need to fight
کاربر سایت
برای ویتا هم بعد از هک میشه قبل هک بعضی ها رو قبول میکرد.در ضمن بعد از هک هم حجم دانلود نباید خیلی بالا باشه وگرنه نمیتونه.آره فارسی ها رو میاره ولی بعضی ها رو قاط میزنه.راستی درباره ی مرورگرش چطوره فارسی میاره نه که بنویسه نشون میده؟مال ویتا چی راستی میشه چیزی از مرورگرش دانلود کرد نال ویتا که میشه 3ds چطور؟
این درباره ی ویتا بود یا 3dsبرای ویتا هم بعد از هک میشه قبل هک بعضی ها رو قبول میکرد.در ضمن بعد از هک هم حجم دانلود نباید خیلی بالا باشه وگرنه نمیتونه.آره فارسی ها رو میاره ولی بعضی ها رو قاط میزنه.
یا خدامیگم کدومو بیشتر دوست داری؟خخخخ اینم یکی از کمدای منه بقیه دسگاه ها به مانیتور و تلوزیون وصلن.عکس دوم هم نو نو و مصرف نشدست و آخرین قیمت پیشنهادی که بهم دادن 25 تومن بوده که ندادمش.حتی کارت هدیه نینتندو هم روش هست برای سری اول فروش کنسول.
View attachment 139411View attachment 139410
برای 3ds چی؟برای ویتا هم بعد از هک میشه قبل هک بعضی ها رو قبول میکرد.در ضمن بعد از هک هم حجم دانلود نباید خیلی بالا باشه وگرنه نمیتونه.آره فارسی ها رو میاره ولی بعضی ها رو قاط میزنه.
مثل اینکه بگیم ps3 چون مال 2007 الان بدرد نمیخوره عمر کنسول کلی با موبایل فرق دارهداری کنسول بازی میخری اونم پرتابل قدیمی . نه گوشی و کامپیوتر
اینا زمانی اومدن که مثلا اندروید ۲.۲ تازه اومد بود روی گوشی ها و زبان فارسی هم نداشتن
خیلی جالبه الانم دیدم گیمتش 1100راستش panasonic 3do رو بیشتر از همه دوست دارم.بازی هایی داشت که به صورت فیلم واقعی بودن و میتونستی شلیک کنی بمیرن.عالی بود عالی الان سرچ کنی panasonic 3do mad dog 2 یا 1 ببینی همین طور میمونی.
View attachment 139412
حدودا مثل هم هستن هردو این مشکل رو دارن.اونم به خاطر اینه الان سایت ها از پلاگین های سنگینی استفاده میکنن چون ضعیف ترین گوشی ها هم الان رم بالا و پردازنده قوی ای دارن.برای 3ds چی؟
قیمتش خیلی خیلی بالاست بعد از این همه سال به عنوان عتیقه میفروشنش.سال 1993 اومد حدود 2 سال قبل از ps1 البته نیو جیو هم کیفیتش نزدیک بود بهش ولی قدیمی تر بود.که هم کنسول دستیشو دارم هم خودش راستی تا حالا کنسول دستی سگا دیده بودی؟من 2 تا ازش دارم.خخخخ.تو عکس طبقه 4 سمت راست 2 تا هستنخیلی جالبه الانم دیدم گیمتش 1100