s.1
کاربر سایت
بعضی از بازی ها مثل evil 2 با اورکلاک هم افت فریم دارن.میدونید به خاطر چیه؟
باسه اینکه افتش بیش از حده دیگه تا 25 فریم نهایت 23 فریم قابل حله بعضی از بازی هاش تا 15 فریم هم پایین میان.
نه رم مخصوص خودش رو می خوره ضمنا اگر هک شده هست SD2VITA بگیرید راحت شید. برای راهنمای بازی هاشم گفته شده با نرم افزار NPS بگیریدش بریزید داخل فولدر APP بعدش ریفرش کنید از ویتا شل مثلث بعد دایره رو بزنید.رم M2 میخوره ویتا ؟
ویتای من یه رم 4 گیگ خودش داره دیروز یه رم ام2 خریدم دیدم نازک تره از رم ویتا!!!
سلام
دوستانی که با این روش مشکل دارن یا نمی تونن مراحل بالارو انجام بدن از نرم افزار منتشر شده زیر استفاده کنن فقط نکته مهم در استفاده از این نرم افزار اینه که کد aid و باید از همون سایتی که بالا گفتم بگیرید بعد دستی وارد نرم افزار بکنید بقیه کار های هکو خود نرم افزار انجام میده
این مطلبو کاملتر توضیح بده که ما گیج نشیم .. منظورت از کد aid چیه ؟ کدوم سایت منظورته ؟ چجوری بگیریمش؟ نرم افزارو دانلود کنیم و ویتا رو وصل کنیم به کامپیوتر؟
ما اظلاعات کافی نداریم لطف کن دقیقتر توضیح بده
ضمنا من auto-h-encore-0.4.4 اینو دانلود کردم از حالت زیپ که باز میکنم چیزی واسه نصب نداره فقط یمقدار فایل هستش!!!
آموزش هک vita
سلام
یه سوال دیگه
من چن تا بازی ویتا دانلود کردم با فرمت rar وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم بصورت تک فایلvpk نمیاد بلکه بصورت فایل میاد که قابل استفاده نیس
کسی میدونه چه جوری تبدیلش کنم به vpk?
سلام
یه سوال دیگه
من چن تا بازی ویتا دانلود کردم با فرمت rar وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم بصورت تک فایلvpk نمیاد بلکه بصورت فایل میاد که قابل استفاده نیس
کسی میدونه چه جو
توضیحات خیلی گنگه . متوجه نمیشم چیو جایگزین کنم .اصلا بازی ایی که دانلود کردم نداره این چیزارو
به احتمال زیاد بن می شید اکانت بن نمی شه دستگاه بن می شه که می شه با هک بازم انبش کرد ظاهراسلام دوستان من میخوام ps vita رو به اکانت psn خودم ساین کنم ورژن الان ps vita هم روی 3.68 henkaku هستش میخواستم ببینم اگر اسپوف کنم رو 3.71 و اکانت خودم رو ساین کنم امکانش هست که اکانتم بن شه ؟؟