parsa.hagigi2000
کاربر سایت
سلام لطفا به سوالم جواب بدین؟ چرا ps vita slim توی اجرای بازی 1.5 برابر ps vita fat توی اجرای بازی سرعت داره؟
نه من فقط میخوام بازیا مثل حالت قانونی که خریده میشه به شکل bubble باشه نرم تو آدرنالین.بعد آدرنالین رو ۳.۶۹ به بعد کلا کار نمیکنه.شما تونستید رزولوشن آنچارتد رو بالا ببرید؟اون روشی که میخواید رو من یه بار تو یوتیوب دیدم.من آنچارتد رو آپدیتشو گرفتم و نصب کردم بازی ارور میده برای رفعش یه فایل تو اینترنت بود میگفتن باید نصب شه اونم نصب کردم بازم کار نکرد
منم دیدم برام جالبه با pkgj هم گرفتم اون شکلی نشد شاید فقط باید قانونی خریدشوننه من فقط میخوام بازیا مثل حالت قانونی که خریده میشه به شکل bubble باشه نرم تو آدرنالین.بعد آدرنالین رو ۳.۶۹ به بعد کلا کار نمیکنه.
دقیقا. قانونی بخری اوکیه. البته کپی هم روشایی داره ولی فکر کنم دردسر داره. ۳.۶۵ و ۳.۶۸ یا مثلا ۳.۷۳ خدایی فرقی نداره دایم و موقت. نهایت اولش یه دکمه میزنی کپی میشه دیگه. منتها ۳.۶۹ به بعد آدرنالین ساپورت نمیکنه خیلی بده. از اونور دیگه رو آپدیتای پایین دیگه نمیشه کپی کرد. چون اکانت روش نمیخوره و این بده. حتی با dns هم که میزنی ارور میده. مجبورت میکنه آپدیت بشی.منم دیدم برام جالبه با pkgj هم گرفتم اون شکلی نشد شاید فقط باید قانونی خریدشون
کلا هک بالای 3.68 می شه موقت بهترین هک هم 3.65 هست که کلا هک می شه حتی لوگوش دیگه لازم نیست مشابه 3.68 روی چیزی هم کلیلک کنید تا قفلش باز بشه.
می دونم دانگرید هم می کنن یکی توی دیوار می کرد حتما اموزششم هست توی نت من پیگیری نکردم
می گم من به این بابا زنگ زدم برای دوستم گفت من تضمینی انجام می دم سمت توپ خونه اینا هم هست مغازه داره حتی انالوگ با LCD ایناشم داشت حتی می گفت ان بن هم می تونه بکنه دیگه راست یا دروغش بماند 1 سرچ بزنی پیداش می کنی اگه تهرانی 1 امتحان بکن نهایت نمی تونه پول بهش نمی ده باز اپدیتش می کنی دیگهدقیقا. قانونی بخری اوکیه. البته کپی هم روشایی داره ولی فکر کنم دردسر داره. ۳.۶۵ و ۳.۶۸ یا مثلا ۳.۷۳ خدایی فرقی نداره دایم و موقت. نهایت اولش یه دکمه میزنی کپی میشه دیگه. منتها ۳.۶۹ به بعد آدرنالین ساپورت نمیکنه خیلی بده. از اونور دیگه رو آپدیتای پایین دیگه نمیشه کپی کرد. چون اکانت روش نمیخوره و این بده. حتی با dns هم که میزنی ارور میده. مجبورت میکنه آپدیت بشی.
مورد بن دیدین؟ کسی دیده ویتا بن شده باشه بابت آنلاین شدن و... ؟می گم من به این بابا زنگ زدم برای دوستم گفت من تضمینی انجام می دم سمت توپ خونه اینا هم هست مغازه داره حتی انالوگ با LCD ایناشم داشت حتی می گفت ان بن هم می تونه بکنه دیگه راست یا دروغش بماند 1 سرچ بزنی پیداش می کنی اگه تهرانی 1 امتحان بکن نهایت نمی تونه پول بهش نمی ده باز اپدیتش می کنی دیگه
مورد بن دیدین؟ کسی دیده ویتا بن شده باشه بابت آنلاین شدن و... ؟
بابت خرید پی پال هکی و... شنیدم ولی در حالت عادی ندیدم بن بشه
از چه طریقی بن شدن؟ صرفا آنلاین شدن و وصل بودن به نت؟ یا مثلا سینک کردن تروفی یا چیز دیگه؟قبلنا که اره بن شدن اما الان دیگه نمی دونم اصلا چک هم می کنه یا نه چون کلا سونی بیخیال ویتا شده
بری STORE یا سینک شیاز چه طریقی بن شدن؟ صرفا آنلاین شدن و وصل بودن به نت؟ یا مثلا سینک کردن تروفی یا چیز دیگه؟
والا همچین چیزی من هیچ جاندیدم تو نت گزارش کنن.نمیدونم.بری STORE یا سینک شی
والا همچین چیزی من هیچ جاندیدم تو نت گزارش کنن.نمیدونم.
نه دیگه خب خودم که میدونم چیت نزدم یا آنلاکر نزدم. اونجوری داستانهبابا دیگه همه اینو می دونن که HENKAKU داری تروفی سینک نکن خوب ممکنه با چیت گرفته باشیش یا اصلا تروفی انلاکر زده باشی من نمی دونم چقدر بن شدن یا هنوزم می شن یا نه اما همه می گن ریسکیه این کار که اکانتت سینک بشه
I don't really go online on my Henkaku Vita anymore. I've gotten ip banned once (my ps4 was affected as well), I learned my lesson.
Did your PS Vita get recently banned? This might be the root cause (and how to fix) - Wololo.net
شما می دونی سونی که نمی دونه 1 پروتکل خاص داره بعدم همین که شما بازی هکی بازی کردی یعنی حق بقیه رو خوردی چرا چون اونا باید کلی پول بدن بازی بخرن تا تروفی بگیرن شما مفتی هر بازی که خواستی گرفتینه دیگه خب خودم که میدونم چیت نزدم یا آنلاکر نزدم. اونجوری داستانه