همون اکانت PS3 خودتو تو ویتا هم بالا بیار هیچ مشکلی نداره
من خودم همین طورم تازه باید هیمن طور باشی تا بتونی فایلهات رو که دانلود میکنی هم تو PS3 وهم تو ویتا توقسما DownLoad List ببینی و استفاده کنی :)

از سنسور های حرکتیش بگید . حساسیتش در چه حده؟ میشه ازش به عنوان سرعت سنج استفاده کرد؟
حساسیتش که بالاست مثل همه گوشیهای جدید و قوی و صرفا هم برای استفاده در بازی ساخته شده البته ممکنه هر بازی از این سنسور استفاده نکنه.

یه سواله دیگه. من یک جایی رو می شناسم که بازی های پی اس ویتا رو کرایه میده . . . به نظر شما من به اون بازی هایی که میده اطمینان کنم ؟ یعنی از نظر ویروسی شدن ویتا یا خراب بودن بازی ها؟

دوستان اكانته من ريجن يكه ولي احتمالا ليتلي كه ميگيرم ريجنش دو هست و كد لازم داره من اگر اين كد ريجن دو را در يكي از اكانت هاي ريجن دو پي اس تريم اكتيو كنم مي تونم روويتا انلاين بزنم؟

یه سواله دیگه ببخشید چون من گیمر نیستم این سوالو می پرسم . . .اگه من الان یک پی اس ویتا بگیرم ، اگه بعدا بازی هاش هک بشه این بازی های هک شده روی پی اس ویتام اجرا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or