need to fight
کاربر سایت
بازیشم پیدا کردم حجمش همش 31 مگه خیلی کمه.ااین لینکه مال جنگ بین 2 شخصیت توی این بازیه از بغل کل جنگ هاش هست
بازیشم پیدا کردم حجمش همش 31 مگه خیلی کمه.ااین لینکه مال جنگ بین 2 شخصیت توی این بازیه از بغل کل جنگ هاش هست
اون scp 087 ولی اون یکی که حدود 500 مگه یکی دیگه هم 2.5 گیگبازیشم پیدا کردم حجمش همش 31 مگه خیلی کمه.
آره جالب بود میخوام بازیش کنم اون عکسایی هم که بالا دادم حدودا این طوری هستن در مورد جن و این چیزاست دختره خونوادش جن زده میشن و ...دیدیش؟
منظورم از بن بابت این بود که وقتی هک بشه کنسول . بعد دوباره ریست فکتوری بشه . امکان این هست به استور و بازی به حالت همون اورجینال برگرده؟ با هک henk?وقتی هک میکنید باید وای فای رو خاموش کنید.البته نمیدونم براش راهی اومده یا نه چون من اون اوایل که هک شد هک کردمش و باید وای فای خاموش و رو حالت پرواز گذاشته بشه پس نتی نداری که بخوای آنلاین بزنی بن شی یا نه.ولی نمیدونم راهی براش هست الان یا نه.و حتی نمیدونم سرورها الان برای آنلاین فعال هستن یا سونی اونا رو هم بسته.
ریست فکتوری بشه مشکلی نداره.منظورم از بن بابت این بود که وقتی هک بشه کنسول . بعد دوباره ریست فکتوری بشه . امکان این هست به استور و بازی به حالت همون اورجینال برگرده؟ با هک henk?
لینک ویدوشو میدی ببینم.درباره ی اون شبیه ساز ps2 برای ویتا نمیشه روش حساب کرد متاسفانه!چون fps توی یک گیم سبک 14 بود گیمم نبود یه فیلم بود ولی برای 3ds شبیه ساز ps1 هست داره بازم نظرم بر میگرده
لینک ویدوشو میدی ببینم.
باش یکم صبر کن احتمالا فردا چون گمش کردملینک ویدوشو میدی ببینم.