هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه سوال اساسی
فرق بین استور انگلیس و امریکا توی چیه
یعنی منظورم اینه که مثلا بازی های انگلیس برای ما ایرانی ها ارزونتر می افته یا آمریکا
بعدش کدومشون فروش فوقالعاده بیشتری میذارن یعنی تخفیفشون بیشتره و بازی رایگان..
برای ویتا منظورمه چون ps3 ندارم
فرقش تو تفاوت دلار و پوند هست.
این رو باید با قیمت حاصر نرخ پول بسنچی ... دوستان بهتر میدونن
تخفیفها همیشه به صورت یک پارچه برای استورهای معمولا میخوره به غیره us که بعضی موقعا فقط زمانش فرق داره اما میزان نخفیف فرقی نداره
بازیهای همه استورها هم یکی هست .... بازیهای رایگان حاضر هم فقط سه بازی مربوط به دوربین ... در us بازی Motorstorm و بازی frobisher says < بازی Tressures of montezuma blitz هستش... بازیهای خاصی نیستن ... بعضی موقعها هم زمان عرضه بازیها توی استورهای مختلف میتونه متفاوت باشه.

فرقش تو تفاوت دلار و پوند هست.
این رو باید با قیمت حاصر نرخ پول بسنچی ... دوستان بهتر میدونن
تخفیفها همیشه به صورت یک پارچه برای استورهای معمولا میخوره به غیره us که بعضی موقعا فقط زمانش فرق داره اما میزان نخفیف فرقی نداره
بازیهای همه استورها هم یکی هست .... بازیهای رایگان حاضر هم فقط سه بازی مربوط به دوربین ... در us بازی Motorstorm و بازی frobisher says < بازی Tressures of montezuma blitz هستش... بازیهای خاصی نیستن ... بعضی موقعها هم زمان عرضه بازیها توی استورهای مختلف میتونه متفاوت باشه.
ممنون
منظور من این بود که مثلا بازی ایکس در استور امریکا 20 دلاره توی استور انگلیس هم 20 پونده یا ممکنه بشه 25 پوند...

سلام دوستان من امروز یه سیم رو ویتا گذاشتم وقتی دستگاه روشن میشه میگه باز micnet با ست لیتر من ست لیترو میزنم اصلا کاری نمیکنه یعنی حتی گوگل رو باز نمیکنه باید mic net رو بزنم

ممنون
منظور من این بود که مثلا بازی ایکس در استور امریکا 20 دلاره توی استور انگلیس هم 20 پونده یا ممکنه بشه 25 پوند...
نه رفیق قیمت بازی ها تو دوتا استور داستانشون فرق میکنه ممکنه یه بازی 35 دلار تو استور us باشه و همون بازی 11 پوند رو uk ! کلا از قانون خاصی پیروی نمیکنه قیمت ها..

سلام
برادرم یه ویتا از امریکا برام اورده با 3 تا بازی فیفا و هرپاتر و نینجا گیدن
مموری نداره! مموریشو از کجا باید بخرم و چنده قیمتش و یکی اینکه قیمت بازیاش از چند تا چنده؟
بچه ها ممنون میشم اگه جواب منم بدید

بچه ها ممنون میشم اگه جواب منم بدید
مموری رو از هر جایی که ویتا میفروشن میشه گیر اورد بازی ها از 70 تا 105 تومن ولی اشتباه کردی که از امریکا بازی خریدی الان به خاطر فیفا انلاین مجبور میشی استورت هم امریکا کنی و الان بازی های انلاین همه فقط روی uk میشه اکتیو کرد برای همین یکم مشکل پیدا میکنی

مموری رو از هر جایی که ویتا میفروشن میشه گیر اورد بازی ها از 70 تا 105 تومن ولی اشتباه کردی که از امریکا بازی خریدی الان به خاطر فیفا انلاین مجبور میشی استورت هم امریکا کنی و الان بازی های انلاین همه فقط روی uk میشه اکتیو کرد برای همین یکم مشکل پیدا میکنی
اصلا اشتباه نكرديد ؟ كجا زندگي مي كنيد اگر مي خواي بهم پ خ بده ادرس بهت بدم و بازي هم تو تهران حدود٨٠تا ١١٠ قابل توجه دوست عزيز فيفااصلا كد نداره و اكانتتم ريجن يك بساز بهتره تقريبا بيشتر بازي ها تو يو اس ارزون ترن و احتمالا كرديت كارت داريد و مي تونيد. كارت هاي هديه رو از خود سوني بخريد. با قيمت ارزون تر و بازي هارو هم همينطور

اصلا اشتباه نكرديد ؟ كجا زندگي مي كنيد اگر مي خواي بهم پ خ بده ادرس بهت بدم و بازي هم تو تهران حدود٨٠تا ١١٠ قابل توجه دوست عزيز فيفااصلا كد نداره و اكانتتم ريجن يك بساز بهتره تقريبا بيشتر بازي ها تو يو اس ارزون ترن و احتمالا كرديت كارت داريد و مي تونيد. كارت هاي هديه رو از خود سوني بخريد. با قيمت ارزون تر و بازي هارو هم همينطور
خوب الان هر چی بازی تو بازار هست بیشتر ریجن 2 هست بهدشم فیفا کد داره و اگه فیفا رو از تهران بخرید ریجن اکانتتونم 1 باشه اکتیو نمیشه

یعنی بازیای انلاینش با این تفاسیر پولیه؟
من وامیستم فقط بخاطر کال او دیودی که براش قراره بیاد اون میدونم دیگه پولی نخاهد بود.

حالا مموریش قیمتشو نداشتین؟
از چند گیگ تا چند گیگ داره و اینکه واسه فیلم و ..زیاد نگاه میکنم چند بگیرم خوبه؟

Fifa مثل MK کلا Online pass نداره
من وامیستم فقط بخاطر کال او دیودی که براش قراره بیاد اون میدونم دیگه پولی نخاهد بود.

از چند گیگ تا چند گیگ داره و اینکه واسه فیلم و ..زیاد نگاه میکنم چند بگیرم خوبه؟
کسی حرفی از پولی زدن انلاین نگفت ! انلاین Playstation به طوره کامل مجانی هستش .... اما برای کدهای استفاده شده مربوط به بازیهای دارای Online pass شما بایستی از آستور کد رو بخری ( در صورتی که بازی دسته دوم باشه)
هیچ کدوم از بازیهای انلاین پولی نیست ... COD هم نخواهد بود
میتونی 16 بگیری .... 4 - 8 - 16 اینا داره

خوب الان هر چی بازی تو بازار هست بیشتر ریجن 2 هست بهدشم فیفا کد داره و اگه فیفا رو از تهران بخرید ریجن اکانتتونم 1 باشه اکتیو نمیشه
ريجن يكم گير مياد. فيفا كد نداره. شما كه فيفا رو نداري كد نداره به جان خودم ارمانم گفت. تو تهران ريجن يك هستش. اگرم نباشه دي سي احتمال زياد بگي برات مياره

---------- نوشته در 10:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 PM ارسال شده بود ----------

واميست؟؟؟؟
٣٢. حدود١٩٠. ١٦ حدود ١٢٠. فكر كنم ٣٢ مناسب تر باشه

Fifa مثل MK کلا Online pass نداره

کسی حرفی از پولی زدن انلاین نگفت ! انلاین Playstation به طوره کامل مجانی هستش .... اما برای کدهای استفاده شده مربوط به بازیهای دارای Online pass شما بایستی از آستور کد رو بخری ( در صورتی که بازی دسته دوم باشه)
هیچ کدوم از بازیهای انلاین پولی نیست ... COD هم نخواهد بود
میتونی 16 بگیری .... 4 - 8 - 16 اینا داره

چرا دیگه! فیفا رو من تو اکس باکس انلاین خواستم بازی کنم فقط ترایال 7 روزه بهم داد!
یا مثلا هوم فرانت یا گوست ریکان جدید لول آپ نمیشن تا ریدیم کد بهش ندی که اونم پولیه! یا دی ال سی هایی که تو قویتر شدن بازی تاثیر دارن مثلا کرایسس دی ال سی اش یه تفنگ داره که از همه تفنگاش قویتره و نامردی اونایی که دارن راحت همرو میکشن و اونایی که ندارن مثل من باید از روی جنازه هاشون ورداریم!
منظورم بازی بود تا شبکه بازی. الانم همین اینو پرسیدم که همونجوریم هست ظاهرا

چرا دیگه! فیفا رو من تو اکس باکس انلاین خواستم بازی کنم فقط ترایال 7 روزه بهم داد!
یا مثلا هوم فرانت یا گوست ریکان جدید لول آپ نمیشن تا ریدیم کد بهش ندی که اونم پولیه! یا دی ال سی هایی که تو قویتر شدن بازی تاثیر دارن مثلا کرایسس دی ال سی اش یه تفنگ داره که از همه تفنگاش قویتره و نامردی اونایی که دارن راحت همرو میکشن و اونایی که ندارن مثل من باید از روی جنازه هاشون ورداریم!
اون اكس باكسه و اين ويتا. فرق دارن. فيفا رو من بدو كد انلاينزم زنم تنيس هموهمينطور ولي وايپ اوت كد مي خواد

قوانین Xbox LIVE فرق داره با Playstation netwrk
اول اینکه Playstation network برای بازی انلاین برای همه free هستش و در صورت تمایل شما میتونی به کاربر plus تبدیل بشه که مزایای بیشتری نسبت به کاربران free میده
online pass أر هر بازی ویتا که شامل online pass میشه کدش موجود هست و پس از وارد کردن اون کد به شما اجازه بازی انلاین تا هر زمانی که بخواید داده میشه .... online pass ها هم جداگانه در psn فروش میره برای کسانی که بازی دسته دوم تهیه میکنن یا به هر دلیل خاصی قابلیت استفاده از کدشون رو ندارن
DLC اصولا به معنای محتویاتی هست که فراتر از بازی منتشر میشه و برای اونها هم بله شما بایستی پول بدی

ريجن يكم گير مياد. فيفا كد نداره. شما كه فيفا رو نداري كد نداره به جان خودم ارمانم گفت. تو تهران ريجن يك هستش. اگرم نباشه دي سي احتمال زياد بگي برات مياره

---------- نوشته در 10:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 PM ارسال شده بود ----------

واميست؟؟؟؟
٣٢. حدود١٩٠. ١٦ حدود ١٢٠. فكر كنم ٣٢ مناسب تر باشه
اما خوب وقتی بازی برات گرون تر تموم میشه فیفا انلاین داره من خودم دیدم مال دوستم داشت و همون طور که میدونی ادم چرا بی خودی پولشو بریزه دور یک اکانت uk میسازی الان که فکر میکنم میبینم بازی هاش چه قدر از us ارزون تر هست
راستی 16 هم زیادی هست ادم واسه چی بره 32 بخره که 16 یا 15 گیگش خالی بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or