دوستان لطفا کمک کنید:
تا حالا چندین بار موقع آپدیت ارور داده(حدود 30 درصد یا 80 درصد) با کد:CO-11019-2
آره احتمالا به خاطر قطعی اینترنته. این چند روز به خاطر زیر ساخت(!!!!!) یکم اینترنت مشکل داره.دوستان لطفا کمک کنید:
تا حالا چندین بار موقع آپدیت ارور داده(حدود 30 درصد یا 80 درصد) با کد:CO-11019-2
توی خود سایت سونی درباره ی فریمور 1.69 نوشته اونایی که این فریمور رو دارن لازم نیست آپدیت کنن(کشف بزرگی کرده!!!).منظورش این بوده که همونطور که خودتون هم گفتید این فریمور رو پیدا میکنه ولی لازم نیست دوباره آپدیت بشه.آره احتمالا به خاطر قطعی اینترنته. این چند روز به خاطر زیر ساخت(!!!!!) یکم اینترنت مشکل داره.
آقایون من فرمور ویتا 1.69 هست اما امروز زدم برای پیدا کردن آپدیت های جدید، یکی پیدا کرد : 1.69!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه برای چیه؟
جالب اینه که قبلا پیدا نمیکرد....توی خود سایت سونی درباره ی فریمور 1.69 نوشته اونایی که این فریمور رو دارن لازم نیست آپدیت کنن(کشف بزرگی کرده!!!).منظورش این بوده که همونطور که خودتون هم گفتید این فریمور رو پیدا میکنه ولی لازم نیست دوباره آپدیت بشه.
من توی سایت wololo نگاه کردم،نوشته که یک آپدیت مخفی جدید.میگفت فریمور 1.691!!!!!جالب اینه که قبلا پیدا نمیکرد....
دکمه PS هم همیشه روشن میمونه به جز مواقع استند بای.
نخیر دوست عزیز چرت گفتن ایشون.. من همین دیشب هم آخرین آپدیت 1.69 (97 MB) رو مثل همیشه با وای فای خالی گرفتم . شما از اتصال اینترنتتون مطمئنی ؟دوستان حرفه ای لطفا کمک کنند:
من هر دفعه موقع آپدیت ارور :CO-11019-2 رو دریافت میکنم.به مغازه ای که ازش خریدم،گفتم،گفت که بدون وی پی ان و ناقص آپدیت کردم و دستگاه قاطی کرده.آیا همچین چیزی درست است؟اگر آره،چه جوری باید این مشکل رو حل کنم؟شما هم با وی پی ان آپدیت کردین؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
بزن به pc و از اون طریق اپدیت کندوستان حرفه ای لطفا کمک کنند:
من هر دفعه موقع آپدیت ارور :CO-11019-2 رو دریافت میکنم.به مغازه ای که ازش خریدم،گفتم،گفت که بدون وی پی ان و ناقص آپدیت کردم و دستگاه قاطی کرده.آیا همچین چیزی درست است؟اگر آره،چه جوری باید این مشکل رو حل کنم؟شما هم با وی پی ان آپدیت کردین؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
بله،مطمئن هستم.البته خدا رو شکر درست شد.من با PC آپدیت میکردم و این دفعه با وایفای آپدیت کردم درست شد.فقط شما نمیدونین چرا سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه چون من این آپدیت رو بخام با PC دان کنم،حساب کردم 25 دقیقه طول میکشه در حالی که با ویتا بیش از 1 ساعت ونیم طول کشید(یعنی سرعت یک چهارم شده!!!!!!!!!!!:-o)نخیر دوست عزیز چرت گفتن ایشون.. من همین دیشب هم آخرین آپدیت 1.69 (97 MB) رو مثل همیشه با وای فای خالی گرفتم . شما از اتصال اینترنتتون مطمئنی ؟
آپدیت بشه درست میشهاینکه دکمه PS خاموش رو نمیشه کاریش کرد؟
.داداش اون دو تا برنامه با اینترنت هم کار میکنن و تنها gps نیست در ضمن وای فای gps نداره.جهت اطلاع دوستانی که میگفتن وایفای gps نداره:
من وایفای دارم و هم برنامه ی maps و هم برنامه ی near رو به خوبی و بدون هیچ مشکلی اجرا کردم و ویکی هم باید بره در کوزه آبش رو بخوره چون اگه وایفای gps نداشت سونی رو هم مثل اپل جریمش میکردن.
برنامه near مخصوص gps که به اینترنت هم نیاز داره چون نت خالی که نمیتونه اطلاعات درباره ی افرادی که ویتا دارند تا شعاع 1 کیلومتری بده که ممکنه اونها به نت وصل نباشند.اگه فقط با نت بود،محدودیت 1 کیلومتر رو نداشت چون نت که 1 کیلومتر بشتر کار میکنه و این gps هست که محدودیت داره و تا 1 کیلومتر کار میکنه.داداش اون دو تا برنامه با اینترنت هم کار میکنن و تنها gps نیست در ضمن وای فای gps نداره.