هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من رفتم تو سایت ـش !
یه قسمت زده Skyhook: Location Technology > Coverage Area
اینجا باید بریم ؟!
چیزی باید دانلود کنیم ؟!
خیر عزیز ... اگر بود چیزی برای دانلود میگفت با این حال خودش باید بیاد دقیق جوابگو باشه ... اما من سعی میکنم کمکت کنم چون خودش نیستش الان
توی سایت یک راه حل داره توی لینک پایین برای یوزهای ویتا

برو اینجا:

Skyhook: How It Works > Submit Wi-Fi AP
ادرس و MAC رو بزن بهشون email کن .... همین

اگر نشد از اون طریق Justice نوشته راه رو ادامه بده یا بهش PM بزن . یا دوستان اگر کسی راه رو رفته دقیق بلده بیاد یک پله پله توضیح بنویسه ! اگر نه که خودم ببینم چی بشه !

آخرین ویرایش:
من رفتم تو سایت ـش !
یه قسمت زده Skyhook: Location Technology > Coverage Area
اینجا باید بریم ؟!
چیزی باید دانلود کنیم ؟!

رو این کلیک کن
http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php
اونجایی که نوشته map it اسم شهرتو اینجوری بنویس مثلا(karaj,iran) چند ثانیه صبر کن تا مکانتو تو اون نقشه پایین نشون بده.اون تب latitud رو چیزی ننویس،خودش پر میکنه.پایینشم مک آدرس وای فایتو بزن و بعد هم ایمیلتو...
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

دوستان بازی های VITA چند گیگه؟ تقریبا؟
بازیهای فقط دانلودی از 50 تا 999 mb هستش .... فرضا بازیهای با گرافیک بالاتر و کانتهای بیشتر مثل Escape PLan حدودا 500 تا 900 مگ - بازیهای کوچک مثل Plant vs zombies و دیگر هم از 70 تا 200 یا 350 مگ داردبازیهای کارتی هم از 1 تا 3.5 هستن ...

من داشتم تو سایت هایی بیگانه می گشتم یه روش پیدا کردم که بازیای دسته دو هم با این روش trophy می ده اگه می شه یه نفر چک کنه ببینه درسته یا نه
روش کار هم اینه که از تو home screen menu همه اطلاعات اون یازی رو فرمت کنینYou can still earn Trophies on pre-owned PS Vita games - Day One Patch Boards

من داشتم تو سایت هایی بیگانه می گشتم یه روش پیدا کردم که بازیای دسته دو هم با این روش trophy می ده اگه می شه یه نفر چک کنه ببینه درسته یا نه
روش کار هم اینه که از تو home screen menu همه اطلاعات اون یازی رو فرمت کنینYou can still earn Trophies on pre-owned PS Vita games - Day One Patch Boards
قبلا این راه رو من پیشنهاد داده بود اما برای همه ی بازیها کار نمیکنه .. من همین کار روی برای Ninja gaiden . MArvel Vs capcom 3 کردم اما مشکل trophy ندادن پابرجاست

الان منم تو سایت sky اطلاعاتم رو ثبت کردم یه ایمیل اومده میگه اطلاعاتتون ثبت شده ممکنه تا یه هفته طول بکشه که روی همه دیوایس ها اوکی بشه.

الان منم تو سایت sky اطلاعاتم رو ثبت کردم یه ایمیل اومده میگه اطلاعاتتون ثبت شده ممکنه تا یه هفته طول بکشه که روی همه دیوایس ها اوکی بشه.
اگر راه افتاد از اعماق اقیانوس اومدی سره جات خبرمون کن که دوستان دیگه راحت از این راه مشکلشون رو برطرف کنن :d

جایی که بازیهای فیزیکی کارتشون توی ویتا میره با جایی که رم یا SD میره متفاوته
کارتهای بازی مانند CD عمل میکنن پس در نتیجه نمیشه چیزی روشون ذخیره کرد ! فقط اطلاعات بازی هستن
برای SAve شدن و ریختن بازیهای PSP یا فیلم و بازی و DLC - PATCH و بازی های دانلودی شما به رم نیاز داری
در ضمن ویتا بدون رم در واقع کاره خاصی نمیکنه

---------- نوشته در 10:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------
بازیهاش که کارتی هست این درست.منظورم این هست که میشه همون کارت هارو بزارم داخل ئستگاه بازی کنم فقط سیو رو بریزم روی رم؟ یا باید حتما بازی هاش روی رم نصب بشه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or