هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان،من وقتی با برنامه niconico توی ویتا میخام ویدیو ببینم میگه باید flash player داشته باشید و وقتی میزنم که بره توی سایت adobe ،سایت میگه هنوز flash player برای browser شما درست نشده!!!!
میشه بگید پس چه جوری ویدیو نگاه کنیم؟!

دوستان،من وقتی با برنامه niconico توی ویتا میخام ویدیو ببینم میگه باید flash player داشته باشید و وقتی میزنم که بره توی سایت adobe ،سایت میگه هنوز flash player برای browser شما درست نشده!!!!
میشه بگید پس چه جوری ویدیو نگاه کنیم؟!
چرا از یوتوب استفاده نمی کنی، من این برنامرو دانلود کردم باهاش چند تا ویدیو هم دیدم اما همچین پیامی برام نداد.

با ADSL , Wireless,Wimax هم نمی شه درست حسابی آنلاین بازی کرد چه برسه به اینترنت سیم کارت!!!!!

فعلا هم بازی درست حسابی واسه آنلاین نیست، فقط Wipeout هست که یکمی اوضاعش بهتره.

ممنونم راستی حتی pm نمیشه داد؟

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------

اگه skype داشته باشیم میشه تماس گرفت؟ریجن دستگاه 1باشه سیم کارت ایران میخوره؟

ممنونم راستی حتی pm نمیشه داد؟

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------

اگه skype داشته باشیم میشه تماس گرفت؟ریجن دستگاه 1باشه سیم کارت ایران میخوره؟
Skype در هر صورت از اینترنت استفاده میکنه .... اگر سیم کارت باشه از data استفاده میکنه.
فکر کنم میشه دوستان در تاپیک بخش انلاین ایدی های skype هاشون رو قرار دادن برای هم دیگه .

Skype در هر صورت از اینترنت استفاده میکنه .... اگر سیم کارت باشه از data استفاده میکنه.
فکر کنم میشه دوستان در تاپیک بخش انلاین ایدی های skype هاشون رو قرار دادن برای هم دیگه .

ممنونمo:-)
راستی اگه ریجن 1باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟

سلام
اگه ریجن دستگاه 2باشه مدلش 3g wifi باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟ اصلا اگه بخوره چیکار میشه باهاش کرد نمیشه تماس گرفت؟=)):d
میشه مسیج چک کرد بری تو نت که واسه سایت های اینگلیش فوق العاده است تو ایرانی هم میری ولی برعکس مینویسه میشه بارایتل رفت تو پارتی فرند و از این جور کارا میشه رفت تو نیر حتی تو مپس نشون بده کجا هستی

---------- نوشته در 01:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

ممنونمo:-)
راستی اگه ریجن 1باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟
بله من دایمی همراه اولو توش زدم خوند همچنین میتونی از اسکایپ کارت های تماس بخری که کمترینش 5 تومن هست بعدا با سیم وصل شی به نت و هر شما ره ای که دلت بخواد بگیری مثل خونه موبایل

طریقه ی استفاده از V P N رایگان با ویتا: ابتدا دو چیز باید دانلود شود: 1-V P N رایگان که من خودم Expat shield و hotspot shield رو استفاده کردم و خوب است 2-برنامه ی connectify که از این لینک میتونید دانلود کنین: http://downloads.connectify.me/ConnectifyInstaller.exe هر دو برنامه را نصب کنید و سپس V P N را اجرا کنید(کانکت بشید).برنامه connectify را اجرا کنید و اینگونه کامل کنید: Hotspot name:نامی که کانکشن مورد نظر خواهد داشت password:پسوردی که کانکشن مورد نظر خواهد داشت internet to share: باید این گزینه را انتخاب کنید:Anchorfree HSS Adapter Share over:گزینه Wifi را انتخاب کنید(یعنی باید از لپ تاپ که وایفای دارد استفاده شود) Sharing Mode:برای امنیت میتوانید یکی از دو گزینه:ٌWifi access point encrypted(WPA2) و یا wifi ad hoc encrypted(WEP) در آخر هم Start Hotspot را میزنید. حال به سراغ ویتا میروید و به راحتی به کانکشن مورد نظر کانکت میشوید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or