s.1
کاربر سایت
سونی گند زد چون هم براش انحصاری نداد هم اینکه گرافیک بازی های PSVITA بالا بود بازی سازی براش هزینه زیادی داشت حتی خود نینتندو کم اورد سر 3DS در نهایتم ترکیب کرد کنسولا رو نکته بعدی ویتا خیلی زمان بدی عرضه شد دوران اوج بازی های موبایل بود که بعدا فهمیدن اصلا با موبایل بازی کردن حال نمی ده الانم که اصلا بازی خوب براش نمیاد چون کنترل جالبی کلا نداره همشونم فری شدن دلیل اولی هم که گفتم هست.
اما بزرگترین اشتباهش حذف صفحه نمایش OLED ش بود که باعث شد اکثرا دیگه سری جدید نخرن انصافا هم خیلی فرقشون هست برای همین عملا تولید جدید روی دستش باد کرد ورشکست شد هر چند که اسلیم از همه لحاظ جز صفحه نمایشش بهتر بود اما برای سونی فنا یا بقیه برعکس نینتندو فنا که اکثرا بچه ها هستن یا کلا این چیزا براشون مهم نیست برای گیمرای حرفه ای که عمده ویتا بازا می شدن خیلی مهم بود.
من تا حالا ندیدم 1 شرکت بتونه این همه پتانسیل 1 کنسول به باد فنا بده
اما بزرگترین اشتباهش حذف صفحه نمایش OLED ش بود که باعث شد اکثرا دیگه سری جدید نخرن انصافا هم خیلی فرقشون هست برای همین عملا تولید جدید روی دستش باد کرد ورشکست شد هر چند که اسلیم از همه لحاظ جز صفحه نمایشش بهتر بود اما برای سونی فنا یا بقیه برعکس نینتندو فنا که اکثرا بچه ها هستن یا کلا این چیزا براشون مهم نیست برای گیمرای حرفه ای که عمده ویتا بازا می شدن خیلی مهم بود.
من تا حالا ندیدم 1 شرکت بتونه این همه پتانسیل 1 کنسول به باد فنا بده