چرا از یوتوب استفاده نمی کنی، من این برنامرو دانلود کردم باهاش چند تا ویدیو هم دیدم اما همچین پیامی برام نداد.دوستان،من وقتی با برنامه niconico توی ویتا میخام ویدیو ببینم میگه باید flash player داشته باشید و وقتی میزنم که بره توی سایت adobe ،سایت میگه هنوز flash player برای browser شما درست نشده!!!!
میشه بگید پس چه جوری ویدیو نگاه کنیم؟!
چون پراکسی ندارم.اگه شما سراغ دارین برام پ.خ کن.خیلی هم استفاده ندارم گه بخام V-P-N بگیرم.چرا از یوتوب استفاده نمی کنی، من این برنامرو دانلود کردم باهاش چند تا ویدیو هم دیدم اما همچین پیامی برام نداد.
چیکارش کردی که همه چی میاره؟ واسه من همش error میده..چرا از یوتوب استفاده نمی کنی، من این برنامرو دانلود کردم باهاش چند تا ویدیو هم دیدم اما همچین پیامی برام نداد.
چه سیم کارتی برای انلاین بازی کردن بهتره؟
با ADSL , Wireless,Wimax هم نمی شه درست حسابی آنلاین بازی کرد چه برسه به اینترنت سیم کارت!!!!!
فعلا هم بازی درست حسابی واسه آنلاین نیست، فقط Wipeout هست که یکمی اوضاعش بهتره.
Skype در هر صورت از اینترنت استفاده میکنه .... اگر سیم کارت باشه از data استفاده میکنه.ممنونم راستی حتی pm نمیشه داد؟
---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------
اگه skype داشته باشیم میشه تماس گرفت؟ریجن دستگاه 1باشه سیم کارت ایران میخوره؟
Skype در هر صورت از اینترنت استفاده میکنه .... اگر سیم کارت باشه از data استفاده میکنه.
فکر کنم میشه دوستان در تاپیک بخش انلاین ایدی های skype هاشون رو قرار دادن برای هم دیگه .
میشه مسیج چک کرد بری تو نت که واسه سایت های اینگلیش فوق العاده است تو ایرانی هم میری ولی برعکس مینویسه میشه بارایتل رفت تو پارتی فرند و از این جور کارا میشه رفت تو نیر حتی تو مپس نشون بده کجا هستیسلام
اگه ریجن دستگاه 2باشه مدلش 3g wifi باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟ اصلا اگه بخوره چیکار میشه باهاش کرد نمیشه تماس گرفت؟:d
بله من دایمی همراه اولو توش زدم خوند همچنین میتونی از اسکایپ کارت های تماس بخری که کمترینش 5 تومن هست بعدا با سیم وصل شی به نت و هر شما ره ای که دلت بخواد بگیری مثل خونه موبایلممنونمo:-)
راستی اگه ریجن 1باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟
اون دوست عزیز خارج از کشور هستند و مشکل فیل ترینگ ندلرند ولی من خودم با Free V P N تونستم مشکل فیل ترینگ رو حل کنم،اگه خواستین بگین که آموزش کوتاهش رو بگم.چیکارش کردی که همه چی میاره؟ واسه من همش error میده..
اون دوست عزیز خارج از کشور هستند و مشکل فیل ترینگ ندلرند ولی من خودم با Free V P N تونستم مشکل فیل ترینگ رو حل کنم،اگه خواستین بگین که آموزش کوتاهش رو بگم.
دوستان من اون برنامرو دانلود کردم اصلا بدردم نخورد حالا اگه شما نمی تونید از یوتوب استفاده کنید برید اینجا :سلام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید جامع و کامل