نیازی نیست و اینم خیلی وقت پیش خودم دنبالش بودم تا یاد گرفتم و اولا باید این فایل رو دستی درست میکردی با هگس ادیتور ولی الان برنامش اومده خیلی راحتهاقا من الان دستگاهم هک شدس به نت وصلش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ بن می شم یا نه؟ چون باید به نت وصل بشم براش
اول برنامه زیر دانلود کن
https://github.com/tromie/profile_gen/releases/download/0.2/profile_gen_win.zip
بعد بازش کن تو منوی cmd مشکی یه اسم ایدی که خودت دوست داری بنویس مثلا من زدم alitriple و طولانیش نکن و علامت و خط فاصله هم نزاری بهتره و بعد دکمه اینتر بزن و حالا برات تو فولدر برنامه یه فایل ساخته به اسم myprofile.dat و اینو با ویتاشل بریز تو مسیر ur0\user\00\np و اگه تو ویتات این مسیر نبود بساز (برای راحتی کار قبلش کل فولدرها بساز تو pc و فایل myprofile.dat بریز تو فولدر اخری یعنی np ) و در اخر یه ریستارت بکن دستگاه رو و بعد برو به قسمت ps4 link و بزن روی ریموت پلی و بعد دکمه کنسل رو بزن میره برای کد گرفتن و توی ps4 هک شده هم باید قبلش پیلود Remote Play رو سند کنی و کد رو وارد کنی و دایرکت ریموت پلی هم فعال کن تا مستقیم با ویتا و ps4 کانکت بشه وگرنه مودم باید واسطه اینکار باشه که مودم قوی نباشه لگ بوجود میاد ( مودم هم واسطه باشه مزیت داره مثلا من مودمم بردش زیاد هست میرفتم تا دم در کوچه هم میشد بازی کرد)
موقع سند کردن پیلود Remote Play هم بعضی دکمه ها از کار میفتن تو ps4 و شما با زدن دکمه های دیگه کارت رو بکن و بعد ریستارت کن ps4 از دفعات بعد دیکه پیلود نمیخواد سند کنی و مستقیم با ویتا ریموت پلی انجام میشه و حتی با گوشی هم میشه ریموت پلی با ps4 بازی کرد ولی اون دردسر زیاد داره از جمله روت بودن گوشی با magisk و نه برنامه دیگه و من خودم روی گوشیم انجام دادم ولی اموزش رو هم گذاشته بودم تو کانال تلگرام ps4 که قبلا با ایدی هانتر ادمین بودم و فقط بعضیها تونستن انجام بدن و خیلیها نتونستن
اگه نفهمیدی ویدیو زیر ببین خصوصا دقیقه 8.40 به بعد که باید میری تو ps4 link و باید دکمه کنیسل رو بزنی
آخرین ویرایش: