shayan mo
کاربر سایت
خوب شما به فرض به من میخواین مسیج بدین بعد گیرنده رو میزنین وقتی مسیج به اون کسی که میخواستین بفرستین برسه دیگه کسی نمیتونه مسیجو ببینهسلام
من یه سوال داشتم.توی group messaging نمیشه پیام خصوصی داد؟
خوب شما به فرض به من میخواین مسیج بدین بعد گیرنده رو میزنین وقتی مسیج به اون کسی که میخواستین بفرستین برسه دیگه کسی نمیتونه مسیجو ببینهسلام
من یه سوال داشتم.توی group messaging نمیشه پیام خصوصی داد؟
بله من دایمی همراه اولو توش زدم خوند همچنین میتونی از اسکایپ کارت های تماس بخری که کمترینش 5 تومن هست بعدا با سیم وصل شی به نت و هر شما ره ای که دلت بخواد بگیری مثل خونه موبایل
یه سوال خیلی مهم.
چه جوری میتونم آهنگ و فیلم و گیمهای دانلودی توسط ps3 رو به vita انتقال بدم؟
از صبح هر کاری میکنم نمیشه
کل 30-35 تا دموی vita رو دیروز با ps3 دانلود کردم و وقتی رو یه بازی مثلث رو میزنم گزینه کپی به ویتا میاد ولی بعدش میگه چیزی شناسایی نشد.یه چیز دیگه هم اینکه اصلا گزینه ایجاد اکانت رو رو ویتا پیدا نمیکنم و اکانت ps3 رو هم که میزنم قبول نمیکنه.ریجن جفتشون هم us هستشمن پیشنهاد میکنم اول از PS3 بریز رو PC و بعد از PC بریز تو Vita (گیم ها اجرا نمیشه یا اینکه میشه من هنوز بلد نیستم)
یا اینکه با اکانت Ps3 کانکت شو (اینو هنوز خودمم تست نکردم)
کل 30-35 تا دموی vita رو دیروز با ps3 دانلود کردم و وقتی رو یه بازی مثلث رو میزنم گزینه کپی به ویتا میاد ولی بعدش میگه چیزی شناسایی نشد.یه چیز دیگه هم اینکه اصلا گزینه ایجاد اکانت رو رو ویتا پیدا نمیکنم و اکانت ps3 رو هم که میزنم قبول نمیکنه.ریجن جفتشون هم us هستش
یکی به منم جواب بدهدوستان یک سوال مهم داشتم اینکه من سیستمم به 1.69 اپدیت هست اما امروز که رفتم توی اپدیت دوباره مینویسه میخواهید سیستمتون را به 1.69 اپدیت کنید چرا اینطوری هست اپدیت کنم؟
یکی به منم جواب بده
خوب خدا رو شکر فقط یه سوال دیگه میخواستم بدونم چرا vita رو به pc وصل میکنم vita رو شارژ نمیکنه گزینه power supply هم on هستشواسه منم همینطوریه فک کنم همون 69باشه با یکم تغییر و دیگه نسخه جدیدتر نیست البته فقط حدس میزنم که اینطور باشه
یکی به منم جواب بده
برای کدوم سوالم میگین برای اپدیت یا شارژبه قسمت زیر برو و off یا uncheck کنن بعد ببین بازم پیغام رو میده ؟؟
[Settings] > [Sound & Display] > [Notification Alerts]